نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتصال datasource یک DataGridColumn به یک Dataset

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257

    Question اتصال datasource یک DataGridColumn به یک Dataset

    من یک دیتاست دارم که 4 تا ستون داره و می خوام اینا رو توی یک دیتاگریدویو نشون بده .حالا می خوام یکی از این 4 ستون به صورت ComboBox باشه . تا اینجا مشکلی ندارم و یه DataGridComboBoxColumn تعریف و new می کنم و به دیتاگرید attach می کنم و مقدار اون ستون رو از دیتاست می خونم و تک تک توی DataGridComboBoxColumn می ریزم .
    ولی من می خوام این DataGridComboBoxColumn به دیتاست متصل باشه . یعنی مثل بقیه ستونهای دیتاگرید که هر تغییری توی اونا رخ میده این تغییرات توی دیتاست هم رخ بده و من بتونم راحتتر با متد getchanges تغییرات رو از دیتاست بگیرم
    ممنون می شم اگه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    حالا می خوام یکی از این 4 ستون به صورت ComboBox باشه . تا اینجا مشکلی ندارم و یه DataGridComboBoxColumn تعریف و new می کنم و به دیتاگرید attach می کنم و مقدار اون ستون رو از دیتاست می خونم و تک تک توی DataGridComboBoxColumn می ریزم .
    چرا این کار را میکنید روی دیتا گریدویو راست کلیک کن و گزینه edit column را انتخاب کن از اونجا
    می توانید نوع ستون و ستونی را که باید از دیتاست نمایش دهد را انتخاب کنید خاصیت datpropertyname ستون دیتاست را که باید نمایش دهد تعیین میکند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257
    دستتون درد نکنه
    این کارو کردم و مشکلم برطرف شد ولی مشکلات جدیدی به وجود اومده که اگه میشه در مورد اینها هم توضیح بدین
    از همون قسمت Edit Columns یکی از ستون ها رو به نوع DataGridViewComboBoxColumn تبدیل کردم و دیتاسورسشو به fieldListBindingSource متصل کردم ولی موقع اجرا این پیغام خطا رو میده
    System.ArgumentExeption : DataGridViewComboBoxCell Value is not Valid

    هرچی این ارور رو OK میکنم یکی دیگه باز میشه و باید برنامه رو Stop کنم
    من مقدار پراپرتی DisplayMember رو به همون فیلد موردنظرم تغییر دادم و Error رفع شد . ولی حالا توی لیست این ComboBox فقط همون مقادیر قبلی این فیلد ظاهر میشن و اصلا نمیشه چیز دیگه ای به این comboBox اضافه کرد . ضمنا اگه یه ردیف جدید تو دیتاگرید اضافه کنم و بخوام مقدار کمبوباکس این ردیف رو عوض کنم پرش می کنه به ردیفهای قبلی

    اگه میشه یه کم توضیح بدین که دقیقا باید چیکار کنم . ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257
    کسی جواب نمی ده ؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257
    یعنی هیچ کس این مشکل رو نداشته ؟
    خواهش می کنم یکی کمک کنه . چند وقته برنامه ام راکد مونده .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیزیک نگاهی به این پست من بنداز ببین کارت راه می افته
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=49449

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257
    منم همین کارا رو انجام دادم ولی بازم مشکل دارم ( همونایی که بالا گفتم )
    ضمنا وقتی display member & value member رو ست می کنم دیگه نمی تونم یه ردیف جدید تو دیتاگرید اضافه کنم . چون مثلا به محض اینکه عبارت "عماد" رو توی ردیف جدید و در کومبوباکس وارد می کنم این خونه کومبوباکس خالی میشه و ردیفی Select میشه که مقدار اون ستونش "عماد" باشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    33
    پست
    257

    Question

    سلام به همگی
    بالاخره خودم به یه جاهایی رسیدم . ولی بازم مشکل داره . امیدوارم ایندفعه دیگه مشکلم حل شه .
    من یه برنامه دیگه عین مال خودم نوشتم و اینبار برای DataGridViewComboBoxColumn خصیصه DataSource رو خالی گذاشتم و به این ترتیب خطا رفع شد و مقادیر مورد نظرم رو هم با خصیصه Items وارد کردم و این یکی درست کار می کرد ولی برنامه خودم کار نمیکرد در حالی که تمام این تغییرات جدید رو در اون اعمال کرده بودم
    اینبار در برنامه جدیدیه که درست کار می کرد بانک اطلاعاتی رو عوض کردم و از بانک اصل کاری که توی پروژه اصلی بود استفاده کردم و همون Error قبلی ظاهر شد و فهمیدم مشکل از بانک اطلاعاتیمه . ولی هرچی چک می کنم می بینم این دو تا بانک از نظر ساختار هیچ فرقی با هم ندارن . به همین علت بانک و اون پروژه دومیه رو می ذارم شما چک کنین ببینین نمی فهمین مشکل از کجاست
    ممنون می شم اگه این یه کارو هم کمکم کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    من برنامتون را بررسی کردم شما می خواهید کاربر نوع فیلد را از یک لیست مشخص انتخاب کند
    من گفتم که به پست من یک نگاهی بیاندازید اگر درست دقت می کردید مشکلتون حل میشد من بانک شما را دانلود کردم ونوع فیلد را به عدد تبدیل کردم یک جدول ایجاد کردم با دو فیلد یکی عددی و یکی رشته ای که این جدول اون لیستی میشود که کاربر باید ازان انتخاب کند و بقیه کار هم مانند ان توضیحاتی که داده بودم حل شد به این صورت که ان لیست را از یک جدول می خواند و مقدار عددی را بجاش می گذارد
    این هم عکس برنامه دیگه نگی درست کار نمی کنه
    untitled1.GIF
    untitled.GIF
    این هم برنامه جدید و بانک جدید فقط برای استفاده رشته اتصال رو از داخل فایل app.config عوض کن تا برنامه اجرا شود این برنامه بدون یک خط کدنویسی ایجاد شده شما هم سعی کن از wizard ها بیشتر استفاده بکنی
    MT_Database_Data.zip
    WindowsApplication1.zip

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    tehran,mehrshahr
    پست
    3
    سلام پروژه من کلیه کارهایی که استاد تو کلاس با لیستس که در دستشه انجام میده من میخوام این لیست که شامل نمرات کلاسی حضور غیاب......رو با نمره پایان ترم جمع بزنه و نمره نهایی رو چاپ کنه میخواستم کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. sql datasource
    نوشته شده توسط szeinab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 04:36 صبح
  2. خالی بودن خصوصیت DataSource در DBGride ؟
    نوشته شده توسط niloo_66 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 02:56 صبح
  3. سوال در مورد استفاده از DataSource
    نوشته شده توسط mjafari در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 09:17 صبح
  4. DataSource در ListBox
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 13:55 عصر
  5. بدست آوردن DataSource
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 01:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •