نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    51

    چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم

    با سلام
    من از پایگاه داده sql server استفاده می کنم و در visual studio برای براقرای ارتباط با پایگاه داده ابتدا یک dataset ساختم و سپس با استقاده از server explorer با پایگاه ارتباط برقرار کردم
    حالا می خوام بدونم چه طوری یک row از اطلاعات دیتابیس را که مثلا شامل 7 column می باشد در 7 تکست باکس جداگانه قرار دهم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط ehsankhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    من از پایگاه داده sql server استفاده می کنم و در visual studio برای براقرای ارتباط با پایگاه داده ابتدا یک dataset ساختم و سپس با استقاده از server explorer با پایگاه ارتباط برقرار کردم
    حالا می خوام بدونم چه طوری یک row از اطلاعات دیتابیس را که مثلا شامل 7 column می باشد در 7 تکست باکس جداگانه قرار دهم.
    .................................................. .................................................. ....
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from success where au_id='" + TextBox10.Text + "'", "data source=.;initial catalog=joannes;user id=sa;password=joannes");
    a.Fill(ds);
    foreach (DataRow Row in ds.Tables[0].Rows)
    {
    TextBox1.Text = Row["au_id"].ToString();
    TextBox2.Text = Row["au_lname"].ToString();
    TextBox3.Text = Row["au_fname"].ToString();
    TextBox4.Text = Row["phone"].ToString();
    TextBox5.Text = Row["address"].ToString();
    TextBox6.Text = Row["city"].ToString();
    TextBox7.Text = Row["state"].ToString();
    TextBox8.Text = Row["zip"].ToString();
    TextBox9.Text = Row["contract"].ToString();
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم

    از خاصیت DataBindings هر کنترل هم فکر کنم بتونی استفاده کنی.
    object.DataBindings.add(propertyname , data source , data member)


    اگر اشتباه گفتم دوستان لطف کنن بگن چون منم تازه شروع کردم و کمی شک دارم

  4. #4

    نقل قول: چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم

    راه زیاد وجود داره
    اگه ado استفاده کنی از کلاس sqldatareader هم میتونی استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. چگونه تکست باکس ها را با اطلاعات دیتابیس پر کنیم
    نوشته شده توسط ehsankhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 13:37 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 17:13 عصر
  3. سوال: چگونه تکست باکس های فرم رو کنترل کنم ؟
    نوشته شده توسط mehrshadms در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 22:18 عصر
  4. سوال: انتقال اطلاعات از تکست باکس های روی فرم به دیتابیس ....
    نوشته شده توسط djhooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 11:32 صبح
  5. باز شدن لیست زیر تکست باکس در زمان ورود اطلاعات
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •