نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: regular expression مربوط به رشته فقط حروف فارسی

  1. #1

    regular expression مربوط به رشته فقط حروف فارسی

    سلام

    من یک رشته ورودی دارم میخوام چک کنم که ورودی من آیا فقط شامل حروف فارسی هست یا خیر / کاراکترهای اعراب و خط کشــ"ـ"ــــــیده و .... رو نمیخوام داشته باشم

    رگولار مربوط به رشته با شرایط فوق رو میخوام / ورودی من یونیکد هست / البته رگولار 1256 رو هم میخوام

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: regular expression مربوط به رشته فقط حروف فارسی

    سلام!

    امتحان کنید:
    /[\u0600-\u06FF]/
    و
    [\u0600-\u06ff]|[\u0750-\u077f]|[\ufb50-\ufc3f]|[\ufe70-\ufefc]


    زبان فارسی در سیستم یونیکد زیر مجموعه‌ی زبان عربی‌ست و شامل بلوک های زیر می‌شود:

    Arabic (0600—06FF, 225 characters)
    Arabic Supplement (0750—077F, 48 characters)
    Arabic Extended-A (08A0—08FF, 39 characters)
    Arabic Presentation Forms-A (FB50—FDFF, 608 characters)
    Arabic Presentation Forms-B (FE70—FEFF, 140 characters)
    Rumi Numeral Symbols (10E60—10E7F, 31 characters)
    Arabic Mathematical Alphabetic Symbols (1EE00—1EEFF, 143 characters)


  3. #3

    نقل قول: regular expression مربوط به رشته فقط حروف فارسی

    سلام و تشکر

    میشه یه توضیحی بدین / مورد اول و دوم آیا کاراکترهای غیر حروف الف تا ی رو میشناسه / مثل تشدید، حروف انگلیسی، اعداد، کاراکتر کشیدن کلمه و ...

    بازم ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    Cool پاسخ Regex فقط فارسی

    سلام
    مثال:

    //var myregex = new Regex(@"^[\u0600-\u06FF\uFB8A\u067E\u0686\u06AF]+$");
    var myregex = new Regex(@"^[\u0600-\u06FF]+$");
    ResultText = myregex.IsMatch(TextForCheckInPersianMode) ? true.ToString() : false.ToString();



    شامل همه حروف عربی + پ چ ژ گ + تمامی اعراب فتحه کسره ضمه و تشدید و حرف کشـــــــــیده : True

  5. #5

    نقل قول: regular expression مربوط به رشته فقط حروف فارسی

    سلام

    چطور می تونیم به یه txtbox بکیم ورودی تایپش از سمت کاربر en یا fa باشه.

    یعنی من فرم دارم مثلا ثبت کاربر می خوام نام و نام خانوادگی رو در txtbox ها حتما فارسی تایپ کنه و چک کنه زمان زدن دکمه ثبت خالی نباشن و دوم اینکه User, Pass رو حتما به صورت EN دریافت کنه و باز چک کنه خالی نباشن و برای txtPass میخوام بگم زیر 6 یا 8 کاراکتر نباشه.
    لطفا رهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. regular expression مربوط به تاریخ
    نوشته شده توسط sorena1356 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1393, 10:02 صبح
  2. سوال: ساخت regular expression های مختلف همراه با پشتیبانی فارسی
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1391, 16:17 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 16:18 عصر
  4. تایپ فقط حروف فارسی
    نوشته شده توسط mohsen1900 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 11:23 صبح
  5. مبتدی: experssion منسب برای وراد کردن فقط حروف فارسی
    نوشته شده توسط minajasmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 15:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •