نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تفاوت ساختار لینک های سایت در سورس صفحه(عبارات با قاعده )

  1. #1

    تفاوت ساختار لینک های سایت در سورس صفحه(عبارات با قاعده )

    سلام ، وقت بخیر ، دوستان من در بدست اوردن لینک های سایت به مشکلی برخوردم ، برا اینکه کد طولانی نشه و استادان بزرگوار حس خوندن کد رو داشته باشن ، من فقط اون تیکه ای
    که مشکل داره کپی می کنم




    string pattern = @"\b(?:https?://|www\.)\S+\b";


    Regex rgx = new Regex(pattern);
    foreach (Match m in rgx.Matches(data))
    try
    {
    listRange.Add(m.Value.ToString());
    }
    catch
    {

    }

    return listRange;

    }
    catch { }

    return null;



    ببینید کد بالا اگر از داخل سورس Html لینک هایی مث لینک هایی پایینی رو پیدا کنه

    لینک های حالت اول (بدون مشکل بدست میاد )


    http://blog.7010.ir/date/2013/12
    http://blog.7010.ir/date/2012/12
    http://www.7010.ir




    لینک های حالت دوم ( این نوع لینک ها استخراج نمیشه )

    ولی می دونین که مثلا لینک یه سایت ممکن هست که به این صورت باشه


    <a title="آموزش پيانو و سازدهني " href="/view/781043/">


    میخوام عبارت باقاعده طوری تنظیم بشه که حالت بالایی رو گزینش کنه ( یعنی هم حالت اول که کار کنه ، هم حالت دوم )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: تفاوت ساختار لینک های سایت در سورس صفحه(عبارات با قاعده )

    این سوال نباید اینجا مطرح میشد مربوط به قسمت وب هست
    در مورد لینک نوع دوم امکان شناسایی آدرس نیست!
    در واقع آدرسی مثل "href="/view/781043
    به آدرسی در فولدر ویو در هاست اشاراه میکنه
    در واقع اینجا از آدرس دهی نسبی استفاده شده و آدرس کامل سایت رو نمیشه صرفا از این خط کد در آورد

  3. #3

    نقل قول: تفاوت ساختار لینک های سایت در سورس صفحه(عبارات با قاعده )

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    این سوال نباید اینجا مطرح میشد مربوط به قسمت وب هست
    در مورد لینک نوع دوم امکان شناسایی آدرس نیست!
    در واقع آدرسی مثل "href="/view/781043
    به آدرسی در فولدر ویو در هاست اشاراه میکنه
    در واقع اینجا از آدرس دهی نسبی استفاده شده و آدرس کامل سایت رو نمیشه صرفا از این خط کد در آورد
    سلام ، ممنونم، برا سایت نمیخوام برای برنامه ویندوزی میخوام و اینکه بخش وب به اندازه این تالار فعال نیست
    ضمن اینکه امکان شناسایی ادرس هم هست ، اما باید روش بدست اوردن اون لینک ها تغییر کنه ..

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 15:26 عصر
  2. ذخیره شمارنده برای لینک های سایت
    نوشته شده توسط حمید محمودی در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 23:05 عصر
  3. مشکل دانلود کردن لینک های سایت برنامه نویس با DAP 9
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 03:31 صبح
  4. سوال: عنوان لینک های سایت در یک لیست باکس
    نوشته شده توسط jaafar1363 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 11:53 صبح
  5. بدست اوردن لینک های موجود در یک صفحه
    نوشته شده توسط ebrahimnowrouzi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •