نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: مشکل عجیب با header

  1. #1

    مشکل عجیب با header

    سلام

    چرا توی لوکال هاست وقتی سایت را ساختم هیچ مشکلی با header ندارم و سایت به درستی کار میکنه
    ولی وقتی سایت را روی سرور Cpanel بارگزاری میکنم ایراد از header میگیره و وقتی هم یه آدرس صفحه از پنل کاربری را به صورت مستقیم بدون نام کاربری و پسورد میزنم وارد میشه ؟

    آقا یکی کلا ریزه کاری های کار با header را بگه
    خب من توی چندتا جای سایت از header برای اینکه وقتی session ایجاد نشده باشه استفاده کردم که بره به فرم های ورود

    ککککککککممممممممککککککککک ککککک

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ashid098
    تاریخ عضویت
    دی 1393
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    38

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    نفهمیدم دقیقا خطاش چیه ولی بهتره از این دو تا به جای هدر ریدایرکت(به فرم ورود) و کوکی هاتون استفاده کنید
    function redirect_to($location = false)
    {
    if(!$location)$location = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
    if (!headers_sent())
    header('Location: ' . $location);
    else {
    echo '<script type="text/javascript">';
    echo 'window.location.href="' . $location . '";';
    echo '</script>';
    echo '<noscript>';
    echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;url=' . $location . '" />';
    echo '</noscript>';

    }
    آخرین ویرایش به وسیله ashid098 : دوشنبه 29 تیر 1394 در 23:37 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    من اینجا در مورد خطای headers already sent توضیحات مختصر و مفیدی دادم.

    اگه توی ویندوز مشکل ندارین ولی روی سرور لینوکسی مشکل دارین احتمال وجود BOM تیو فایل ها بالاست همینطور وجود کاراکتر Space یا هر چیز دیگه ای اگه دارین چیزی را require میکنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    سلام
    ممنون. مطلب سایت را خوندم
    بله اینا را میدونم
    ولی مشکل اینجاست که چجوری بفهمیم کاراکتری هست یا نه ؟

    من با notpad++ یونیکد را روی utf-8 whit out boom میزارم

    آیا درسته یا باید یه چیز دیگه بزارم ؟

    راستی تو notpad++ توی گزینه encoding ما 2 قسمت داریم که توی هر 2 قسمت یونیکد ها یکی هستن
    این 2 قسمت چه تفاوتی باهم دارن ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    آیا درسته یا باید یه چیز دیگه بزارم ؟
    درسته

    راستی تو notpad++ توی گزینه encoding ما 2 قسمت داریم که توی هر 2 قسمت یونیکد ها یکی هستن
    این 2 قسمت چه تفاوتی باهم دارن ؟
    من با ++notepad کار نکردم. encoding ها را بنویسین تا من یا دوستان دیگه راهنمایی کنند.

    برای پیدا کردن مشکل بهترین راه trace کردن هست ، خطای headers اعلام میکنه که header توی چه فایلی و کجا داره ارسال میشه.

  6. #6

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    تصویرشو فرستادم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    درسته ، همینه. دومی BOM میگذاره اول فایل.

    این مطلب را بخونید تا بتونید فایل های BOM دار را شناسایی و حذف کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Unique : دوشنبه 29 تیر 1394 در 02:39 صبح

  8. #8

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    اگر مشکل حل نشد Output Buffering رو یه تستی بزن ردیف میشه... :)

  9. #9

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    نقل قول نوشته شده توسط Master_Power مشاهده تاپیک
    سلام

    چرا توی لوکال هاست وقتی سایت را ساختم هیچ مشکلی با header ندارم و سایت به درستی کار میکنه
    ولی وقتی سایت را روی سرور Cpanel بارگزاری میکنم ایراد از header میگیره و وقتی هم یه آدرس صفحه از پنل کاربری را به صورت مستقیم بدون نام کاربری و پسورد میزنم وارد میشه ؟

    آقا یکی کلا ریزه کاری های کار با header را بگه
    خب من توی چندتا جای سایت از header برای اینکه وقتی session ایجاد نشده باشه استفاده کردم که بره به فرم های ورود

    ککککککککممممممممککککککککک ککککک
    سلام...منم قبلا با این مشکل مواجه شدم...
    این خطا بیشتر برای اینه که قبل دستور هیدر کدهای html وجود داره و یا چیزی رو echo کرده باشین.....

    من این چند خط کد رو به اول برنامم قبل از این که session رو start کنم و در بالای صفحه قرار دادم و مشکلم برطرف شد....


    ob_start();
    header( 'Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate' );
    header( 'Cache-Control: post-check=0, pre-check=0', false );
    header( 'Pragma: no-cache' );


    امیدوارم مشکل کد شما هم برطرف شه...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    من این چند خط کد رو به اول برنامم قبل از این که session رو start کنم و در بالای صفحه قرار دادم و مشکلم برطرف شد....
    استفاده از output buffering راه حل نیست ، پاک کردن صورت سوال هستش. ما باید یاد بگیریم تمیز کد بزنیم و اصول را رعایت کنیم نه اینکه اصول را دور بزنیم.

  11. #11

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    مشکل همچنان باقیست

    یکی کمک کنه

  12. #12

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    بنده هم این مشکل رو یکی از مشتری ها گفته داره. هر کار کردم درست نشد.
    پنل شما DirectAdmin هست؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    پنل CPanel هست

  14. #14

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    استفاده از output buffering راه حل نیست ، پاک کردن صورت سوال هستش. ما باید یاد بگیریم تمیز کد بزنیم و اصول را رعایت کنیم نه اینکه اصول را دور بزنیم.

    آخه منم خیلی با این header مشکل داشتم...هرچی سرچ زدم و پرسیدم راهی پیدا نکردم...بعد اینو پیدا کردم و استفاده کردم..دیدم مشکلم حل شد....
    ولی نمی دونستم راه درستی نیست......
    ینی اشکال داره از این چندخط استفاده کنیم تو برنامه هامون؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    خه منم خیلی با این header مشکل داشتم...هرچی سرچ زدم و پرسیدم راهی پیدا نکردم...بعد اینو پیدا کردم و استفاده کردم..دیدم مشکلم حل شد....
    وقتی من و خیلی برنامه نویس های دیگه مشکل نداریم یعنی کسانی که با این خطا روبرو میشن درک و دانش درستی از پرتوکل http و اینکه کی باید header ها را ارسال کنن ندارند.

    ولی نمی دونستم راه درستی نیست......
    ینی اشکال داره از این چندخط استفاده کنیم تو برنامه هامون؟؟
    بحث این نیست که Output Buffering بده یا به کار نمیاد که اتفاقا در جاهایی بسیار کاربرد هم داره. اما اینکه فکر کنیم خطای Headers Already Sent یک مشکل در PHP هست و با Output Buffering مشکل را حل میکنیم کاملا اشتباهه. برنامه نویسی که نتونه کدش را Trace و Debug کنه برای این کار ساخته نشده و باید تجدید نظر کنه.

  16. #16

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک


    بحث این نیست که Output Buffering بده یا به کار نمیاد که اتفاقا در جاهایی بسیار کاربرد هم داره. اما اینکه فکر کنیم خطای Headers Already Sent یک مشکل در PHP هست و با Output Buffering مشکل را حل میکنیم کاملا اشتباهه. برنامه نویسی که نتونه کدش را Trace و Debug کنه برای این کار ساخته نشده و باید تجدید نظر کنه.
    سلام. آقایی که درک درستی از http داری و میتونید debug کنید لطفا توضیحی بدید که چطور این مشکل را برطرف کنیم.

    و اینکه من تمامی فایل هام utf-8whith out Bom هست و اینکه header را هم هم قبل از session زدم و هم بعدش ولی روی سرور کار نمیده در صورتی که روی لوکال هاست درسته.

    در ضمن انجمن برای رفع مشکل و تبادل نظر هست نه اینکه نداشته هاتونو بیاید به رخ بکشید. کسی که دانش کافی از چیزی داره و توی انجمنی میاد به جای اینکه یاوه گویی کنه برای تجدید نظر و ... میاد مشکل شخص را حل میکنه. نه اینکه چیزایی بگه که هیچ ربطی به سوال نداره

    مگه شما از روز اول برنامه نویس بودی ؟ شما هم حتما یه روزی همین مشکلاتو داشتی و از کسی پرسیدی. پس نباید به کسی که یک سری مشکلات داره و سوال میپرسه اینجوری بگید.
    متاسفم برای طرز تفکرتون و اینکه اگه نمیتونید به سوالی جواب بدید بهتره اصلا تو انجمن نیاید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    سلام. آقایی که درک درستی از http داری و میتونید debug کنید لطفا توضیحی بدید که چطور این مشکل را برطرف کنیم.

    در ضمن انجمن برای رفع مشکل و تبادل نظر هست نه اینکه نداشته هاتونو بیاید به رخ بکشید. کسی که دانش کافی از چیزی داره و توی انجمنی میاد به جای اینکه یاوه گویی کنه برای تجدید نظر و ... میاد مشکل شخص را حل میکنه. نه اینکه چیزایی بگه که هیچ ربطی به سوال نداره

    مگه شما از روز اول برنامه نویس بودی ؟ شما هم حتما یه روزی همین مشکلاتو داشتی و از کسی پرسیدی. پس نباید به کسی که یک سری مشکلات داره و سوال میپرسه اینجوری بگید.
    متاسفم برای طرز تفکرتون و اینکه اگه نمیتونید به سوالی جواب بدید بهتره اصلا تو انجمن نیاید.
    نمیدونم چرا از کوره در میرید ، من داشتم توجیه استفاده از output buffering برای رفع مشکل headers already sent را به چالش میکشیدم و هنوز هم معتقدم دوستانی که فکر میکنند برای رفع این مشکل باید از output buffering استفاده کنن اشتباه بزرگی مرتکب میشن و قابلیت های trace و debgu ی که یک برنامه نویس باید داشته باشه را ندارن.

    من برام خیلی جالبه که شما اینطوری برخورد میکنید ، من شاید حرفم را رک و راست زده باشم اما اصلا قصد توهین نداشتم و از کلمه نا مناسبی هم استفاده نکردم ، درک و دانش معنی آگاهی میده و اصلا کلمات زشتی نیستند. حالا نمیخوام موضوع را کش بدم و چون شما شروع کننده تاپیک هستین ازتون عذر میخوام اگه سوء تفاهم شده براتون. من قصدم فقط راهنمایی و اشتراک سواد کم خودم بوده و اصلا و ابدا قصد جسارت به شما یا هر کس دیگه ای را نداشتم و اگر چنین برداشتی کردین باز هم عذرخواهی میکنم.

    و اینکه من تمامی فایل هام utf-8whith out Bom هست و اینکه header را هم هم قبل از session زدم و هم بعدش ولی روی سرور کار نمیده در صورتی که روی لوکال هاست درسته.
    متاسفانه فقط با بررسی کدهای شما میشه دقیق گفت مشکل چیه و امکانش برای من نیست. ممکنه بتونم با داشتن آدرس صفحه ای که خطا میده بیشتر راهنمایی کنم ، میتونید آدرس را همینجا بگذارین یا پیام خصوصی کنید.

    موفق باشین.

  18. #18

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    واقعا جناب unique این طرز برخورد درست نیست.
    master_power من همین مشکل رو داشتم رو یه هاست رایگان(برای تست) آپلود کردم مشکل برطرف شد و دیگه اون خطا رو نداد. بهتره با پشتیبانی هاست مشکلتو درمیون بگذاری. چون فکر میکنم صد درصد به هاست ربط داره.

  19. #19

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    والا با مدیریت هاست هم مشکل را مطرح کردم ولی میگن که مشکل از طرف ما نیست

    آقای Unique مسیر سایت را به همراه مشکل براتو تو پیام خصوصی فرستادم

  20. #20

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    یه سوال احمقانه بکنم؟

    این کد را کجا استفاده می کنید:
    header('location: test.php')


    احیاناً بعد از باز شدن تگ <head> تو html که نیست؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    حیاناً بعد از باز شدن تگ <head> تو html که نیست؟
    بازم دم پژمان گرم حرف منو توی مثال میزنه ! نمیدونم چرا بچه های دخیل توی این تاپیک حرف منو نمیفهمن ! احتمالا خیلی ضعیفی داره ایشون و بقیه چنین کاری کرده باشن اما خدایی اگه این باشه حرف من کجاش ایراد داره که درک درستی از http و header وجود نداره ۱؟

    آقای Unique مسیر سایت را به همراه مشکل براتو تو پیام خصوصی فرستادم
    باشه توی پیام خصوصی با هم پیگیریمیکنیم و نتیجه را میگذاریم بقیه هم استفاده کنن/

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل عجیب با header

    واقعا جناب unique این طرز برخورد درست نیست.
    شما منو Report کنید ببینم مدیر هم میاد بگه من حرف بدی زدم !؟ حالا بماند مدیر با من خیلی گل و بلبل نیست اما جهنم و ضرر.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل عجیب با تابع header
    نوشته شده توسط blaster-777 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 14:05 عصر
  2. یک مشکل عجیب با فرستادن Header از طریق idHTTP (نیاز فوری به کمک)
    نوشته شده توسط BEHESHT* در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 19:03 عصر
  3. مشکل عجیب
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  4. یه مشکل عجیب و غریب ............!!!!
    نوشته شده توسط amir_g1355 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •