نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت ایونت برای یک آبجکت خاص

  1. #1

    ساخت ایونت برای یک آبجکت خاص

    درود ...

    من با یه سری کتابخونه drawing یدونه textbox ساختم حالا می خوام واسش event بتویسم...

    آیا امکانش هست که از event های خود کلاس textbox استفاده کنم؟؟؟؟ چجوری ؟؟ برای مثال keypress
    آخرین ویرایش به وسیله ravaei : پنج شنبه 18 تیر 1394 در 19:10 عصر

  2. #2

    نقل قول: ساخت ایونت برای یک آبجکت خاص

    سلام
    توی کنترلی که ساختین از کنترل TextBox استفاده کردید؟

    دو حالت به نظر بنده میرسه (غیر از این موارد اگر هست بفرمائید)
    1- از کنترل textBox ارث بری کردید ، که در اینصورت به تمامی ایونت های textBox در کنترل خودتون دسترسی دارید.
    2- از کلاس Control ارث بری کردید و کنترل textBox رو داخل کنترلی که ساختی اضافه کردی که در اینصورت میتونی ایونت ها رو دستی ایجاد کنی

    protected void TXTKeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    //کدهای شما اینجا
    }


    در متد سازنده کنترلت هم ، ایونت رو اضافه میکنی

    textBox1.KeyPress += TXTKeyPress;


    حالت دیگری اگر هست بفرمائید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: ساخت ایونت برای یک آبجکت خاص


    textBox1.KeyPress += TXTKeyPress;


    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت ایونت برای pictureBox
    نوشته شده توسط alireza_g698 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1393, 23:34 عصر
  2. آموزش: ساخت SQLDependency برای یک جدول خاص
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 13:51 عصر
  3. سوال: ساخت ابزاری برای ذخیره مقادیر در یک تاریخ خاص در تقویم
    نوشته شده توسط magic69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 11:27 صبح
  4. ساخت لودینگ برای یک عملیات خاص
    نوشته شده توسط alasht در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 08:52 صبح
  5. ساخت ایونت برای کنترلهایی که به صورت آرایه تعریف شدند
    نوشته شده توسط slashslash2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 00:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •