نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: در datagridview با زدن enter به سلول بعد بره نه خط بعد

  1. #1
    کاربر جدید آواتار $M03N$
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    Cool در datagridview با زدن enter به سلول بعد بره نه خط بعد

    با عرض سلام، میدونم این سوالم تکراریه، ولی من نتونستم از مطالب سایت چیزی دستگیرم بشه، اونم اینکه:
    چطوری میتونم با زدن کلید Enter به جای خط بعدی به سلول بعدی برم و وقتی به سلول آخر رسید، به اولین سلول سطر بعدی برم ؟؟؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Post در dgv با زدن کلید Enter ، به جای خط بعدی به سلول بعدی برویم

    این کار با کد زیر امکان پذیر است ولی هنوز کاملا درست نمی باشد ( وقتی درست کار می دهد که در سلول اطلاعات وارد نشود) . اگر توانستم تا شب کد کامل را قرار می دهم



    int Selected_Row= -1 , Selected_Column = -1;
    private void dataGridView1_KeyDown( object sender , KeyEventArgs e )
    {
    if ( e.KeyCode == Keys.Enter )
    if ( Selected_Column < dataGridView1.ColumnCount - 1 )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ Selected_Column + 1 , Selected_Row ];

    else
    {
    if ( dataGridView1.RowCount-1 > Selected_Row )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ 0 , Selected_Row ];
    }
    }




    private void dataGridView1_CellEnter( object sender , DataGridViewCellEventArgs e )
    {
    Selected_Column = e.ColumnIndex;
    Selected_Row = e.RowIndex;
    }


    آخرین ویرایش به وسیله amiramt : سه شنبه 23 شهریور 1389 در 08:07 صبح

  3. #3
    کاربر جدید آواتار $M03N$
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    نقل قول: در dgv با زدن کلید Enter ، به جای خط بعدی به سلول بعدی برویم

    نقل قول نوشته شده توسط amiramt مشاهده تاپیک
    این کار با کد زیر امکان پذیر است ولی هنوز کاملا درست نمی باشد ( وقتی درست کار می دهد که در سلول اطلاعات وارد نشود) . اگر توانستم تا شب کد کامل را قرار می دهم

    [/code]
    این کد را از MSDN پیدا کردم، ولی نتونستم به کار ببرمش



    public class CustomDataGridView : DataGridView
    {
    [System.Security.Permissions.UIPermission(
    System.Security.Permissions.SecurityAction.LinkDem and,
    Window = System.Security.Permissions.UIPermissionWindow.All Windows)]
    protected override bool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    // Extract the key code from the key value.
    Keys key = (keyData & Keys.KeyCode);

    // Handle the ENTER key as if it were a RIGHT ARROW key.
    if (key == Keys.Enter)
    {
    return this.ProcessRightKey(keyData);
    }
    return base.ProcessDialogKey(keyData);
    }

    [System.Security.Permissions.SecurityPermission(
    System.Security.Permissions.SecurityAction.LinkDem and, Flags =
    System.Security.Permissions.SecurityPermissionFlag .UnmanagedCode)]
    protected override bool ProcessDataGridViewKey(KeyEventArgs e)
    {
    // Handle the ENTER key as if it were a RIGHT ARROW key.
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    return this.ProcessRightKey(e.KeyData);
    }
    return base.ProcessDataGridViewKey(e);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. در datagridview با زدن enter عمل tab انجام بشه
    نوشته شده توسط perkas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1392, 13:31 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:42 صبح
  3. کنترل روی محتویات سلول DataGridView با زدن کلید Tab,Enter و یا کلید دیگر
    نوشته شده توسط saghez در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 21:52 عصر
  4. enter در سلول های datagridview
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 10:07 صبح
  5. زدن ENTER معادل TAB
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 11:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •