نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

  1. #1

    آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    سلام دوستان.
    من آشنایی زیادی با زبان برنامه نویسی Python ندارم.
    میخواستم بدونم آیا Python برای ارتباط با Server و ارسال و دریافت داده از سرور به خوبی عمل میکند و راحت تر از زبان های برنامه نویسی دیگر است ؟؟!!
    اگر اینگونه نیست ، لطفا بهترین زبان برای ارسال و دریافت داده از سرور رو معرفی کنید.

    خیلی ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    بله سینتکس راحتی داره

  3. #3

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    بله سینتکس راحتی داره
    یعنی بهتر از Python هیچ زبانی راحت نمیتونه داده به سرور ارسال و دریافت کنه ؟؟!!
    اگر اینطور هست ، لطفا منبعی رو برای ارتباط با سرور در Python معرفی کنید.

    خیلی ممنونم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    هیچ چیز قطعی وجود نداره هر زبانی هم کاربرد خودش رو داره..

  5. #5

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    هیچ چیز قطعی وجود نداره هر زبانی هم کاربرد خودش رو داره..
    بله ، میدونم ؛ اما میخوام بدونم Python ارزشش رو داره تا بخوام یاد بگیرم تا در ارتباط با سرور راحت تر کد نویسی کنم ؟؟!!!

    ممنون.

  6. #6

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    بله ارزشش را دارد بخونید به شرطی که برنامه نویس باشید و یا واقعا بخواهید برنامه نویسی یادبگیرید!
    و Python واقعا زبان ساده و راحتی است به راحتی و سادگی زبان Basic و به تقریبا با قدرت زبان C/C++‎ است
    حتی از Basic هم ساده تر است

  7. #7

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    بله ارزشش را دارد بخونید به شرطی که برنامه نویس باشید و یا واقعا بخواهید برنامه نویسی یادبگیرید!
    و Python واقعا زبان ساده و راحتی است به راحتی و سادگی زبان Basic و به تقریبا با قدرت زبان C/C++‎‎ است
    حتی از Basic هم ساده تر است
    من در بحث یادگیری زبان برنامه نویسی Python مشکلی ندارم ؛ چون زبان های برنامه نویسی زیادی بلد هستم.
    الآن تنها سوال من این هست که :
    آیا Python بهترین زبان برای کار با سرور میباشد ؟؟!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaBeytari مشاهده تاپیک
    آیا Python بهترین زبان برای کار با سرور میباشد ؟؟!!!
    واسه یه پروژه ممکنه پایتون بهترین باشه واسه یکی دیگه روبی، یکی دیگه گو و...
    بسته به نوع پروژه میشه این رو تعیین کرد اما در کل پایتون معروفیتش به خاطر سادگی، سرعت در کد زنی، خوانایی بالای کد و داشتن کتابخانه در اکثر حوزه ها هست.. حالا اگه شما اینها برات اولویت هستند پایتون برات زبان خوبیه .. اما اگه مثلا سرعت بالا برات اولویت داره قطعا زبانهای دیگه ای هستند که توی اجرای کد سریعتر از پایتون هستند.

  9. #9

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    واسه یه پروژه ممکنه پایتون بهترین باشه واسه یکی دیگه روبی، یکی دیگه گو و...
    بسته به نوع پروژه میشه این رو تعیین کرد اما در کل پایتون معروفیتش به خاطر سادگی، سرعت در کد زنی، خوانایی بالای کد و داشتن کتابخانه در اکثر حوزه ها هست.. حالا اگه شما اینها برات اولویت هستند پایتون برات زبان خوبیه .. اما اگه مثلا سرعت بالا برات اولویت داره قطعا زبانهای دیگه ای هستند که توی اجرای کد سریعتر از پایتون هستند.
    تنها چیزی که من میخوام اینه که بتونم به بهترین نحو ممکن با سرور ارتباط برقرار کنم !!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaBeytari مشاهده تاپیک
    تنها چیزی که من میخوام اینه که بتونم به بهترین نحو ممکن با سرور ارتباط برقرار کنم !!
    والا حرفتون مثل این میمونه که بگید من ماشینی میخوام که بهترین نحو ممکنه با زمین ارتباط برقرار کنه!
    هر ماشینی مال یه جاده ایه یکی مال جاده کوهستانی یکی مال صحرا نوردی، یکی مال مسابقات رالی و یکی هم مثل پراید واسه هیچ جاده ای نیست ! دیگه واقعا جور دیگه ای نمیتونم توضیح بدم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    سوکت پروگرمینگ توی پایتون بی نظیره...
    توی هیچ زبانی اسون تر از پایتون پیدا نمیکنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaBeytari مشاهده تاپیک
    من در بحث یادگیری زبان برنامه نویسی Python مشکلی ندارم ؛ چون زبان های برنامه نویسی زیادی بلد هستم.
    الآن تنها سوال من این هست که :
    آیا Python بهترین زبان برای کار با سرور میباشد ؟؟!!!
    از شما سابقه تجربه تعداد زیادی زبان برنامه نویسی دارید ، بعیده چنین سوالی !
    کلا پسوند های "تر" و "ترین" رو باید بیخیال شد !
    همه چیز نسبیه !

  13. #13

    نقل قول: آیا Python برای کار با سرور مناسب است ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط A.iman مشاهده تاپیک
    از شما سابقه تجربه تعداد زیادی زبان برنامه نویسی دارید ، بعیده چنین سوالی !
    کلا پسوند های "تر" و "ترین" رو باید بیخیال شد !
    همه چیز نسبیه !
    درسته ، نسبی هست. خب من هم برای همین توضیح دادم که برای چه کاری میخوام !!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1392, 10:33 صبح
  2. مبتدی: آیا دیتا بیس access از لحاظ امنیتی برای استفاده در یک سایت مناسب است ؟
    نوشته شده توسط imigrant bird در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:53 صبح
  3. گفتگو: آیا لینوکس برای عموم مناسب است ؟
    نوشته شده توسط Sundown در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 22:06 عصر
  4. آیا VB6 برای تولید نرم افزار های تجاری مناسب است ؟
    نوشته شده توسط sjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 08:33 صبح
  5. آیا توابعی برای کار برروی فایلهای صوتی وجود دارند
    نوشته شده توسط karimrahimian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •