نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

  1. #1

    وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

    سلام اساتید
    خسته نباشید
    من یه دیتا گرید ویو دارم که میخام اطلاعاتش رو وارد جدولی در اکسس کنم نمیدونم چطور میشه این کارو کرد میشه راهنمایی بفرمائید ممنون

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

    سلام
    میتونی یه حلقه بزاری که بیاد شروع کنه از اول تا اخر دیتاگرید رو بخونه و توی جدول اکسس ذخیره کنه.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

    سلام...
    شما می تونید سطر به سطر دیتاگریدتون رو پیمایش کنید با توجه به فیلدهای دیتاگرید و جدولتون اطلاعات رو وارد دیتابیس کنید...
    خودتون زحمت اکسس کردنش رو بکشید


    string StrQuery;
    try
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection(ConnString))
    {
    using (SqlCommand comm = new SqlCommand())
    {
    comm.Connection = conn;
    conn.Open();
    for(int i=0; i< dataGridView1.Rows.Count;i++)
    {
    StrQuery= @"INSERT INTO tableName VALUES ("
    + dataGridView1.Rows[i].Cells["ColumnName"].Value +", "
    + dataGridView1.Rows[i].Cells["ColumnName"].Value +");";
    comm.CommandText = StrQuery;
    comm.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی یه حلقه بزاری که بیاد شروع کنه از اول تا اخر دیتاگرید رو بخونه و توی جدول اکسس ذخیره کنه.
    خیلی ممنون اگه بتونم وارد جدول اکسس بشم این کارو میکنم ولی با چه تابعی میشه تو جدول اکسس نوشت چطوری میشه به جدول متصل شد ؟ ؟ ؟

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات دیتاگرید ویو به دیتابیس اکسس

    دوستان بعد از کلی جستجو کد اینه
    using System.Data.OleDb;
    public partial class Form1 : Form
    {
    private OleDbConnection con;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=C:\\Users\\Moghtada\\Documents\\Database3.a ccdb;Persist Security Info=False");
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con.Open();

    string query = "insert into books (bname, author) VALUES ('" + textBox1.Text + "', '" + textBox2.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    myCommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();
    MessageBox.Show("داده‌ها با موفقیت ثبت گردید!");
    textBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 09:32 صبح
  2. وارد کردن اطلاعات به ترتیب در دیتابیس اکسس ...
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:24 عصر
  3. سوال: وارد کردن اطلاعات همزمان روی یک فایل اکسس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:23 عصر
  4. سوال: مشکل در وارد کردن اطلاعات دیتاگرید به لیست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1389, 12:44 عصر
  5. وارد کردن اطلاعات در دیتاگرید و ثبت در دیتابیس
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 12:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •