نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجوی عددی در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    جستجوی عددی در لیست باکس

    سلام
    سایت رو زیر و رو کردم همه درباره جستجو رشته در لیست باکسه
    من میخوام عددی رو در لیستم پیدا کنم
    این کد رو هم استفاده کردم خطا داد
    list.jpg
    کد
    foreach (var item in ListBox.Items){
    if (item.Text.Contains(searchArg))
    {
    //select this item in the ListBox.
    ListBox.SelectedValue = item.Value;
    break;
    }
    }


    دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: جستجوی عددی در لیست باکس

    عددی که میخواهی جستجو کنی کجاست؟ آیا عدد است و بصورت متنی است؟
    حالا با فرض اینکه عدد شما در TextBox1 تایپ شده باشد میتوانید چنین بنویسید
    متد IndexOf در items جستجو میکند و اگر مورد را پیدا کرد اندیس مورد پیدا شده را برمیگرداند و اگر پیدا نکند مقدار -1 برمیگرداند ولی متد contains فقط مورد را جستجو میکند و فقط مقدار درست یا غلط برمیگرداند که وجود دارد یا خیر البته میتوانید از متدهای دیگر شبیه IndexOf استفاده کنید ویا روشهای دیگر آن! IndexOf را مطالعه کنید


    int myPos=-1;
    myPos=listBox1.Items.IndexOf(textBox1.Text);
    if (myPos > -1)
    {
    MessageBox.Show("Find it");
    listBox1.SelectedIndex = myPos;
    }
    else
    MessageBox.Show("Not Found!");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مرتب سازی لیست باکس که دارای آیتم های عددی می باشد
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 16 دی 1393, 17:49 عصر
  2. سوال: خواندن فایل متنی و جداسازی مقادیر عددی از آن (وقرار دادن در جدول و یا لیست باکس)
    نوشته شده توسط hassan p.b در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 16:07 عصر
  3. حرفه ای: جستجوی فایل های پی دی اف و نمایش ادرس انها در لیست باکس
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 15:42 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 بهمن 1389, 11:26 صبح
  5. سوال: گرفتن لینکهای جستجوی گوگل در لیست باکس
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 04:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •