نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    59

    Unhappy مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    سلام خسته نباشید ! قبلا هم یه تاپیک زدم همچین مشکلی بود که به نتیجه نرسیدیم حالا یه مشکل دیگه تو همون زمینه دارم ممنون میشم کمک کنید

    میخوام 2-3 تا تکست باکس رو از تو برنامه جایگزین تکست باکسای سایت کنم

    یکی رو هرجور شد سرهم کردم و جواب داد به این روش :


    HtmlElementCollection options1 = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input") ;
    foreach (HtmlElement item in options1)
    {
    if (item.GetAttribute("value") == "DailyS")
    {
    webBrowser1.Document.GetElementById("sender").Inne rText = textBox3.Text;


    اینم کد اچ تی ام الش که مقدار value داشت و اوکی شد :

    کد HTML:
    <input type="text" style="width:230px;" value="DailyS" name="sender"></input>


    حالا اینا موندن که value هم ندارن !

    کد HTML:
    <input class="send_input" type="text" style="width:185px;" name="punjab" onkeypress="return isNumberKey(event);"></input>
    و

    کد HTML:
    <textarea class="send_area" onkeydown="textCounter(this.form.delhi,this.form.remLen,135);" name="delhi" onkeyup="textCounter(this.form.delhi,this.form.remLen,135);"></textarea>
    و

    کد HTML:
    <input id="recaptcha_response_field" class="form_input_verifycode" type="text" name="recaptcha_response_field" style="width:200px;" autocomplete="off"></input>

    منتظر پاسخ دوستان هستم خیلی واجبه والا کله دیروز تا الان بپای این بیدار بودم دیدم راحی نی گفتم تاپیک بزنم و برم بخوابم ، ممنون !

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    سلام. به صورت عادی عمل کنید خودش value رو برای اونا set میکنه !
    foreach (HtmlElement el in WB.Document.GetElementsByTagName("input"))
    {
    if (el.GetAttribute("name") == "punjab")
    {
    el.SetAttribute("value", "a");
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    59

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    سلام دوست عزیز ممنون با راهنمایی شما مشکل حل شد !!

    اگه میشه به این تاپیک هم یه نگاه بندازید مشکل کلیک کردن باتن !

    گفتم دیگع تاپیکش قدیمی شد بالا نیارم کسی تونست پاسخی بده ممنونشم


    [
    کد HTML:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?498773-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%9F

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    خواهش میکنم
    شما میخواید که روی تگ <a> کلیک کنید ؟ در صورت امکان آدرس سایت رو بدید ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    59

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    اره عزیز یکی از باتن ها تگ <a> داره
    اگه ممکنه از اون یکی تاپیک دیدن کنید(لینکش تو پست قبلی گذاشتم) که قبلا مربوط به باتن ایجاد کردم 2تا باتن هست که تازه کداشو پست کردم
    یکیشم مال چندوقت پیشه که واسم پیش اومد و به نتیجه نرسیدم تو همون تاپیک پست6 هست
    اخه من زیاد رو همچین برنامه هایی کار نکردم الانم بخاطر نوشتن 2تا برنامه کارم افتاده به سایت html
    ممنون میشم همچنان راهنمایی کنید تا مشکل برطرف شه ، تواون تاپیک منتظر دوستان هستم سپاس

    (اگ اسپم شد شرمنده دوستان)

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    59

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    یه مشکل دیگه پیش اومد !
    با مرورگر پی سی قسمت کاپچا به شکل زیره :

    اما با web browse تو برنامه بصورت زیر لود میشه که میشه دو تا تکست باکس برای پاسخ به کاپچا :

    حالا بحث اینجاست که هردو 1کاپچا هستن و متن تکست باکس برنامه منتقل میشه اما بعداز کلیک روی باتن میگه کاپچا اشتباه وارد شده
    باید تکست باکس دومی که در عکس1 با فلش نشون دادم خالی بمونه درغیراینصورت میزنه کاپچا اشتباه !!!

    خب این کد قسمت تکست باکس کاپچا که تو تصویر اول نشون دادم :

    کد HTML:
    <input type="text" id="recaptcha_response_field" style="width:200px;" name="recaptcha_response_field" class="form_input_verifycode"/>
    کل کد زیر هم مربوط میشه به قسمت دوم کاپچا که تو برورز برنامه نشون داده میشه اما تو مرورگرا پی سی اصن این قسمت تو سایت نیست و تنهاچیزی که هست همونه که تو عکس1 گذاشتتم


    کد HTML:
    <noscript>
        <iframe src="http://api.recaptcha.net/noscript?k=6LeLUfgSAAAAAGBYTYAOBe4b6GccIGWPo6RwMoo6"> height="300" width="500" frameborder="0"></iframe>
        <textarea name="recaptcha_challenge_field" rows="3" cols="40"></textarea>
        <input type="hidden" name="recaptcha_response_field" value="manual_challenge" />
    </noscript>



    خب حالا با کد زیر من از برنامه به سایت منتقل کردم جواب کاپچا رو :

    foreach (HtmlElement el in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  )
    {
    if (el.GetAttribute("name") == "recaptcha_response_field")
    {
    el.SetAttribute("value", textBox6.Text);
    }
    }




    چون تو قسمت if (el.GetAttribute("name") == "recaptcha_response_field") مشترک هستن جواب کاپچا رو هم به قسمت دوم ادد میکنه و من میخوام تو کادر کاپچا دومی چیزی وارد نشه اما وارد میشه

    حالا منتظر هلپ شما و راهکار شما دوستان هستیم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: مشکل در انتقال محتویات تکست باکس به سایت !

    نقل قول نوشته شده توسط amirali001 مشاهده تاپیک
    یه مشکل دیگه پیش اومد !
    با مرورگر پی سی قسمت کاپچا به شکل زیره :

    اما با web browse تو برنامه بصورت زیر لود میشه که میشه دو تا تکست باکس برای پاسخ به کاپچا :

    حالا بحث اینجاست که هردو 1کاپچا هستن و متن تکست باکس برنامه منتقل میشه اما بعداز کلیک روی باتن میگه کاپچا اشتباه وارد شده
    باید تکست باکس دومی که در عکس1 با فلش نشون دادم خالی بمونه درغیراینصورت میزنه کاپچا اشتباه !!!

    خب این کد قسمت تکست باکس کاپچا که تو تصویر اول نشون دادم :

    کد HTML:
    <input type="text" id="recaptcha_response_field" style="width:200px;" name="recaptcha_response_field" class="form_input_verifycode"/>
    کل کد زیر هم مربوط میشه به قسمت دوم کاپچا که تو برورز برنامه نشون داده میشه اما تو مرورگرا پی سی اصن این قسمت تو سایت نیست و تنهاچیزی که هست همونه که تو عکس1 گذاشتتم


    کد HTML:
    <noscript>
        <iframe src="http://api.recaptcha.net/noscript?k=6LeLUfgSAAAAAGBYTYAOBe4b6GccIGWPo6RwMoo6"> height="300" width="500" frameborder="0"></iframe>
        <textarea name="recaptcha_challenge_field" rows="3" cols="40"></textarea>
        <input type="hidden" name="recaptcha_response_field" value="manual_challenge" />
    </noscript>



    خب حالا با کد زیر من از برنامه به سایت منتقل کردم جواب کاپچا رو :

    foreach (HtmlElement el in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  )
    {
    if (el.GetAttribute("name") == "recaptcha_response_field")
    {
    el.SetAttribute("value", textBox6.Text);
    }
    }




    چون تو قسمت if (el.GetAttribute("name") == "recaptcha_response_field") مشترک هستن جواب کاپچا رو هم به قسمت دوم ادد میکنه و من میخوام تو کادر کاپچا دومی چیزی وارد نشه اما وارد میشه

    حالا منتظر هلپ شما و راهکار شما دوستان هستیم
    سلام مجدد

    شرط رو محدود تر کنید ! :

    foreach (HtmlElement el in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input") )
    {
    if (el.GetAttribute("name") == "recaptcha_response_field" && el.GetAttribute("style") == "width:200px;"")
    {
    el.SetAttribute("value", textBox6.Text);
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. پاک شدن محتویات تکست باکس باکلیک کردن بر روی آن
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 17:52 عصر
  2. انتقال محتویات تکست باکس به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط maryam___ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 11:23 صبح
  3. مشکل در Bind کردن تکست باکس به دیتاست
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 14:43 عصر
  4. عدم انتخاب محتویات تکست باکس
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 18:07 عصر
  5. پرینت از محتویات تکست باکس
    نوشته شده توسط abi_sarab در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •