نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این چجوری میشه؟؟

  1. #1

    این چجوری میشه؟؟

    سلام
    چجوری میشه که مثلا 2تا عکس رو تو صفحه قرار بدیم و وقتی کاربر رو هر کدوم کلیک کرد اونی که کلیک شده روی اون یکی بیاد مثل Swapdepth اکشن خودمون؟؟

  2. #2
    دو تا کنترل (image) داری که وقتی رو یکی کلیک شد (event) بیاد روی اون یکی (change size) !
    حالا مشکل کجاست؟

  3. #3
    سلام

    دوتا Image دارید. باید داخل رویداد کلیک هر کدوم متد BringToFront مربوط به خودشو اجرا کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257
    می تونی Index هاشونو جابه جا کنی
    اونی که ایندکس کمتری داشته باشه بالاتر قرار می گیره

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 00:06 صبح
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 18:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •