نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعریف دیتابیس experss

  1. #1

    Question تعریف دیتابیس experss

    سلام چطوری میتونم یک دیتابیس expers برای نرم افزارم تعریف کنم که نرم افزارم رو سیستمای دیگه اجرا بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: تعریف دیتابیس expers

    سلام.
    از Server Explorer گزینه ی Connect to Database رو انتخاب کن:

    00000000000000000000000000000000000.png

    گزینه ای که انتخاب شده Express هستش.

  3. #3

    Question نقل قول: تعریف دیتابیس expers

    نقل قول نوشته شده توسط hadimtn مشاهده تاپیک
    سلام.
    از Server Explorer گزینه ی Connect to Database رو انتخاب کن:

    00000000000000000000000000000000000.png

    گزینه ای که انتخاب شده Express هستش.

    موقع تایید یا تست یه error میده.من دیتابیسمو فبلا ساختم نمیشه همونو دوباره استفاده کرد به عنوان expers؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: تعریف دیتابیس expers

    نقل قول نوشته شده توسط MR_Majid مشاهده تاپیک
    موقع تایید یا تست یه error میده.من دیتابیسمو فبلا ساختم نمیشه همونو دوباره استفاده کرد به عنوان expers؟
    Test Connection رو وقتی میتونی استفاده کنی که پایگاه داده ایجاد شده باشه.
    اسمش رو تو قسمت Datebase file name بنویس و OK رو بزن. اگه از قبل وجود داشته باشه تو پروژه اضافه ش میکنه در غیر اینصورت ایجاد میکنه!

    [یا از Browse استفاده کن، اگه قبول نکرد باید دوباره طراحی کنی!]

  5. #5

    Question نقل قول: تعریف دیتابیس expers

    نقل قول نوشته شده توسط hadimtn مشاهده تاپیک
    Test Connection رو وقتی میتونی استفاده کنی که پایگاه داده ایجاد شده باشه.
    اسمش رو تو قسمت Datebase file name بنویس و OK رو بزن. اگه از قبل وجود داشته باشه تو پروژه اضافه ش میکنه در غیر اینصورت ایجاد میکنه!

    [یا از Browse استفاده کن، اگه قبول نکرد باید دوباره طراحی کنی!]
    جواب نداد.دوباره باید طراحی کنم دیتابیسمو.
    چرا وقتی که دیتابیسمو تو سی شارپ میسازم موقعی که سیو رو میزنم کادری نمیاید که اسم جدول بدم بهش؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: تعریف دیتابیس expers

    نقل قول نوشته شده توسط MR_Majid مشاهده تاپیک
    جواب نداد.دوباره باید طراحی کنم دیتابیسمو.
    چرا وقتی که دیتابیسمو تو سی شارپ میسازم موقعی که سیو رو میزنم کادری نمیاید که اسم جدول بدم بهش؟
    بازم شاید دوستان راهی بلد باشن.
    ولی من همیشه وقتی با این مشکل مواجه میشدم دوباره میساختم!
    نقل قول نوشته شده توسط MR_Majid مشاهده تاپیک
    چرا وقتی که دیتابیسمو تو سی شارپ میسازم موقعی که سیو رو میزنم کادری نمیاید که اسم جدول بدم بهش؟
    اگه داخل دیتابیس بخوای یک جدول جدید ایجاد کنی:

    add new table.png

    در اینصورت پس از طراحی اگه Save رو بزنی ازت نام جدول رو میپرسه!
    اگر هم اسم DB منظورته که تو همون عکس پست 2 مشخصه!

تاپیک های مشابه

  1. سوال تعریف دیتابیس در اوراکل 11
    نوشته شده توسط alireza586 در بخش Oracle
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 10:39 صبح
  2. سوال: تعریف دیتابیس Access در هاست
    نوشته شده توسط irantkd در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:18 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 17:01 عصر
  4. تعریف نام دیتابیس در زمان ایجاد آن
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 10:46 صبح
  5. تعریف مسیر داینامیک برای دیتابیس در روش ویزارد
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •