نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردن به url بعد ازدرست کردن rewrite engine

  1. #1

    اضافه کردن به url بعد ازدرست کردن rewrite engine

    سلام
    من یک url و با rewrite engine درست کردم .
    حالا میخوام به انتخای url کوئری استرینگ pagination اضافه کنم ولی دیگه اون صفحه باز نمیشه

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^galleries/(.*)$ /gallery/index.php?status=$1 [L]

    url به این شکل در میاد

    http://url.com/galleries/text

    تا اینجای کار درسته همه چیز
    حالا اگر بخوام url این شکلی هم کار کنه باید چیکار کنم؟

    http://url.com/galleries/text/?page=2

    یا این

    http://url.com/galleries/text?page=2

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن به url بعد ازدرست کردن rewrite engine

    ببینید این کاری که میکنید به این معنیه که شما هرچیزی که بعد از galleries بزنید میره داحل متغیر status حالا شما میتونید به این صورت بنویسید:
    http://url.com/galleries/text/2

    و به این صورت بخونید:

    $params=$_GET['status']

    حالا شما یک رشته دارید که به این صورته: 'text/2' میتونید این متن رو به وسیله ی / با تابع explode(); به آرایه تبدیل کنید و هر پارامتر رو به صورت جدا بگیرید...

تاپیک های مشابه

  1. ویژال بیسیک >> اضافه کردن چند url
    نوشته شده توسط ServerDL.com در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 02:10 صبح
  2. اضافه کردن 6 ماه بعد به تاریخ
    نوشته شده توسط look20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 19:48 عصر
  3. سوال: اضافه کردن Master Page بعد از ساخت فرم ها؟
    نوشته شده توسط jimi67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 11:08 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 16:01 عصر
  5. اضافه کردن یک ستون بعد از یک ستون دیگر
    نوشته شده توسط golnari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •