نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چک کردن لاگین کاربر با json

  1. #1

    چک کردن لاگین کاربر با json

    سلام
    من یه اپلیکیشن با angularjs دارم که از طریق متد $http به api که براش نوشتم (با php نوشتم، داده ها رو به صورت json بر میگردونه) متصل میشه و داده رد و بدل میکنه
    حالا سوال اینه چطور میشه واسه همچین سیستمی لاگین تعریف کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amg_123
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    البرز
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن لاگین کاربر با json

    سلام
    به دو روش میشه این کار رو انجام داد
    1. روش اول اینکه یه فایل مثلا به اسم panel.php داشته باشی که نقش یه واسط رو داشته باشه. تو این فایل میگی اگه کاربر لاگین کرده بود صفحه انگولارت لود بشه اگه نکرده بود یه صفحه لاگین به روش معمولی واسش لود بشه. یه جورایی یعنی این که تا کاربر لاگین نشده صفحه انگولار بالا نیاد.
    2. اگه که میخوای کلا SPA باشه

    script.js

    var app = angular.module('test', []);
    app.factory('loginFactory', function($http) {
    return {
    login: function(loginData) {
    return $http({
    method: 'POST',
    url: '/login',
    headers: { 'Content-Type' : 'application/x-www-form-urlencoded' },
    data: $.param(loginData)
    });
    }
    }
    })
    app.controller('loginCtrl', function($scope, loginFactory) {
    $scope.login = function () {
    loginFactory.login($scope.loginForm).then(function (response) {
    if(response.data == 'success') {
    alert('Authentication Successful')
    }
    });
    }
    });


    index.html
    کد HTML:
    <input type="text" ng-model="loginForm.username">
    <input type="password" ng-model="loginForm.password">
    <input type="submit" ng-click="login()">
    و یا اینکه از پلاگینا آماده مثل این استفاده کنید.
    من خودم از روش 1 بیشتر خوشم میاد چون امنیتش بهتره و سمت سرور چک میشه.
    در ضمن من تجربه کمی از انگولار دارم شاید اینا که گفتم هیچ کدومشون بهترین روش نباشن مخصوصا اون تیکه کدی که نوشتم.

  3. #3

    نقل قول: چک کردن لاگین کاربر با json

    ممنون از توضیحت
    بیشتر مشکلم سر اینه مثلا کاربر بخواد پست ارسال کنه قبلش باید چک شه لاگینه یا نه!! یعنی دسترسی به سژن

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amg_123
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    البرز
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن لاگین کاربر با json

    خب این کار رو باید با php انجام بدین. اگه لاگین نبود بهش پیغام داده بشه. قبل این که تو دیتابیس سیوش کنید خب چک بکنید فک نکنم مشکلی \یش بیاد

  5. #5

    نقل قول: چک کردن لاگین کاربر با json

    دوست عزیز این روش را برید جلو

    1. تعریف کنید که اگه نام کاربری و پسورد وارد شده تو فرم مطابق نام کاربری و پسورد داخل دیتابیس بود بیاد 2 تا سیشن بسازه و لاگین کنه در غییر اینصورت ریدایرکت کنه تو همون صفحه لاگین

    2. این سیشن ها را توی تمام صفحات مربوط به پنل کاربری شخص بزار


    اینجوری کاربر حتی اگه نام کاربری و پسورد هم نزده باشه و آدرس مستقیم اون صفحه خاص را بزنه نمیتونه ببینه و باید لاگین کنه
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

    اگه هم باز مشکل داشتی با آی دی یاهو من در تماس باش yk5742g

  6. #6

    نقل قول: چک کردن لاگین کاربر با json

    بله میدونم اینارو
    مساله اینه که به صورت ریموت ب وبسرویس وصله، مثل یه مرورگر عادی باهاش رفتار میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن صفحه ی لاگین کاربر از مدیر در Identity2
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1393, 15:53 عصر
  2. اضافه کردن اطلاعات کاربر به کوکی لاگین
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 17:13 عصر
  3. پیدا کردن نام کاربر لاگین کرده در شبکه
    نوشته شده توسط alipour.ugd در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 07:56 صبح
  4. فیلتر کردن ورودیهای کاربر در textbox
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 12:27 عصر
  5. رمز کردن نام کاربر و کلمه عبور
    نوشته شده توسط تبار در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •