نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل حذف در Entity Framework

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question مشکل حذف در Entity Framework

    سلام به همه ...
    (اون تاپیک قبلی قفل شد ، تاپیک جدید زدم)
    ----------------------------------------------
    دوستان من واسه حذف یک سطر بر حسب آیدی اون (سطر از گریدویو) اینطور عمل کردم (عکس ضمیمه)
    حذف هم انجام میده ولی سطر اول و دوم رو موقع حذف خطا میده !!!

    اینم کد خوندن سطر از گریدویو :


    new Ostad_Bll().delete(Convert.ToInt32(dataGridView1.S electedCells[0].Value.ToString()));
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    این روش هم باز همون مشکل رو داره :


    public int Ostad_Delete(int Id)
    {
    var return_value = 0;
    // var Del = Con.Ostad.Where(a => a.O_Id == Id);
    var Del = from d in Con.Ostad where d.O_Id == Id select d;
    if (Del.Count() != 0)
    {
    // Con.Ostad.Remove(Del.Single());
    Ostad delete_os = Del.First();
    Con.Ostad.Remove(delete_os);
    Con.SaveChanges();
    }
    return return_value;
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    بفرمایید این هم کد پاک کردن.با اینتیتی.
    void delete()
    {
    if (dgv1.CurrentRow == null)
    {
    return;
    }
    try
    {
    DialogResult dr;
    dr = MessageBoxShow.Show("حذف مورد انتخابی باعث حذف اطلاعات با این کد اشخاص خریدار میشود.", "هشدار حذف", MessageBoxShow.Buttons.YesNo, MessageBoxShow.Icons.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    double id = Convert.ToInt64(TxtCodeBank.Text);
    var q = db.Tbl_code_bank.Where(a => a.CB_Code_bank == id);
    if (q.Count() != 0)
    {
    db.Tbl_code_bank.Remove(q.Single());
    db.SaveChanges();
    }
    }
    Frm_Bank_Load(null, null);
    // NewText();
    ShowInfo();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    ClsShowMessageBoxError.Error(102, "139 \n" + ex.Message, "");
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    یحتمل با گرید ویو مشکل دراه ...

    همه سطر ها حذف میشن بجز سطر 1 و 2 گریدویو !!!

  5. #5

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    ربطی به دیتاگرید نداره، اگر دقت کنی تا save تغییرات در دیتابیس پیش میره ولی موفق نیست.
    احتمال میدم جدول استاد با جدول دیگری رابطه داره در اینصورت با حذف استاد اطلاعات وابسته باعث ایجاد استثناء میشن.
    به چه صورت مدل entity رو ایجاد کردی. ef code first, database first و ... ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 16 تیر 1394 در 01:11 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    والا من این رو انتخاب میکنم (عکس ضمیمه)
    استاد با جدول درس رابطه داره ، اگه ایراد از اینه چرا فقط این دو تا سطر حذف نمیشن !؟
    .
    .
    .
    یه مشکل دیگه اینه که خیلی حجم پروژه میره بالا (الان پوشه دیباگ این پروژه 47 مگ شده)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png ef.png‏ (13.1 کیلوبایت, 33 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    چون این دو عدد از جدول استاد ، در جدول درس به عنوان کلیدخارجی ثبت شدن (این دو استاد دارای درس هستند)
    جایی که ارتباط بین دو جدول رو تعیین کردی، update , insert specification را روی cascad بزار. در این صورت با حذف استاد از جدول استاد، اطلاعات وابسته اون استاد هم از جدولهای دیگر حذف میشن.
    http://stackoverflow.com/questions/4...cascade-delete

    در کل توصیه میکنم اطلاعاتی از دیتابیس delete نکنید. میتونید یک ستون(برای ثبت وضعیت) از نوع bit برای این منظور به جدول اضافه کنید که در صورت نیاز به حذف مقدارش رو به false تغییر بدید و برای نمایش اطلاعات ، سطرهایی رو واکشی کنید که فیلد مورد نظر true هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    ممنون :)
    الان درست شد !

    در کل توصیه میکنم اطلاعاتی از دیتابیس delete نکنید. میتونید یک ستون(برای ثبت وضعیت) از نوع bit برای این منظور به جدول اضافه کنید که در صورت نیاز به حذف مقدارش رو به false تغییر بدید و برای نمایش اطلاعات ، سطرهایی رو واکشی کنید که فیلد مورد نظر true هست.
    این قضیه رو چند وقت پیش از یکی از اعضای انجمن (مث شما حرفه ایه) پرسیدم گفت کار درستی نیست (البته من گفتم اون سطر که حذف شده رنگش خاکستری یا تیره بشه و در محاسبات بشمار نیاد)
    تعبیرش هم این بود که حذف یعنی حذف !

    امام خودم دوس دارم اینو ... حالا که پیش نهاد دادین روش کار میکنم !

  9. #9

    نقل قول: مشکل حذف در Entity Framework

    در کل توصیه میکنم اطلاعاتی از دیتابیس delete نکنید. میتونید یک ستون(برای ثبت وضعیت) از نوع bit برای این منظور به جدول اضافه کنید که در صورت نیاز به حذف مقدارش رو به false تغییر بدید و برای نمایش اطلاعات ، سطرهایی رو واکشی کنید که فیلد مورد نظر true هست.
    سلام
    می شه دلیل حذف نکردنش رو بگید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل UpdateException در Entity Framework
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1393, 01:21 صبح
  2. سوال: حذف با Entity Framework
    نوشته شده توسط fool66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1392, 00:24 صبح
  3. سوال: مشکل در حذف اطلاعات در entity framework
    نوشته شده توسط karimi.ali2005 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 22:33 عصر
  4. مبتدی: مشکل در ریلیشن Entity Framework
    نوشته شده توسط mahdad sepah در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 23:09 عصر
  5. یه مشکل کوچیک با Entity Framework
    نوشته شده توسط jalil_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 17:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •