نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طول ارایه نه تعداد عناصر

  1. #1

    طول ارایه نه تعداد عناصر

    فرض کنید یک ارایه ساده داریم مثل طول رشته می خواهم جمع دونه دونه حرفها را جمع کنم هرچی سرچ کردم طول ارایه بود ولی مثل مثل طول رشته می خواهم جمع کنم این کد جواب نمیده چکار باید کرد.
    .
     int arayleng += aray1[indexAray].Length);


    بازم به یک بیان دیگر جمع این ارایه بشه9 حالا یا8 اگر از صفر شروع بشه شدنی؟؟؟!!!
    string[] aray4 =new string[2] {"ali","hossin"};

    با تشکر همه دوستان و اساتید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    خوب برای اینکار از لیست استفاده کنید.....

  3. #3

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    یک رچباکس دارم که همش را در ارایه ریختم و یک سرس کد زنی کردم راه دیگه ای نیست؟؟یعنی Listbox بندازم تو برنامه!!!
    آخرین ویرایش به وسیله sabz12 : شنبه 20 تیر 1394 در 11:46 صبح

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    نه.... منظورم لیست پیوندی بود....



    List<string> list1 = new List<string>();
    list1.Add("Test");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    سلام!

    درمورد این کد:

    int arayleng += aray1[indexAray].Length);

    مطلقاً در شروع مقدار دهی نمی تونید از += استفاده کنید.

    شرمنده من از انشای سوالتون چیزی درست دستگیرم نشد ولی فکر میکنم منظورتون اینه که جمع طول کاراکترهای همه‌ی اعضای آرایه رو بدست بیارید؟
    عایا!

    از حلقه استفاده کنید
    فک کنم این بهتون جواب بده:


    public int SumTotalItems(string[] array)
    {
    var total = 0;
    foreach (var item in array)
    total += item.Length;

    return total;
    }

    یا بهتر و جامع تر از اون


    public int SumTotalItems(IEnumerable<string> array)
    {
    return array.Sum(item => item.Length);
    }



    پیروز و سربلند باشید!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 20 تیر 1394 در 16:25 عصر دلیل: xXx

  6. #6

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    اگر بخواهیم هر ایندکس دلخواهی را بشماریم چه کنیم؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    سبز12 !
    خودت توی تاپیک اول گفتی که

    var arayLength = aray1[indexAray].Length();



  8. #8

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    من همین را می نویسم ولی خطا میگیره عکس خطا هم می زارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 14.JPG‏ (9.5 کیلوبایت, 20 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: طول ارایه نه تعداد عناصر

    خب این خطاش واضحه دیگه
    میگه شما indexArray رو هنوز مقدار دهی اولیه نکردین که بخواین ازش استفاده کنید
    باید اول بهش مقدار بدین بد استفاده کنید ازش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل متن textboxبه ارایه و محاسبه طول ارایه با توجه به تعداد کارکتر textbox
    نوشته شده توسط elham.70 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 17:33 عصر
  2. حرفه ای: آرایه با تعداد عناصر بی نهایت
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 01:51 صبح
  3. سوال: چگونه می توان تعداد عناصر آرایه را متغیر در نظر گرفت؟
    نوشته شده توسط sunset1388 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 13:00 عصر
  4. به دست آوردن تعداد عناصر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط roshanak_g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:07 عصر
  5. رابطه بین طول کارکتر و تعداد Pixel
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •