نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای شرط در datagridview

  1. #1

    خطای شرط در datagridview

    درود دوستان این شرط رو تو فرم لود نوشتم ولی اجرا نمیشه در واقع با اینکه تعداددی رکورد توی گرید دارم ولی باز مقدار تکست باکس برابر 1001 میشه
    لطفا راهنمایی کنید
    (if (tbl_buyDataGridView.RowCount == 0
    }
    ;() textBox2.Text = (1001).ToString
    {

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: خطای شرط در گریدویو

    سلام
    شاید بعد از این شرط dvg پر میشه ...
    این کدرو امتحان کنید :

    if (dataGridView1.Rows.Count == 0)
    {
    textBox2.Text = (1001).ToString();
    }

  3. #3

    نقل قول: خطای شرط در گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط _4rm4n_ مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید بعد از این شرط dvg پر میشه ...
    این کدرو امتحان کنید :

    if (dataGridView1.Rows.Count == 0)
    {
    textBox2.Text = (1001).ToString();
    }
    مهندس این شرط رو قبلا تست کردم جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: خطای شرط در datagridview

    آقا درست شد مشگل از دیتاست بودش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: خطای شرط در datagridview

    خب راهش با همون DataGridView1.Rows.Count هست
    شما دقیقاً می خواید چی رو چک کنید؟؟
    این کد رو امتحان کنید

    int rowNum = dataGridView1.CurrentCellAddress.Y;
    dataGridView1.Rows[rowNum ].Cells.OfType<DataGridViewCell>()
    .All(c=>c.Value == null);

    یا می تونید DataTable و DataSet که به dataGridView1 وصل هستن رو چک کنید

    if(dt=null)

    از foreach هم میشه استفاده کرد!!!

    foreach (DataGridViewRow rw in this.dataGridView1.Rows)
    {
    for (int i = 0; i < rw.Cells.Count; i++)
    {
    if (rw.Cells[i].Value == null || rw.Cells[i].Value == DBNull.Value || String.IsNullOrWhitespace(rw.Cells[i].Value.ToString())
    {
    // here is your message box...
    }
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: خطای شرط در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    خب راهش با همون DataGridView1.Rows.Count هست
    شما دقیقاً می خواید چی رو چک کنید؟؟
    این کد رو امتحان کنید

    int rowNum = dataGridView1.CurrentCellAddress.Y;
    dataGridView1.Rows[rowNum ].Cells.OfType<DataGridViewCell>()
    .All(c=>c.Value == null);

    یا می تونید DataTable و DataSet که به dataGridView1 وصل هستن رو چک کنید

    if(dt=null)

    از foreach هم میشه استفاده کرد!!!

    foreach (DataGridViewRow rw in this.dataGridView1.Rows)
    {
    for (int i = 0; i < rw.Cells.Count; i++)
    {
    if (rw.Cells[i].Value == null || rw.Cells[i].Value == DBNull.Value || String.IsNullOrWhitespace(rw.Cells[i].Value.ToString())
    {
    // here is your message box...
    }
    }
    }
    مرسی مهندس عالی بود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 16:57 عصر
  2. خطای DataGridView CheckBox Column
    نوشته شده توسط SamIran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 مهر 1389, 23:20 عصر
  3. خطای خواندن عدد از سلول DataGridView
    نوشته شده توسط navidiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 20:32 عصر
  4. سوال: اتصال DataGridView به DataBase همراه با اعمال شرط
    نوشته شده توسط bahane274 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 21:49 عصر
  5. خطای nullException در به روز رسانی datagridview
    نوشته شده توسط Ahmad.Golshani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •