نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    سلام؛
    فرم زیر رو در نظر بگیرید:

    DynamicIF.png

    میخوام وقتی کاربر هر کدوم از جعبه ها رو خالی گذاشت، PictureBox جلوش نمایش داده بشه!
    الآن با این کدی که من نوشتم اول چک میکنم اگه همه ی جعبه ها خالی بود همه ی PictureBox ها رو فعال میکنم، بعد به ترتیب از اول همه رو چک میکنم...
    که این کار باعث میشه اولین جعبه ی متن خالی نمایش داده بشه!

    if (txt_Username.Text == "" & txt_Password.Text == "" & txt_RepeatPassword.Text == "" & txt_PasswordReminder.Text == "" & userPrivilage_ComboBox.Text == "")
    {
    // Alter_PictureBox1.Visible = true; Alter_PictureBox2.Visible = true; Alter_PictureBox3.Visible = true; Alter_PictureBox4.Visible = true; Alter_PictureBox5.Visible = true;
    AlterViewer(this);
    }
    else if (txt_Username.Text == "")
    Alter_PictureBox1.Visible = true;


    else if (txt_Password.Text == "")
    Alter_PictureBox2.Visible = true;


    else if (txt_RepeatPassword.Text == "")
    Alter_PictureBox3.Visible = true;


    else if (txt_PasswordReminder.Text == "")
    Alter_PictureBox4.Visible = true;


    else if (userPrivilage_ComboBox.Text == "")
    Alter_PictureBox5.Visible = true;


    else if (txt_Password.Text.Length <= 6)
    {
    Msg.MsgBoxAraz("گذرواژه باید بیشتر از شش کاراکتر باشد", "اخطار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    txt_Password.Text = "";
    txt_RepeatPassword.Text = "";
    }
    else
    {


    در واقع ساز و کاری نیاز دارم تا همه ی جعبه ها رو چک کنه هر کدوم خالی بود PictureBox جلوش فعال بشه!

  2. #2

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    سلام


    string txt = null;
    for (int i = 1; i <= 2; i++)
    {
    txt= Form1.ActiveForm.Controls["textBox" + i.ToString()].Text;
    if(string.IsNullOrEmpty(txt))
    Form1.ActiveForm.Controls["pictureBox" + i.ToString()].Visible = true;
    else
    Form1.ActiveForm.Controls["pictureBox" + i.ToString()].Visible = false;




  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    راه بهترشم استفاده از کنترل errorProvider هست

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    سلام


    string txt = null;
    for (int i = 1; i <= 2; i++)
    {
    txt= Form1.ActiveForm.Controls["textBox" + i.ToString()].Text;
    if(string.IsNullOrEmpty(txt))
    Form1.ActiveForm.Controls["pictureBox" + i.ToString()].Visible = true;
    else
    Form1.ActiveForm.Controls["pictureBox" + i.ToString()].Visible = false;



    اگه اسم تکست باکسها چیز دیگری باشد چی؟
    البته controls. یک آرایه است و میتوان با اندیس به آنها دسترسی داشت ولی همه کنترلها را میدهد نه تکست باکسها!

    هرچند که احتمالا با یک شرط بشه نوع کنترلها را فیلتر کرد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 29 تیر 1394 در 02:38 صبح

  5. #5

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    اگه اسم تکست باکسها چیز دیگری باشد چی؟
    البته controls. یک آرایه است و میتوان با اندیس به آنها دسترسی داشت ولی همه کنترلها را میدهد نه تکست باکسها!
    اگه بخوان از این روش استفاده کنن باید اسم textBox ها رو طوری بنویسن که بشه با حلقه بهش دسترسی داشت ، یا اینکه در خاصیت تگ تکست باکس ها عددی قرار بدن که مشخص کنه این نوع کنترل از نوع تکست باکس هست ، مثلا خاصیت تگ همه باکس ها عدد یک باشه ، یا بهتر از همه اینها



    foreach (Control control in this.Controls)
    {
    if (control is TextBox)

    // نمایش نام صرفا" جهت توضیح به استارتر تاپیک هست
    MessageBox.Show(control.Name);


    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    راه بهترشم استفاده از کنترل errorProvider هست
    میشه برای این مثال توضیح بدین؟! تا حالا ازش استفاده نکردم!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    اگه اسم تکست باکسها چیز دیگری باشد چی؟
    البته controls. یک آرایه است و میتوان با اندیس به آنها دسترسی داشت ولی همه کنترلها را میدهد نه تکست باکسها!
    اسم جعبه متن ها همگی عوض شدند...
    هر کدوم با کاری که انجام میدن نام گذاری شدن... !!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    سلام:
    در جهت تکمیل توضیحات خانم حکمت:


    foreach (Control control in this.Controls)
    {
    if (control is TextBox)
    if((textbox)control.text=="")
    MessageBox.Show(control.Name+" is empty");
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    ممنون از دوستان مشکلم حل شد....
    این حلقه به چه شکل کار میکنه؟! آخه آخرین جعبه رو جلوتر از بقیه چک میکنه و بهمین ترتیب... یعنی از آخر پیام ها رو نشون میده!
    اول پیام مربوط به جعبه ی سوم بعد دوم بعد اول ..... .!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    دوستان من جواب نگرفتم!

    Foreach.png

    شرط else if رو چه جوری بنویسم؟!
    الآن تو این عکس از ComboBox یه گزینه انتخاب میکنم، بعد دکمه ی اضافه کردن رو میزنم، حلقه‌ی foreach اصلا اجرا نمیشه!!!
    کد:

    if (txt_Username.Text == "" & txt_Password.Text == "" & txt_RepeatPassword.Text == "" & txt_PasswordReminder.Text == "" & userPrivilage_ComboBox.Text == "")
    {
    AlterViewer(this);
    }
    else if (txt_Username.Text == "" || txt_Password.Text == "" || txt_RepeatPassword.Text == "" || txt_PasswordReminder.Text == "" || userPrivilage_ComboBox.Text == "")
    {
    foreach(Control ctl in this.Controls)
    {
    if(ctl is TextBox)
    if(ctl.Text == "")
    MessageBox.Show(ctl.Name + "Is Alter Should Be True!");
    }
    }
    else
    {
    // عملیات درج داده
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hadimtn : چهارشنبه 31 تیر 1394 در 03:12 صبح

  11. #11

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    که این کار باعث میشه اولین جعبه ی متن خالی نمایش داده بشه!

    به این دلیل است که از else if استفاده میکنید و زمانی که اولین شرط برقرار شد دستورات آن انجام شده و شرطهای دیگر بررسی نمیشود از if استفاده کنید.

  12. #12

    نقل قول: بررسی خالی بودن تمام جعبه های متن!!!

    در واقع ساز و کاری نیاز دارم تا همه ی جعبه ها رو چک کنه هر کدوم خالی بود PictureBox جلوش فعال بشه!

    این خط کدها را جایگزین کنید.

    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txt_Username.Text))
    Alter_PictureBox1.Visible = true;

    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txt_Password.Text))
    Alter_PictureBox2.Visible = true;

    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txt_RepeatPassword.Text ))
    Alter_PictureBox3.Visible = true;

    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txt_PasswordReminder.Te xt))
    Alter_PictureBox4.Visible = true;

    if (string.IsNullOrWhiteSpace(userPrivilage_ComboBox. Text))
    Alter_PictureBox5.Visible = true;


    به جای عکس از errorprovider استفاده کنید picturebox باعث میشه فرم دیر load بشه.
    در مورد errorprovider تو سایت یا google و ... جستجو کنید آموزشهای زیادی است.
    آخرین ویرایش به وسیله ناامید : جمعه 02 مرداد 1394 در 12:47 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: بررسی خالی بودن GridView
    نوشته شده توسط ali.a.j در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 02:12 صبح
  2. سوال: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط hossein2468 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 20:50 عصر
  3. سوال: خالی کردن تمام آیتم های list view
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 21:02 عصر
  4. خالی کردن تمام متغییر های static دز کلاس
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 11:06 صبح
  5. مبتدی: مشکل در بررسی خالی بودن تکس باکس
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 14:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •