نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده از Visibility Modifires

  1. #1

    نحوه استفاده از Visibility Modifires

    سلام
    دوستان در مورد Protected مگر ، فقط ان Type که ازش مشتق شده، دسترسی بهش نداره؟
    پس اینجا که ما ارث بری نکردیم اما بیریم خطا بلرنامه اجرا میشه

    public class man
    {
    protected class to
    {


    }


    public class oon
    { to t = new to(); }
    }

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    در تعریف متغیرهای کلاسی اگر modifier تعیین نگردد بصورت پیشفرض private در نظر گرفته میشود.
    در تعریف to t = new to(); هیچ نوع دسترسی مشخص نشده. پس خصوصی است و مجاز.
    سعی کنید اینچنین بنویسید: public to t = new to();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان در مورد Protected مگر ، فقط ان Type که ازش مشتق شده، دسترسی بهش نداره؟
    پس اینجا که ما ارث بری نکردیم اما بیریم خطا بلرنامه اجرا میشه

    public class man
    {
    protected class to
    {


    }


    public class oon
    { to t = new to(); }
    }
    سلام
    این access modifier مربوط به بیرون از کلاس man می‌شه. چون کلاس oon داخل کلاس man هست به کلیه‌ی اعضا
    دسترسی کامل داره. حتا اگه کلاس to به شکل private هم بود، باز دسترسی کامل داشت.
    در ضمن وقتی یه مثال اینجا می‌گذاری از نام‌گذاری مناسب‌تری استفاده کن.

    صبا صبوحی

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    کلاس های Nested برای امور خاص و ایجاد کلاس های تودرتو استفاده میشوند و توصیه میشه که حدالمقدور استفاده نشوند.
    در هر حال شما از بیرون کلاس man به هیچ وجه نمیتونید به کلاس to دسترسی داشته باشید (ولی به کلاس oon می تونید) حتی با ایجاد کلاسی عمومی مثل oon و تا زمانی که این قانون نقض نشه هیچ خطای مرتبط نیز دریافت نخواهید کرد.

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    در تعریف متغیرهای کلاسی اگر modifier تعیین نگردد بصورت پیشفرض private در نظر گرفته میشود.
    در تعریف to t = new to(); هیچ نوع دسترسی مشخص نشده. پس خصوصی است و مجاز.
    سعی کنید اینچنین بنویسید: public to t = new to();
    سلام
    نوع پیش فرض در صورتی که مشخص نشود،internal است.

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    آخر نوع پیش فرض internal شد یا private ??

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: نحوه استفاده از Visibility Modifires

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    آخر نوع پیش فرض internal شد یا private ??
    سلام
    بستگی داره.
    اگه یک کلاس رو در نظر داری، پیش‌فرض internal هست. اما اگه اعضای کلاس مثل propertyها یا متدها
    در نظرت هستن، پیش‌فرض private هست.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از checkbox بجای ستون select
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1399, 10:01 صبح
  2. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 22:18 عصر
  3. نحوه استفاده از Sql Server
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 19:23 عصر
  4. بسیار ضروری (نحوه استفاده از کلکسیون فرم )
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 22:00 عصر
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •