نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پرینت در سی شارپ

  1. #1

    پرینت در سی شارپ

    دوستان اگه لطف کنید نحوه ی پرینت گرفتن از یه تکست باکس و یا یه استرینگ رو توضیح بدید، واقعا ممنون میشم، چون چیزی به فارسی تو نت پیدا نکردم ،
    یا روش کار رو توضیح بدید،
    اصلا هرچیزی که راه بیوفتیم.


    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: پرینت در سی شارپ

    سلام دوست من میشه منظورتو بیشتر توضیح بدی ،" پرینت گرفتن از یک استرینگ" رو متوجه نشدم

  3. #3

    نقل قول: پرینت در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من میشه منظورتو بیشتر توضیح بدی ،" پرینت گرفتن از یک استرینگ" رو متوجه نشدم
    منظورم اینه که ، مثلا محتویات یه text box رو بگیریم چاپ کنیم.باید چیکار کنیم ؟


    با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: پرینت در سی شارپ

    سلام
    اول یه کنترل printDocument به فرم اضافه می کنید (drag and drop) بعد در رویداد printPageش کدهایی مثل کد زیر می نویسید:
    //نوشته ها و خطوط را حرفه ای تر می کند
    e.Graphics.TextRenderingHint = System.Drawing.Text.TextRenderingHint.AntiAlias;

    //چیدمان نوشته
    StringFormat strFormat = new StringFormat();
    //far: right near: left
    strFormat.Alignment = StringAlignment.Far;

    //رنگ پس زمینه برای نوشته
    var rect = new RectangleF(this.Location.X, this.Location.Y, this.Width, this.Height);
    e.Graphics.FillRectangle(Brushes.Yellow, rect);

    //متن
    e.Graphics.DrawString(this.Text, this.Font, Brushes.Black, this.Location.X, this.Location.Y);

    e.HasMorePages = false;


    در یک دکمه هم کدهای زیر رو می نویسید تا لیست پرینترها باز بشه و کاغذ بره برای چاپ:
    using (PrintDialog pd = new PrintDialog())
    {
    if (pd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    printDocument1.PrinterSettings = pd.PrinterSettings;
    printDocument1.Print();
    }

    در کد بالا متن فرم رو برای چاپ فرستادیم، رنگ پس زمینه ها انتخاب کردیم، شما می تونید با استفاده از e.Graphics... هر شکلی مثل مستطیل، دایره، خط، منحنی، عکس و ... رو برای چاپ بفرستید.
    البته می تونید printPreviewControl هم برای پیش نمایش به کاربر استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پرینت در سی شارپ
    نوشته شده توسط ali800 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 16:04 عصر
  2. گرفتن پرینت در سی شارپ
    نوشته شده توسط nani_vani در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 09:24 صبح
  3. گرفتن پرینت در سی شارپ
    نوشته شده توسط nani_vani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 09:24 صبح
  4. پرینت در سی شارپ
    نوشته شده توسط mh.milan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 22:33 عصر
  5. پرینت در سی شارپ
    نوشته شده توسط abnoos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •