نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

  1. #1

    چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    سلام
    من میخوام طلاعات دیتاگرید رو پاس بدم به استیمول ولی هرکاری میکنم نمیشه
    خودم این راه رو رفتم ولی جواب نداد

    DataTable dt2 = (DataTable)dgFactor.DataSource;
    if (dt2 == null)
    {
    if (dt2.Rows.Count > 0)
    {


    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(dt2);


    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\TestReport.mrt");
    stiReport1.RegData(dt2);
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();
    }

    ممونو از ارهنماییاتون

  2. #2

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    بفرمائید این گزارش گرفتن از استیمول ریپورت ولی از دیتاگرید ویو یعنی اطلاعات دیتاگرید ویو رو گزارش میگیره.
    DataTable table = new DataTable("Db_FoctorKhered");
    foreach (DataGridViewColumn column in dgv1.Columns)
    {
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    }
    for (int i = 0; i < dgv1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dgv1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dgv1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Tables.Add(table);
    StiReport stiReport = new StiReport();
    stiReport.Load(Application.StartupPath + @"..\Rpt\RptKasteAnbar.mrt");
    stiReport.RegData(table);
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowPageDesignButton = false;
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowOpenButton = false;
    //stiReport.Design();
    stiReport.Show();

  3. #3

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بفرمائید این گزارش گرفتن از استیمول ریپورت ولی از دیتاگرید ویو یعنی اطلاعات دیتاگرید ویو رو گزارش میگیره.
    DataTable table = new DataTable("Db_FoctorKhered");
    foreach (DataGridViewColumn column in dgv1.Columns)
    {
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    }
    for (int i = 0; i < dgv1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dgv1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dgv1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Tables.Add(table);
    StiReport stiReport = new StiReport();
    stiReport.Load(Application.StartupPath + @"..\Rpt\RptKasteAnbar.mrt");
    stiReport.RegData(table);
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowPageDesignButton = false;
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowOpenButton = false;
    //stiReport.Design();
    stiReport.Show();
    خیلی ممنون ولی بازم هیچی رو نمایش نمیده :((

  4. #4

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    یعنی چی هیچی رو نمایش نمیده من این کلمه رو
     //stiReport.Design();
    کامنت در نظر گرفته بودم شما این رو از کامنت در بیارید تا دیزارن فرمتون باز بشه و در قسمت DataSource استیمول رو نگاه فرمائید میبنید که ارتباط با دیتابیس شما با همون داده های که در دیتاگرید ویو دارید نمایش داده شده.که میتونید شروع به طراحی فایل گزارشتون کنید.

  5. #5

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    یعنی چی هیچی رو نمایش نمیده من این کلمه رو
     //stiReport.Design();
    کامنت در نظر گرفته بودم شما این رو از کامنت در بیارید تا دیزارن فرمتون باز بشه و در قسمت DataSource استیمول رو نگاه فرمائید میبنید که ارتباط با دیتابیس شما با همون داده های که در دیتاگرید ویو دارید نمایش داده شده.که میتونید شروع به طراحی فایل گزارشتون کنید.
    بعله همین کارم کردم؛ در قسمت دیتاسورس تمامی ستون ها و سطر هایی رو که اضافه کردیم اومده ولی نمایش نمیده !

  6. #6

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    اطلاعاتی داخل دیتاگرید ویو شما هستش
    که نمایش نمیده.

  7. #7

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    شاید مشکل از ورژن Stimulsoft باشه چون وقتی میخوام باهاش به صورت ویزارد دیتاسورس وارد کنم کلن هنگ میکنه !
    ورژنش 10 هستش ؛ ویژوال استادیوم هم 2012

  8. #8

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    اطلاعاتی داخل دیتاگرید ویو شما هستش
    که نمایش نمیده.
    متوجه نشدم منظورتون رو ....

  9. #9

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    حتما خوب کرک نشوده من ورژن 2012 رو داشتم خوب کار میکرد الان نسخه 2014 رو هم نصب کردم خوب کار میکنه علت رو نمی دونم چه اگه خواستید تو تیم ویو بدید ببینم میتونم خودم برای شما درست کنم که ببینم علتش چه هستش.

  10. #10

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    مشکلتون حل شود

  11. #11

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    خیلی ممنون. مشکل یک هفته من را حل کردید. داشتم بی خیال stimul می شدم.

  12. #12

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    من از دیتاگرید telerik‌استفاده می کنم. اگر جستجو را به روش عادی انجام دهد کد بالا جواب می دهد و سطرهای درستی به گزارش فرستاده می شود. اما اگر از فیلتر دیتاگرید ستفاده می کنم تمام سطرها در گزارش نمایش داده می شود. آیا شرط خاصی برای اضافه کردن سطرهابه datatable باید درنظر بگیرم؟

  13. #13

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟


  14. #14

    نقل قول: چگونه اطلاعات DataGrid رو به Stimulsoft پاس دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بفرمائید این گزارش گرفتن از استیمول ریپورت ولی از دیتاگرید ویو یعنی اطلاعات دیتاگرید ویو رو گزارش میگیره.
    DataTable table = new DataTable("Db_FoctorKhered");
    foreach (DataGridViewColumn column in dgv1.Columns)
    {
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    }
    for (int i = 0; i < dgv1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dgv1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dgv1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Tables.Add(table);
    StiReport stiReport = new StiReport();
    stiReport.Load(Application.StartupPath + @"..\Rpt\RptKasteAnbar.mrt");
    stiReport.RegData(table);
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowPageDesignButton = false;
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowOpenButton = false;
    //stiReport.Design();
    stiReport.Show();
    سلام میشه به زبان vb.net رو هم بزارید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1394, 11:06 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1392, 15:45 عصر
  3. چگونه اطلاعات را به صورت XML ذخيره كنم
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 16:52 عصر
  4. ارسال اطلاعات DataGrid به چاپگر
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1383, 20:56 عصر
  5. چگونه اطلاعات رو از کومبو باکس تو آرایه بریزم؟
    نوشته شده توسط دالاهو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •