نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط یک برنامه C#‎‎ با php

  1. #1

    ارتباط یک برنامه C#‎‎ با php

    سلام من میخواستم اطلاعات یک فرم در سیشارپ رو به یک صفحه ی php ارسال کنم،از چه متدی میتونم استفاده کنم؟ممنون میشم پاسخ بدین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎با php

    در کلاس WebClient میتونید هم از طریق متد post و هم متد get اطلاعات را به سادگی به پ ح پ (پی اچ پی) بفرستید

    مثال:
    کد سیشارپ:

    System.Net.WebClient w = new System.Net.WebClient();
    w.UploadString("http://myweb.com/test.php", "POST", "input = سلام دنیا");

    کد پ ح پ:
    <?php
    $input = $_POST['input'];
    echo $input;
    ?>

  3. #3

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎با php

    ممنون از پاسختون.
    ببخشید من میتونم مقدار داخل یک تکست باکس رو به پی اچ پی بفرستم؟لطفا با مثال بگید خیلی ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎با php

    نقل قول نوشته شده توسط MYSASOFT110 مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.
    ببخشید من میتونم مقدار داخل یک تکست باکس رو به پی اچ پی بفرستم؟لطفا با مثال بگید خیلی ممنون
    سلام

    از کلاس web request استفاده کنید ...
    یک Request درست کنید و هدر های مربوط رو اضافه کنید و به فایل PHP ارسال کنید ...
    نمونه کد در انجمن و اینترنت زیاد هست باز هم اگر موفق نشدید همینجا کمکتون میکنیم ...

  5. #5

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎‎‎ با php

    اگه این کد براتون کار میکنه
    System.Net.WebClient w = new System.Net.WebClient();
    w.UploadString("http://myweb.com/test.php", "POST", "input = سلام دنیا");


    خب بایدبگم که ارسال اطلاعات یک تکست باکس نباید کاری داشته باشه
    صرفا کد رو اینطور تغییر بدید
    System.Net.WebClient w = newSystem.Net.WebClient();
    w.UploadString("http://myweb.com/test.php", "POST", "input = " + TextBox1.text);

    این کار محتوای TextBox1 رو با متغیر input به فایل test.php از طریق متد post میفرسته

  6. #6

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎‎ با php

    سلام به دوستان و اساتید گرامی

    من هم همین سوال را دارم

    من میخواهم یک برنامه با C#‎ طراحی کنم که نام کاربری ور رمز عبوری را از کاربر دریافت کرده و اعتبار نام کاربری را نشان دهد

    لطفا راهنمایی فرمایید

  7. #7

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎‎ با php

    سلام
    ممنون از پاسخ هاتون .
    یه سوال دیگه
    من یه صفحه ی php درست کردم که یک سری اعداد رو ازجدول های sql در اون نمایش دادم ،از طریق سی شارپ میخوام تو برنامه چک کنم که وقتی مثلا توی تکست باکس عدد 22 رو وارد کردم ،اگه توی اون صفحه php عدد22 وجود داشت یک پیغام نشون بده!ممنون میشم کسی پاسخ بده واقعا نیاز دارم به پاسختون.ممنون

  8. #8

    نقل قول: ارتباط یک برنامه C#‎‎ با php

    نقل قول نوشته شده توسط ms-ninja مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان و اساتید گرامی

    من هم همین سوال را دارم

    من میخواهم یک برنامه با C#‎‎ طراحی کنم که نام کاربری ور رمز عبوری را از کاربر دریافت کرده و اعتبار نام کاربری را نشان دهد

    لطفا راهنمایی فرمایید
    وصل شید به دیتا بیس یک query با یوزر نیم بگیرید
    اگه یوزر نیم وجود داشت پسورد رو چک کنید -> اگه پسورد درست بود که حله اگه نه که لاگین معتبر نیست
    اگه یوزرنیم وجود نداشت لاگین معتبر نیست

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با برنامه بوسیله تلفن
    نوشته شده توسط a-mohebbi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1385, 13:53 عصر
  2. ارتباط دو برنامه با هم
    نوشته شده توسط fm_mash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 15:19 عصر
  3. ارتباط دو برنامه با هم
    نوشته شده توسط fm_mash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 09:53 صبح
  4. اشکال در ارتباط بین صفحه html و php
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 16:29 عصر
  5. ارتباط یک برنامه در سرور linux با سرور windows
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 19:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •