نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مانیتورینگ database

  1. #1
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,150

    مانیتورینگ database

    سلام دوستای خوبم
    یک سیستم برخط باید طراحی بشه که به صورت لحظه ای هر تغییری که توی دیتابیس رخ می ده رو به کاربر نشون بده و شامل چهار حالته
    یکی از روش های ساده استفاده از نخ و while(true) که همه می دونن کار خیلی هزینه بری... خودم امتحان کردم usage cpu تو سیستم من cpu i7 حدود 85 درصد شد!!!!

    یکی دیگه از روشها استفاده از کلاس SqlDependency بعد از کلی اینور اونور زدن به نمونه کد زیر رسیدم



    private string cnnstring = "connectionSTR";
    private void dep_onchanged(object sender, SqlNotificationEventArgs e)
    {
    SqlDependency dep = (SqlDependency)sender;
    dep.OnChange -= dep_onchanged;
    }
    DataTable selectdt()
    {
    SqlDependency.Stop(cnnstring);
    SqlDependency.Start(cnnstring);
    string command = "select name from student where id='0'";
    SqlConnection con = new SqlConnection(cnnstring);
    SqlCommand com = new SqlCommand(command, con);
    com.Notification = null;
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = com;
    SqlDependency dep = new SqlDependency(com);
    dep.OnChange += dep_onchanged;
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    return dt;
    }
    private void buttonX1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    selectdt();
    }


    البته این کار الزاماتی داره که باید سمت SQl انجام بشه اینم کوئری مورد نظر


    alter database mydb set enable_Broker
    create queue changed_queue
    create service changed_srv on queue changed_queue('http://schemas.microsoft.com/sql/notifications/postquerynotification');
    grant SUBSCRIBE query notifications to myLoginuser



    خوب اشتباه نکنید.... آموزش نیست!!!!!!

    سوالای من:
    تو بحث sql به دومورد بر خوردم
    الف) دستور alter database mydb set enable_Broker خیلی طول کشید و اصلا اجرا نشد به جاش اینو بکار بردم

    alter database mydb set enable_broker with rollback immediate;


    ب) تو این دستور هم

    create service changed_srv on queue changed_queue('http://schemas.microsoft.com/sql/notifications/postquerynotification');

    خطای دسترسی به آدرس رو میداد که من حذفش کردم

    create service changed_srv on queue changed_queue;


    تا اینجا آیا این دوتا کار خللی به روند اجرای کلاس SqlDependency وارد نمی کنه؟؟

    ثانیا بر فرض خللی ایجاد نشد... چکار کنیم که آنلاین تشخیص بده... تو یه نمونه کد استخراج اطلاعات رو گذاشته بود تو یه دکمه در صورتی که تو برنامه من قراره سرور دیتابیس رو تغییر بده کلاینت ها متوجه بش

    ثالثا آیا روش یا متد کلاس یا هرچیز دیگه ای که بهتر عمل کنه می شناسید؟؟

    ببخشید طولانی شد!!

    خیلی درگیر این مساله هستم... برنامه تموم شده و تو مقیاس آزمایشگاهی تست شده... ولی این مساله(استفاده از حلقه بی نهایت و نخ) هزینه بره برای سیستم های مقصد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 15 مهر 1394 در 23:32 عصر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    29
    پست
    595

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    نیازی به create service نیست و خود دستور alter database mydb set enable_Broker سرویسش رو فعال می کنه فقط بدونید کجا توابع start و stop مربوط به SqlDependency صدا میزنید
    اگر برنامه تحت شبکه نیست و دیتا بیس لوکال هست اون create queue رو هم بردارید باز مشکل نداره

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,150

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    ممنون جواب دادید... ولی کار نکرد دیتابیس هم تحت شبکس
    یه نمونه کد چیزی دارید؟؟

  4. #4
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,535

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    سلام جناب فاتحی
    عرض شود به حضور شما که ، برای فعال کردن ServiceBroker باید ابتدا دیتا بیس رو در حالت Single User قرار بدید تا کوئری بدون مشکل اجرا بشه (اسم دیتابیس فرضی SampleDB هست و جدول فرضی myTable)

    ALTER DATABASE SampleDB SET SINGLE_USER;
    ALTER DATABASE SampleDB SET ENABLE_BROKER;
    ALTER DATABASE SampleDB SET MULTI_USER;


    ساخت Service و Queue هم با کوئری های زیر بدون مشکل انجام میشه ، البته لازم به ذکره که بدون ساختن این موارد هم ظاهرا کلاس Sql Dependency خودش این موارد رو مدیریت میکنه

    CREATE QUEUE myTableMessages;


    CREATE SERVICE myTableNotifications
    ON QUEUE myTableMessages
    ([http://schemas.microsoft.com/SQL/Not...otification]);


    تا اینجا تنظیمات سمت SqlServer تمومه ، حالا میریم سراغ کد نویسی کلاینت
    این کلاس رو برای ساخت آبجکت SqlDependency و تولید رویدادهای مورد نیاز نوشتم.

    using System;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;


    namespace NotifyService
    {
    public class SqlNotifier : IDisposable
    {
    public SqlCommand SqlCmd { get; set; }
    public SqlConnection SqlCon { get; set; }


    public void StartMonitoring()
    {
    SqlDependency.Start(this.SqlCon.ConnectionString);
    RegisterDependency();
    }


    private event EventHandler<SqlNotificationEventArgs> _NewNotification;
    public event EventHandler<SqlNotificationEventArgs> NewNotification
    {
    add { this._NewNotification += value; }
    remove { this._NewNotification -= value; }
    }


    public virtual void OnNewNotification(SqlNotificationEventArgs notification)
    {
    if (this._NewNotification != null)
    this._NewNotification(this, notification);
    }


    public void RegisterDependency()
    {
    this.SqlCmd = new SqlCommand(SqlCmd.CommandText,this.SqlCon);
    this.SqlCmd.Notification = null;


    SqlDependency dependency = new SqlDependency(this.SqlCmd);
    dependency.OnChange += this.Dependency_OnChange;


    if (this.SqlCon.State == ConnectionState.Closed)
    this.SqlCon.Open();


    this.SqlCmd.ExecuteReader();
    this.SqlCon.Close();
    }


    private void Dependency_OnChange(object sender, SqlNotificationEventArgs e)
    {
    SqlDependency dependency = (SqlDependency)sender;
    dependency.OnChange -= new OnChangeEventHandler(Dependency_OnChange);
    this.OnNewNotification(e);
    RegisterDependency();
    }


    public void Dispose()
    {
    SqlDependency.Stop(this.SqlCon.ConnectionString);
    }


    }
    }




    و اما نحوه استفاده از این کلاس
    طبیعتا باید در هر فرمی که میخواید این قابلیت رو داشته باشید باید فضای نام NotifyService رو که مربوط به کلاس بالا هست اضافه کنید.
    using NotifyService;


    از کلاس بالا ، با دسترسی در سطح فرم یک نمونه بسازید.
    private SqlNotifier NS = new SqlNotifier();


    در متد سازنده فرمتون این کدها رو بنویسید
    - خط اول که کانکشن استرینگ رو به کلاس پاس میدید.
    - خط دوم هم مشخصه (شما تغییرات مربوط به جدولی که در این کوئری مشخص شده رو دریافت خواهید کرد - نکته مهم اینه که حتما و حتما اسم جدول باید به صورت دو بخشی نوشته بشه یعنی dbo.myTable )
    - خط بعد سرویس رو اجرا میکنه
    - نهایتا در خط چهارم event handler به نام NewNotification رو در کلاس فوق الذکر به متدی به نام DependencyEventHandler که در فرم می نویسیم و و به اون اشاره خواهم کرد رو به هم متصل میکنه.

    NS.SqlCon = new SqlConnection(@"Data Source=127.0.0.1;Initial Catalog=SampleDB;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=***");
    NS.SqlCmd = new SqlCommand("SELECT id, name FROM dbo.mytable");
    NS.StartMonitoring();
    NS.NewNotification += new EventHandler<SqlNotificationEventArgs>(DependencyE ventHandler);


    در واقع در متد DependencyEventHandler ، هر اتفاقی که مد نظرتون هست که در هنگام تغییرات در دیتابیس باید ایجاد بشه رو مینویسید (اینجا من در این متد ، متد LoadData رو فراخوانی کردم که با هربار تغییرات جدول مورد نظر ، محتویات دیتاگرید رو آپدیت میکنه.)

    شکل متد DependencyEventHandler

    private void DependencyEventHandler(object s, SqlNotificationEventArgs e)
    {
    LoadData();
    }


    متد LoadData که با هربار تغییرات جدول مورد نظر محتویات دیتاگرید رو آپدیت میکنه (کلاس DataAccess ، کلاسی هست که خودم نوشتم برای ارتباط با دیتابیس ، شما میتونید از همون آبجکت های ADO.Net مستقیم استفاده کنید.)

    private delegate void _LoadData();
    private void LoadData()
    {
    if (this.InvokeRequired)
    {
    this.Invoke(new _LoadData(LoadData));
    return;
    }
    var da = new DataAccess();
    var dt = new DataTable();


    da.conOpen();
    dataGridView1.DataSource = da.execReader("SELECT * FROM myTable");
    da.conClose();
    }


    و در آخر باید در رویداد FormClosed ، نمونه ای رو که از کلاس بالا ساختید Dispose کنید.

    private void Form1_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    NS.Dispose();
    }


    * کانکشن استرینگ و کوئری ها رو بنا بر سیستم خودتون اصلاح بفرمائید.


    فکر نمیکنم نکته مبهمی باقی مونده باشه دوست عزیزم.
    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,150

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    واقعا ممنونم خیلی لطف کردین
    *************************************************
    امتحان کردم متاسفانه کار نکرد.....
    می تونه از سیستم یا نوع sql باشه؟؟ من sql2008R2 دارم
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا فاتحی : جمعه 19 تیر 1394 در 17:04 عصر دلیل: تست کد!

  6. #6
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,535

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    سلام
    عرض به حضور شما ، کدی که خدمت شما دادم به خوبی کار میکنه ، اتفاقا بنده هم از همون نسخه اسکیوال سرور استفاده میکنم
    شما با چه لاگینی به sql server وصل میشی؟ شاید دسترسی لازم رو به دیتابیس مورد نظرت نداره اون لاگین
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    من تو وب برای این کار از signalR استفاده می کنم
    میشه از سیگنال آر تو ویندوز هم استفاده کرد
    چرا از سیگنال آر استفاده نمی کنید؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,150

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    عرض به حضور شما ، کدی که خدمت شما دادم به خوبی کار میکنه ، اتفاقا بنده هم از همون نسخه اسکیوال سرور استفاده میکنم
    شما با چه لاگینی به sql server وصل میشی؟ شاید دسترسی لازم رو به دیتابیس مورد نظرت نداره اون لاگین
    ولی متاسفانه برای من اصلا هیچ عکس العملی نشون نمی ده.... من برای دیتابیسم یه پوزر ایجاد کردم با دسترسی admin
    ***************************
    آقا خییییییییییییییییییییلی ممنون.... روی سیستم دیگه امتحان کردم درست بود....
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا فاتحی : شنبه 20 تیر 1394 در 10:02 صبح دلیل: تست بر روی سیستم دیگر!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,145

    Question نقل قول: مانیتورینگ SQL

    سلام
    آقا یکم بیشتر در مورد این موضوع توضیح میدین ؟!
    من الان تو فرم اصلی یه نمودار (چارت) دارم واسه خرید و فروش ماهانه ... میشه با این روش بعد از مثلا درج فاکتور جدید
    نمودار تو فرم اصلی هم بروز بشه (چون نمودار داده ها رو توی لود فرم میخونه دیگه)
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 15 مهر 1394 در 19:46 عصر دلیل: اصلاح متن

  10. #10
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,535

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    سلام
    توضیحات کامل برای استفاده ازش داده شده ، بله شما میتونید روی جدولی که فاکتور داخلش ثبت میشه این سرویس رو فعال کنید و در ایونتی که با تغییرات در اون جدول اجرا میشه ، چارت رو آپدیت کنید.


    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 22 اسفند 1394 در 09:55 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,145

    Question نقل قول: مانیتورینگ SQL

    سلام
    این کد رو با کمک آقا رضا نوشتم ولی چیزی نشون نمیده !!!


    private SqlNotifier NS = new SqlNotifier();
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=Advanced_Search Test;Integrated Security=True");
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    NS.SqlCon = con;
    NS.SqlCmd = new SqlCommand("SELECT Id, Warehouse FROM dbo.Tbl_Warehouse");
    NS.StartMonitoring();
    NS.NewNotification += new EventHandler<SqlNotificationEventArgs>(DependencyE ventHandler);
    }


    private void DependencyEventHandler(object sender, SqlNotificationEventArgs e)
    {
    loadData();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
    }


    void loadData()
    {
    DataTable dt=new DataTable();
    string command = "select Id, Warehouse FROM dbo.Tbl_Warehouse";
    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(command,con);
    try
    {
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    catch (Exception)
    {
    con.Close();
    }
    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string command = "insert into dbo.Tbl_Warehouse values('Anbar','0215555', 'tehran onvartar as dehat khodemon')";
    SqlCommand com=new SqlCommand(command,con);
    try
    {
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    catch (Exception)
    {
    con.Close();
    }
    }


    private void Form1_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    NS.Dispose();
    }
    }


    موارد توی درج به جدول اضافه میشه ولی چیزی نشون نمیده !
    دیتابیس رو سینگل یوزر کردم ، برورکر هم فعال ... ولی دیگه مولتی یوزر نمیشه !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (13.8 کیلوبایت, 167 دیدار)

  12. #12

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    با تشکر از آموزش خوبتون
    ولی برای من خطای {"Invalid object name 'dbo.mytable'."} رو داد (سمت سی شارپ)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 22 اسفند 1394 در 09:57 صبح

  13. #13

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    خب
    dbo.mytable رو بزار اسم جدول خودتون
    مثلا
    dbo.tbl1

  14. #14

    نقل قول: مانیتورینگ SQL

    اسم جدولم همینه
    مشکل از سرویس اس کیو ال بود درست شد
    ممنون
    ولی نمی ودنم چرا روی insert و delete فقط کار میکنه
    ی رکورد رو آپدیت می کنم کار نمی کنه

تاپیک های مشابه

  1. بروز رسانی database از client
    نوشته شده توسط keivan2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 21:53 عصر
  2. asp-database-send email
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 22:26 عصر
  3. DATABASE
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1382, 08:12 صبح
  4. مسیر database
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1382, 09:05 صبح
  5. database (sql) and progress bar؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •