نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن نتیجه متغیر از RichTextBox

  1. #1

    Question گرفتن نتیجه متغیر از RichTextBox

    با سلام به همه دوستان من یک سوال دارم لطفا منو کمک کنید: من یک RichTextBox دارم که توش متن های در هم ریخته بسیاری هستش.من میخوام همه عبارت هایی که فرمشون به این صورت : email:---@gmail.com (که --- ها یک عبارت متغیر هستند)رو بدست آورده و هر کدوم از --- ها رو توی یک لیست باکس اضافه کنم.( فقط --- هارو نه بقیه اجزا ) خیلی ساده بگم کلماتی که بین :email و gmail.com@ هستند رو بدست بیارم و تو لیست باکس بریزم. ممنون میشم اگه منو کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: ------> ❓❓❓❓ گرفتن نتیجه متغیر از RichTextBox | سوال فوری !!! ❓❓❓❓ <---------

    سورس کد رو گذاشتم
    سوالی بود در خدمتم
    نسخه ویژوال استودیو هم 2013 هستش


    GmailFinder.zip

    اگر هم میخاید که @gmail.com رو نشون نده
    تو این قسمت از کد
    if (source.Substring(j, 10).Equals("@gmail.com"))
    {
    myList.Items.Add(source.Substring(i, j - i + 10).Substring(6));
    break;
    }

    به اضافه 10 رو پاک کنید

  3. #3

    نقل قول: گرفتن نتیجه متغیر از RichTextBox

    سلام میشه همین مورد رو برای :http" و "blogfa.com انجام بدید ؟؟؟ یا کدش رو بزارید؟؟؟
    ممنون.

  4. #4

    نقل قول: گرفتن نتیجه متغیر از RichTextBox

    توی همین کدی که دادم

    هرجا عدد 6 دیدن به عدد 7 تبدیل کنید
    هرجا عدد 5 دیدین به عدد 6 تبدیل کنید

    هرجا عدد 10 دیدن به 11 تبدیل کنید
    هرجا عدد 9 دیدن به 10 تبدیل کنید

    هرجا عبارت "email:" دیدین به "http://" تبدیل کنید
    هرجا عبارت "@gmail.com" دیدین به ".blogfa.com" تبدیل کنید

    اگه کد کار نکرد بگید تا خودم کد رو بنویسم ولی با همین تغییرات باید کد برا بلاگفا کار کنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه دو صدا با هم و گرفتن نتیجه یصورت درصد
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 09:23 صبح
  2. سوال: گرفتن نتیجه یک EXEC sp_executesql در یک SP
    نوشته شده توسط naeeme در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 21:44 عصر
  3. سوال: گرفتن نتیجه از اجرای دستور در کامند
    نوشته شده توسط drwatson در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 11:17 صبح
  4. سوال: گرفتن نتیجه اجرای دستور از کامند
    نوشته شده توسط drwatson در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 18:29 عصر
  5. گرفتن مقدار متغیر از ماژول
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •