نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نمایش پغام های فرم ثبت نام

  1. #1

    مشکل در نمایش پغام های فرم ثبت نام

    با سلام
    من یه کد ثبت نام نوشتم که این قطعه کدشو میزارم اینجا
    مشکل اینجاست که وقتی فرم ثبت نام میاد اتوماتیک بدون اینکه روی دکمه ای کلیک بشه قسمت else به صورت پیش فرض چاپ میشه

    لطفا راهنمایی کنید


    if(isset ($_POST['submit']) && $user_names !='' && $user_names !=$kj_usernamess && $user_password !='' && $quesion_ans !='' && $kj_name !='' && $kj_family !='' && $kj_codemelli !='' )
    {
    $sabt=mysql_query("INSERT INTO kj_info (kj_username, kj_password, kj_soal_amniati, kj_j_soal_amniati, kj_sabt,kj_name,kj_family,kj_codemelli) VALUES('$user_names','$user_password','$quesion',' $quesion_ans','$jdate','$kj_name','$kj_family','$k j_codemelli')");
    ?>
    <div class="bg-success" style="text-align:center; border-radius:5px; padding:1.2%">
    <?php
    echo "ثبت نام با موفقیت انجام شد";
    ?>
    <br>
    <a href="<?php echo url; ?>/login">برای ورود به اکانت اینجا کلیک کنید</a>
    </div>
    <?php
    }
    else
    { echo "خطا"}
    mysql_close($con);
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل در نمایش پغام های فرم ثبت نام

    شما باید اول شرط ارسال فرم رو تعریف کنید و بعد توی این شرط ، بقیه شروط رو مشخص کنید...

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش پغام های فرم ثبت نام

    اول با این کد چک کن که روی دکمه کلیک شده یا نه بعد داخلش کدهای اجرا رو قرار بده

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {

    {

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نقص های فرم ثبت نام...
    نوشته شده توسط کامروا در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 20:33 عصر
  2. سوال: نحوه نمایش فرم ثبت نام به صورت LIGHTBOX
    نوشته شده توسط aliasghar2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 08:01 صبح
  3. Question مشکل در طراحی فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط mo_mokh_com1 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 17:38 عصر
  4. مشکل در فرم ثبت نام با asp.net
    نوشته شده توسط mehdi_394 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 22:55 عصر
  5. مشاهده پیش نمایش فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •