نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: منظور از این syntax چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317

    منظور از این syntax چیست؟

    سلام
    منظور از عبارت زیر که در اول فایل cpp می آید چیست؟
    #pragma hdrstop

    #pragma argsused

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام

    BCB از Header فایلها فایل PreCompile ایجاد میکند. که حجم فابل توجهی روی هارد دیسک
    می گیرد .
    دستور #pragma hdrstop برای header فایلهای قبل از این دستور یک فایل PreCompile
    مشترک ایجاد میکند .(share) بهتر است این دستور برای header هایی بکار رود که در همه
    فایلهای پروژه بکار می روند.


    #include <vcl.h>
    #pragma hdrstop


    دستور #pragma argsused اخطار زیر را برای توابعی که بعد از این دستور می ایند غیر
    فعال میکند:


    "Parameter name is never used in function func-name"


    مورد استفاده : آرگومانی به تابع رد میشود که از ان در تابع استفاده نمیشود. برای جلوگیری
    از اخطار فوق از این دستور استفاده میشود.

    موفق و پیروز باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    متشکرم ولی این حجم فایلهای precompile چقدر است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام

    بسته به حجم پروژه
    برای پروژه های من تقریبا 10MB به بالا.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال syntax ای
    نوشته شده توسط fatemeh rahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 12:14 عصر
  2. syntax
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 13:03 عصر
  3. پیام خطا در SQL syntax
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 23:08 عصر
  4. Sql Syntax فوری.
    نوشته شده توسط najeeb در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 10:45 صبح
  5. Sql Syntax فوری.
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •