نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جدول ضرب

  1. #1

    جدول ضرب

    چگونه در پایتون 3.4.3 برنامه جدول ضرب بنویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: جدول ضرب

    سلام شما باید بیاید 2 تا حلقه for تو هم دیگه بسازید که هرکدوم تو یه رنج 9 تایی باشن
    بعدش باید بیاید i*j رو print کنید و بعدش هم یه اسپیس بذارید این ساده ترین شیوه اش هست
    من بی کار بودم نصفه شب این برنامه رو با پایتون 3.4 نوشتم تو فریم ورک Pygame
    این تصویرش
    Jadval Zarb.PNG
    شما تو تابع game_loop تو یه حلقه While not game_exit
    میتونید این 2 تا حلقه تو در تو رو پیدا کنید

    لینک دانلود Pygame
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amirali0079 : پنج شنبه 25 تیر 1394 در 13:53 عصر

  3. #3

    نقل قول: جدول ضرب

    مرسی .ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: جدول ضرب

    سورس کدش یادم رفت دیشب بزارم اضافه شد

  5. #5

    نقل قول: جدول ضرب

    علیرضا اگه میشه بهم بگو با چه کدی امکان سرچ در دفترچه تلفن را در پایتون3.4قرار بدم

  6. #6

    نقل قول: جدول ضرب

    ببخشید با شما بودم امیرعلی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: جدول ضرب

    اطلاعات دفترچه تلفن چه طوری ذخیره شده ؟ تو دیتابیس هست اگه هست کدوم دیتابیس، تو فایلی جایی هست، و ..

  8. #8

    نقل قول: جدول ضرب

    http://s3.picofile.com/file/82005578...B%B2%DB%B6.jpg
    لطفا این لینک را بازکن وتصویر را ببین وراهنمایی ام کن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: جدول ضرب

    مثلا کاربر میگه من مشخصات mohsen رو میخوام


    index = name.index('mohsen')

    print(tel[index[)
    print(email[index[)


  10. #10

    نقل قول: جدول ضرب

    ممنون خیلی آقایی مشکلم حل شد فقط اگه میخواستم سرچم نامحدود باشه باید چی کارکرد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: جدول ضرب

    نمیخوای یدکمه تشکر رو فشار بدی ؟:||||

    حالا یعنی چی سرچم نا محدود باشه ؟!

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن جدول ضرب با While
    نوشته شده توسط Delphi_Develope در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1398, 19:33 عصر
  2. جدول ضرب با MSFlexGrid1
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 20:21 عصر
  3. الگوریتم جدول ضرب qbasic .
    نوشته شده توسط lazycrazy در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 23:40 عصر
  4. ایجاد یک جدول ضرب
    نوشته شده توسط ebo_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 18:56 عصر
  5. نوشتن جدول ضرب با php
    نوشته شده توسط baba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •