نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

  1. #1

    گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    درود دوستان
    چطور میتونم آیدی یک رکورد خاص رو توی یه تکست باکس بگیرم
    مرسی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    سلام دوست عزیز... سوالتون خیلی خیلی کلیه...
    بخوام بصورت کلی جواب بدم...
    رکورد خاصتون حتما یه مشخصه خاص داره مثلا کد ملی ، نام و نام خانوادگی... یه مشخصه ای که می خواین بر حسب آن آی دی رو استخراج کنید یه همچین کد می خوایین....

    using (SqlConnection con = new SqlConnection("connectionString"))
    {
    string command = "select id from table where name=N'محمد رضا'";
    SqlCommand com = new SqlCommand(command, con);
    con.Open();
    string id = com.ExecuteScalar().ToString();
    con.Close();
    }

  3. #3

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز... سوالتون خیلی خیلی کلیه...
    بخوام بصورت کلی جواب بدم...
    رکورد خاصتون حتما یه مشخصه خاص داره مثلا کد ملی ، نام و نام خانوادگی... یه مشخصه ای که می خواین بر حسب آن آی دی رو استخراج کنید یه همچین کد می خوایین....

    using (SqlConnection con = new SqlConnection("connectionString"))
    {
    string command = "select id from table where name=N'محمد رضا'";
    SqlCommand com = new SqlCommand(command, con);
    con.Open();
    string id = com.ExecuteScalar().ToString();
    con.Close();
    }
    مهندس جان در واقع من یه فرم لاگین دارم که میخوام بعد از ورود کاربر به برنامه،کاربر بتونه نام کاربریش رو با توجه به کد(آیدی)که داره تغییر بده من واسه این کار از کوئری آپدیت استفاده کردم منتها فقط آیدی رکورد اول(اولین کاربر درون تیبل)رو میشناسه و مشخصات کاربر اول رو تغییر میده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    یه نما از جدولت و کد آپدیت رو بزارید اینجا....

  5. #5

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    یه نما از جدولت و کد آپدیت رو بزارید اینجا....
    کوئری من :
    UPDATE tbl_login
    SET username = @u, password = @p
    (WHERE (id = @id
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    دوست عزیز خیلی روشتون مبتدیه
    اصلا شما در کدوم سایت یا نرم افزار ویندوزی دیدید که کاربر بتونه نام کاربریش را تغییر بده؟

  7. #7

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    مهندس شما فرض کنین میخواد رمزش رو عوض کنه باید چیکار کرد؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    خوب ایجا کلید اصلی شما همون نام کاربریه دیگه

  9. #9

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    خوب ایجا کلید اصلی شما همون نام کاربریه دیگه
    کلید من کد(آیدی هستش)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    خوب اشتباه است
    یه دوره آموزش ساخت فرم لاگین حرفه ای و تعیین سطح دسترسی برای کاربران تدریس کردم و داخل اینترنت به صورت رایگان موجوده
    اون را ببینید کاملا با پیاده سازی فرم لاگین و تعیین سطح دسترسی آشنا خواهید شد

  11. #11

    نقل قول: گرفتن آیدی یک رکورد خاص

    مهندس چطور سرچش کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن آیدی از یک رنج خاص
    نوشته شده توسط titipop1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1394, 21:13 عصر
  2. چگونگی گرفتن آیدی بخشی خاص در یک کد php
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 29 خرداد 1393, 12:48 عصر
  3. گرفتن تعداد رکورد خاص از دیتابیس
    نوشته شده توسط majnun در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 18:24 عصر
  4. گرفتن index یک رکورد خاص در datagridview
    نوشته شده توسط mar1038 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 12:18 عصر
  5. گرفتن یه سری رکورد از چند جدول با شرایط خاص
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •