نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    سلام .چگونه میتوان فایل app.config رو با .txt باز کرد و تغییرات رو ذخیره کرد.البته با open whis مشکلی وجود نداره لطفا طریقه کدنویسی سی شارپ رو توضیح دهید متشکر

    اینو نوشتم ولی اخطار میده :
    using System.IO;
    FileStream fileStream = new FileStream("AttachDbFilename=|DataDirectory|App.Co nfig.txt", FileMode.Open);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    اینو پیدا کردم ولی بازم اخطار میده:
    hhttp://8bit.ir/1391/05/02/%D8%AA%D8%...7%D9%85%D9%87/

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    سلام وقت بخیر.فایل app.config یه فایل xml هست.اگه بخوای خودت به ماننده یه فایل txt بخونیش و تغییرات رو اعمال کنی مکافات داره دنبالش نرو .بهترین راهش استفاده از کلاس های موجود در دات نت جهت خوندن و نوشتن در فایل app.config هست.به آسانی در حالت runtime هم میتونی هم دسترسی و هم تغییرات رو اعمال کنی.من یه نمونه کد که در موقع runtime میتونه connectionString رو تغییر بده میزام

    public static void ChangeConnectionString(string srv)
    {
    var connection = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DatabaseContext"].ConnectionString;
    SqlConnectionStringBuilder builder = new SqlConnectionStringBuilder(connection) { DataSource = srv };
    var config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    var connectionStringsSection = (ConnectionStringsSection)config.GetSection("conne ctionStrings");
    connectionStringsSection.ConnectionStrings["DatabaseContext"].ConnectionString = builder.ConnectionString;
    config.AppSettings.SectionInformation.ForceSave = true;
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified);
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");

    }


  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    لازم به یاداوری ست که DatabaseContext نام کانکشن استرینگ در فایل app.config میباشد که موقع استفاده به نام connectionString موجود در پروژه خود جایگزین کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    ممنون اقای زاگروتی عزیز کدی که گذاشتین ConfigurationManagerبرای سیستم من آشنا نیست . دلیلش چی میتونه باشه
    اینم اضافه کردم
    using System.Configuration;



    اینم کانکشن من
    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><configuration>  <connectionStrings>    <add name="DDDDDEntities" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;         provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;         Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\DDDDD.mdf;         Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;"         providerName="System.Data.EntityClient" />  </connectionStrings></configuration>

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    dllش رو در بخش rererences پروژه اضافه کن .system.configuration

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    بازم نشد فضای نامی اضافی خیلی به اپ اضافه میکنه باعث اخطار میشه:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="DDDEntities" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;
    provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DDD.mdf;
    Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;
    MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>


    میخوام کد بالا در app.config رو به کد زیر تغییر بودم وصلام

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="DDDEntities" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;
    provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|1390\DDD.mdf;
    Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;
    MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>


    فقط عدد 1390 رو اضافه کنم در زمان اجرا

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    متوجه 1390 که میخوای اضافه کنی نشدم.بیشتر توضیح بدین.یه توضیح هم بدین که میخوای کدوم بخش از کانکشن استریگ رو تغییر بدی

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    اگر میخوای نام دیتابیس ازDDD.mdf به 1390DDD.mdf تغییر کند کد تابع ارسال شده به جای سرور که داخل براکت نوشته شده
    { DataSource = srv}
    به
    { InitialCatalog=1390DDD}
    چون به صورت تابع فراخوانی میشود بهتر است
    { InitialCatalog= srv}
    و موقع فراخوانی تابع بدین صورت انجام شود
    ChangeConnectionString(1390DDD)

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    پیغام خطا رو بزار ببینم کمکی از دستم برمیاد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    سول که ازاین واضحتر نمیشه .در کدهای نشون داده شده بالا اینو تغییر بدم
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DDD.mdf;
    به
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|1390\DDD.mdf;

    1390 نام دیتابیس نیست . نام پوشه که دیتابیس
    DDD.mdf داخل اون قرارداره

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    ببخش کاک علی اشتباه از ادیتور فروم هست واسه من بهم ریخته نشون داد متوجه سوال نشدم به جای { InitialCatalog= srv}
    { AttachDBFilename=@"|DataDirector y|1390\DDD.mdf" }

    چون به صورت تابع فراخوانی میشود بهتر است
    { AttachDBFilename= srv}
    و موقع فراخوانی تابع بدین صورت انجام شود

    ChangeConnectionString(@"|DataDirector y|1390\DDD.mdf");


    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : دوشنبه 29 تیر 1394 در 01:02 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    باتشکر من که هرکاری کردم تغییر نکرد . دوستان که به نتیجا رسیدن ممنون میشم کد رو اینجا برزارند.تغغیر متن app.cpnfigبا کد نویسی

    با این روش انجام بدم بهتره
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tity-Framework

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    اینم روش کار با 2 نمونه برای کسانی که ...
    http://s3.picofile.com/file/82014401...older.rar.html

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: باز کردن فایل app.config در فایل متنی و ذخیره تغییرات

    نمونه های بالا خوبه ولی مشکلی وجود داره هنگام پشتیبان گبری
    چکار کنم که هر شرکت بتونه فقط پشتیبان خودشو بازیابی کنه . چون کاربر شاید روی شرکت الف کارکنه و یک پشتیبان بنام aa.bakبسازه بعد روی شرکت ب کارکنه یادش بره ازفایل aa.bak بازیابی رو انجام بده دیگه میدونید چی میشه
    تمام اطلاعات شرکت ب پاک میشه.لطفا اگر راهی رو پیشنهاد میدین ارائه فرمایید ممونم میشم.هر شرکت پشتیبان خودشو قبول کنه

تاپیک های مشابه

  1. کاربرد فایل app.config
    نوشته شده توسط heartshunter در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 12:15 عصر
  2. ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 22:04 عصر
  3. سوال: Encrypt کردن ConnectionString ها موجود در فایل app.Config
    نوشته شده توسط PERFORIN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 16:37 عصر
  4. سوال: باز کردن پورت مودم به صورت فایل
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 08:07 صبح
  5. ویرایش فایل app.Config
    نوشته شده توسط mehdi_kamari در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 20:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •