نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لود کردن فایل html در C#‎

  1. #1

    Question لود کردن فایل html در C#‎

    سلام
    من میخواهم قسمت help برنامه خود را با html درست کنم اما نمیدانم چطور میتوان فابل html را در C#‎ فراخوانی کرد.

    لطفا راهنماییم کنید.
    متشکرم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: لود کردن فایل html در C#‎

    شما می تونید از فایل chm استفاده کنید. با نرم افزار
    Help & Manual فایل راهنماتون رو ایجاد کنید....
    خوبی این نوع فایل اینه که براحتی می تونید با کد بگید کدوم قسمت از فایل اجرا بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: لود کردن فایل html در C#‎

    سلام!
    فایل های HTML متنی خودتون رو درون پوشه‌ی دلخواه بریزید و با استفاده از یک webBrowser درون خود برنامه اونها رو به روشهای زیر فراخوانی کنید:


    FileStream source = new FileStream(filepath, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    webBrowser1.DocumentStream = source;

    // و یا

    string html = File.ReadAllText(filepath);
    webBrowser1.DocumentText = html;

    // اما اگر از عکس، css یا جاوااسکریپت هم استفاده می‌کنید، این روش کارآمدتر هست:

    Uri uri = new Uri(filepath);
    webBrowser1.Navigate(uri);



    موفق و پیروز باشید!

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن فایل های تصویری در پروژه !!!! ؟؟
    نوشته شده توسط fire-wizard در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 14:46 عصر
  2. باز کردن فایل HTML با VB.NET2005
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 23:57 عصر
  3. کد کردن فایل HTML
    نوشته شده توسط parisa2002 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 11:52 صبح
  4. لود کردن فایل flv از سرور
    نوشته شده توسط saghari در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 22:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •