نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: افزودن یک node جدید به یک node در TreeView

  1. #1

    Exclamation افزودن یک node جدید به یک node در TreeView

    سلام
    فرض کنید من یه TreeView با این ساختار در صفحه دارم:

    <asp:TreeView ShowCheckBoxes="All" runat="server" ID="TreeView2">
    <Nodes>
    <asp:TreeNode Text="Home" NavigateUrl="~/Home.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="Employee" Value="Employee" NavigateUrl="~/Employee.aspx" Target="_blank">
    <asp:TreeNode Text="Upload Resume" Value="UploadResume" NavigateUrl="~/Upload_Resume.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="Edit Resume" NavigateUrl="~/Edit_Resume.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="View Resume" NavigateUrl="~/View_Resume.aspx" Target="_blank" />
    </asp:TreeNode>
    <asp:TreeNode Text="Employer" NavigateUrl="~/Employer.aspx" Target="_blank">
    <asp:TreeNode Text="Upload Job" NavigateUrl="~/Upload_Job.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="Edit Job" NavigateUrl="~/Edit_Job.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="View Job" NavigateUrl="~/View_Job.aspx" Target="_blank" />
    </asp:TreeNode>
    <asp:TreeNode Text="Admin" NavigateUrl="~/Admin.aspx" Target="_blank">
    <asp:TreeNode Text="Add User" NavigateUrl="~/Add_User.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="Edit User" NavigateUrl="~/Edit_Use.aspx" Target="_blank" />
    <asp:TreeNode Text="View User" NavigateUrl="~/View_User.aspx" Target="_blank" />
    </asp:TreeNode>
    </Nodes>
    </asp:TreeView>




    حالا میخوام تو رویداد Page_Load یه نود به Upload Resume اضافه کنم. من این کد رو میزنم:


    TreeView2.FindNode("UploadResume").ChildNodes.Add( new TreeNode("majid","majid"));


    اما با خطای
    Object reference not set to an instance of an object.


    مواجه میشم.

    راه حل چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: افزودن یک node جدید به یک node در TreeView

    خوب چرا توی pageload ???

    توی pageload هنوز کنترل کامل ست نشده .....

  3. #3

    نقل قول: افزودن یک node جدید به یک node در TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    خوب چرا توی pageload ???

    توی pageload هنوز کنترل کامل ست نشده .....
    چرا داداش ست شده.
    مثلا من به نود Employee میتونم فرزند (نود) اضافه کنم ولی به نود Upload Resume نمیتونم و با این خطا مواجه میشم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت نرم افزاری شبیه دلفی جهت افزودن کامپوننت های جدید برای آن
    نوشته شده توسط H.Yousefi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 18:14 عصر
  2. سوال: مشکل با افزودن تاپیک های جدید در index ( در SMF )
    نوشته شده توسط woeful در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 15:30 عصر
  3. افزودن یک رکورد جدید بین دو رکورد در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hamedkarimi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 23:32 عصر
  4. افزودن دو دکمه جدید به تالارها
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 02:18 صبح
  5. سوال: افزودن سطر های جدید به گرید ویو بدون بایند شدن سطر های قبلی ممکنه؟
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •