نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: sms API

  1. #1

    sms API

    سلام دوستان
    من یه وبسایت پی اچ پی با کدایگنایتر دارم مینویسم
    توی قسمت وب سرویس پیامکش به مشکل برخوردم
    توی خود پنل پیامک یه مقدار نمونه کد گذاشته بود که جواب نمیداد
    تیکت هم که میذارم خودشون هم گویا خیلی بلد نیستن
    کلا تو سایت های مختلف که نگاه کردم همشون یه کدی رو گذاشتن
    نمیدونم از کجا کش رفتن
    حالا میخواستم ببینم از دوستان کسی تا حالا با ای پی آی پنل های پیامک کار کرده ؟
    یه کم لطفا منو راهنمایی کنین
    خیلی ممنون

  2. #2

    نقل قول: sms API

    سلام
    من کار کردم
    بفرمایید

  3. #3

    نقل قول: sms API

    خب من یه div توی صفحه م دارم که میخوام متن پیامک هایی که برام اومده رو داخلش لیست کنم
    نمونه کدی که گذاشتن اینه
    <?php
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://87.107.121.54/post/Receive.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));
    $parameters['username'] = "";
    $parameters['password'] = "";
    $parameters['location'] = 1;
    $parameters['from'] = "";
    $parameters['index'] = 0;
    $parameters['count'] =10;
    echo $sms_client->GetMessageStr($parameters)->GetMessageStrResult;
    ?>
    یوزر نیم و پسورد رو هم جایگزین کردم ولی چیزی خروجی نمیگیرم
    کلا میخواستم ببینم باید چی کار کنم
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: sms API

    آقای مستر پاور من پروژم گیره
    لطفا یه کم سریع تر پاسخ بدین
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: sms API

    دوست عزیز
    کد شما مشکل خاصی نداره
    اگر کلا چیزی دیده نمیشه با استفاده از کد زیر در خط اول برنامه، خطاها رو نمایش دهید تا ببنید مشکل از چیه
    ini_set('display_errors','On');

    احتمالا مشکل می تونه از سمت سرویس دهنده باشه
    اگر مشکلتون حل نشد
    یک پیامک حاوی متن PHP-SMS و Email خودتون، به شماره 5000282930 ارسال نمایید تا یک پنل تستی به همراه کدهای نمونه براتون ارسال بشه

  6. #6

    نقل قول: sms API

    نقل قول نوشته شده توسط sina7650 مشاهده تاپیک
    آقای مستر پاور من پروژم گیره
    لطفا یه کم سریع تر پاسخ بدین
    ممنون
    سلام
    اول اینکه حتما طرف خوابه که جواب نمیده
    بابا ما هم کار و زندگی داریما

    همون جوابی که آقای Keramatifar عزیز گفتن را انجام بدید
    یعنی display_errors را on کنید و خطا را بررسی کنید

    اگه مشکلی بود در خدمتم

  7. #7

    نقل قول: sms API

    ممنون آقای کرامتی فر از پاسختون
    یک دامین برای تست ساختم www.3tap.tk با یک فایل ایندکس دات پی اچ پی
    من توی بخش انتقال ترافیک پنل این url رو وارد کردم
    http://www.3tap.tk/index.php?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$
    توی فایل ایندکس هم این کد رو گذاشتم
    <?php
    ini_set('display_errors','On');
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://www.3tap.tk/post/Receive.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));
    $parameters['username'] = "یوزر";
    $parameters['password'] = "پسورد";
    $parameters['location'] = -1;
    $parameters['from'] = "";
    $parameters['index'] = 0;
    $parameters['count'] =10;
    echo $sms_client->GetMessageStr($parameters)->GetMessageStrResult;
    ?>

    اروری هم که نشون میده اینه :
    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://www.3tap.tk/post/Receive.asmx?wsdl' : failed to load external entity "http://www.3tap.tk/post/Receive.asmx?wsdl" in /home/alirezar/public_html/3tap.tk/index.php:4 Stack trace: #0 /home/alirezar/public_html/3tap.tk/index.php(4): SoapClient->SoapClient('http://www.3tap...', Array) #1 {main} thrown in /home/alirezar/public_html/3tap.tk/index.php on line 4

    حالا میخواستم ببینم باید چی کار کنم
    تشکر

  8. #8

    نقل قول: sms API

    آقا این فایل که رو سیستمتون نیست
    http://www.3tap.tk/post/Receive.asmx?wsdl

    بعدشم مگه شما از یه سرویس دهنده پیامک سرویس نمیگیرین ؟
    خب باید ادرس API URL اون سایت را بزنید

  9. #9

    نقل قول: sms API

    توی پی دی اف شون نوشتن این آدرس هست
    http://api.payamak-panel.com/post/receive.asmx?wsdl
    توی نمونه کدی که گذاشتن این آدرس هست
    http://87.107.121.54/post/Receive.asmx?wsdl

  10. #10

    نقل قول: sms API

    نقل قول نوشته شده توسط sina7650 مشاهده تاپیک
    توی پی دی اف شون نوشتن این آدرس هست
    http://api.payamak-panel.com/post/receive.asmx?wsdl
    توی نمونه کدی که گذاشتن این آدرس هست
    http://87.107.121.54/post/Receive.asmx?wsdl
    چیزی که تو نمونه کد زدن را وارد کنید

  11. #11

    نقل قول: sms API

    هیچ کدوم جواب نمیده
    اصلا فایل اکس ام ال وجود نداره

  12. #12

    نقل قول: sms API

    نقل قول نوشته شده توسط sina7650 مشاهده تاپیک
    هیچ کدوم جواب نمیده
    اصلا فایل اکس ام ال وجود نداره
    یه تماس با سرویس دهنده پیامکیت بگیر

  13. #13

    نقل قول: sms API

    تیکت قبلا گذاشتم
    خودشون خیلی اطلاعی ندارن
    شما خودتون قبلا از ای پی آی های پنل های پیامک استفاده کردین روال کارتون به چه صورت بوده ؟

  14. #14

    نقل قول: sms API

    این نمونه کدی هست که من برای سستم خودمون نوشتم
    <?php



    if (isset($_POST['sms_send'])){
    $s_u=$_POST['sms_u'];
    $s_p=$_POST['sms_p'];
    $s_n=$_POST['sms_n'];
    $to=$_POST['to'];
    $text=$_POST['text'];
    echo $a=sendsms($s_u,$s_p,$to,$text);
    if($a)
    {echo"پیام فرستاده شد";}
    }

    function sendsms($s_u,$s_p,$to,$text){

    $host="newsms.ir";
    $path="/API/SendSMS.aspx";
    $site=$_SERVER['HTTP_HOST'];
    $sitefu=$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $data_to_send="username=$s_u&password=$s_p&to=$to& text=".urlencode($text);

    $fp = fsockopen($host,80);
    $outp="POST $path HTTP/1.1\n";
    $outp.="Host: $host\n";
    $outp.="Content-type: application/x-www-form-urlencoded\n";
    $outp.="Content-length: ".strlen($data_to_send)."\n";
    $outp.="Connection: close\n\n";
    $outp.=$data_to_send;
    fputs($fp,$outp);
    fclose($fp);
    }


    ?>

  15. #15

    نقل قول: sms API

    بعد شما توی خود پنل هم تنظیمات خاصی انجام دادین ؟
    الان این sms_u و sms_p و . . . از طریق کدوم فرم post شدن ؟
    کد شما خیلی با نمونه کدی که خودشون گذاشتن فرق میکنه
    البته من واسه دریافت پیام ها میخوام
    این مستنداتی هست که خودشون ارائه دادن

    http://sms.webone.ir/files/SamplePHP.rar

    http://sms.webone.ir/Files/webservice-Receive.pdf

    اگر ممکنه یه نگاهی بندازین ببینین من الان باید دقیقا چی کار کنم
    شرمنده زیاد سوال پرسیدم
    ایشالا که با کمک شما هر چه زودتر این مسئله هم حل بشه
    ممنون

  16. #16

    نقل قول: sms API

    کد را اصلاح کردم

    این کد درسته
    <form action="" method="get">
    <label for="1">نام کاربری</label>
    <input type="text" id="1" name="username">
    <br>
    <label for="2">پسورد</label>
    <input type="text" id="2" name="password">
    <br>
    <label for="3">شماره گیرنده</label>
    <input type="text" id="3" name="to">
    <br>
    <label for="4">شماره ارسال کننده</label>
    <input type="text" id="4" name="from">
    <br>
    <label for="5">متن پیام</label>
    <textarea name="text" id="5"></textarea>
    <input type="submit" name="sms_send" value="ارسال">
    </form>

    <?php
    if (isset($_POST['sms_send']))
    {
    $sms_username=$_POST['username'];
    $sms_password=$_POST['password'];
    $sms_to=$_POST['to'];
    $sms_from=$_POST['from'];
    $sms_text=$_POST['text'];

    // turn off the WSDL cache

    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));

    $parameters['username'] = '$sms_username';
    $parameters['password'] = '$sms_password';
    $parameters['to'] = '$sms_to';
    $parameters['from'] = '$sms_from';
    $parameters['text'] = '$sms_text';
    $parameters['isflash'] =false;

    echo $sms_client->SendSimpleSMS2($parameters)->SendSimpleSMS2Result;
    if($sms_client)
    echo "پیام ارسال شد";
    }
    ?>


  17. #17

    نقل قول: sms API

    خب این واسه ارسال هست
    دریافتش رو من میخوام
    راستی الان این http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl توی فایرفاکس من چیزی رو نمیاره

  18. #18

    نقل قول: sms API

    اینم کد دریافت
    <?php
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://87.107.121.54/post/Receive.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));
    $parameters['username'] = "username";
    $parameters['password'] = "password";
    $parameters['location'] = 1;
    $parameters['from'] = "";
    $parameters['index'] = 0;
    $parameters['count'] =10;
    echo $sms_client->GetMessageStr($parameters)->GetMessageStrResult;
    ?>

  19. #19

    نقل قول: sms API

    بله من دقیقا همین کد رو گذاشتم توی صفحه فقط یوزر و پسورد ورود به پنل رو جایگزین کلمه های username , password کردم
    اما صفحه سفید میاره

    تازه اینو هم اولش گذاشتم
    ini_set('display_errors','On');
    اما چیزی نشون نمیده :
    www.3tap.tk

  20. #20

    نقل قول: sms API

    دوست عزیز این کد نمونه هست
    همینجوری که کار نمیکنه

    باید براش آرایه بنویسی و دریافتی ها را بریزی توش

  21. #21

    نقل قول: sms API

    اینو آخرش اضافه کردم

    $result = array() ;
    $result = $sms_client->GetMessageStr($parameters)->GetMessageStrResult ;
    var_dump($result) ;

    اروری که میده میگه فایل xml وجود نداره

  22. #22

    نقل قول: sms API

    آقای مستر پاور لطفا کد کاملش رو بذارین یعنی همون آرایه و . . . که فرمودین

  23. #23

    نقل قول: sms API

    آقای کرامتی فر شما پاسخی نمیدین ؟

  24. #24

    نقل قول: sms API

    چرا هیچکس جواب نمیده ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معرفی یک SMS API با یه امکان کوچولو
    نوشته شده توسط sun2rise در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 17:57 عصر
  2. سوال: نحوه استفاده از api های sms در سی شارپ
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 22:15 عصر
  3. سوال: ارسال sms با wma jsr 120 api
    نوشته شده توسط 8611670474 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 15:49 عصر
  4. سوال: در مورد api های sms (پیامک)
    نوشته شده توسط ashkan15 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 22:37 عصر
  5. سوال: معرفی مرجع کامل API برای سرویس های SMS
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •