نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب فرم باز شده در تب کنترل .

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    انتخاب فرم باز شده در تب کنترل .

    سلام من این کدو برای باز کردن فرم در پیجهای مختلف نوشتم
      string title = "TabPage " + (tabControl1.TabCount + 1).ToString();            TabPage myTabPage = new TabPage(title);
    tabControl1.TabPages.Add(myTabPage);
    var f2 = new Form2();
    f2.TopLevel = false;
    myTabPage.Controls.Add(f2);
    f2.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    f2.Show();


    سوال؟ وقتی که فرم در تب پیج باز میشه باید ستی انتخاب کتی سلکت نمیشه.چگونه به محض باز شدن همون فرم باز شده دیده بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: انتخاب فرم باز شده در تب کنترل .

    چرا کسی به این تاپیک جواب نداده ایا سوال درست مطرح نشده؟

  3. #3

    نقل قول: انتخاب فرم باز شده در تب کنترل .

    سلاو
    میشه با اضافه کردن این خط به آخر خطوط یه تغییری مشاهده کرد البته اگه منظورتون رو دست متوجه شده باشم:
    tabControl1.SelectedTab = myTabPage;

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در بازگشت به فرم باز شده
    نوشته شده توسط نسرین2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1393, 10:38 صبح
  2. سوال: قرار گرفتن کنترل های موجود در فرم parent روی فرم های child باز شده
    نوشته شده توسط fatemeh rouzbeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 03:18 صبح
  3. مبتدی: جلوگیری از بازکردن فرم باز شده
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 19:41 عصر
  4. دسترسی به مقدار انتخاب شده در یک کنترل Select
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 21:13 عصر
  5. فرستادن id رکورد انتخاب شده به یوزر کنترل بعدی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •