نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: check url (File on site) exists and download

  1. #1

    check url (File on site) exists and download

    سلام دوستان
    میخوام یه سری فایل دانلود کنم اما قبل از دانلود میخوام بررسی کنم که آیا فایل بروی هاست وجود داره یا نه؟
    اگر وجود داشت دانلود کنم.
    و اگر وجود نداشته بره برای دانلود بعدی

    حالا با چه دستوری بررسی کنم که فایل بروی سایت وجود داره یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: check url(File on site) exists and download


    bool Test = true;
    Uri urlCheck = new Uri(url);
    WebRequest request = WebRequest.Create(urlCheck);
    request.Timeout = 15000;
    WebResponse response;
    try
    {
    response = request.GetResponse();
    }
    catch (Exception)
    {
    Test = false;
    //url does not exist
    }
    if(Test== false)
    {
    //url does not exist
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 30 تیر 1394 در 22:14 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1390, 11:01 صبح
  2. سوال: انتقال و کپی یک فایل از اینترنت به روی هاست Copy File From URL to my site
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 11:57 صبح
  3. Free and Open Source Java and download OpenJDK
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 12:04 عصر
  4. Delete file from site
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 10:55 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •