نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

  1. #1

    مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    سلام دوستان
    من آموزش های کامپایل کردن فایل های سورس opencv رو از وب سایت های مختلف تست کردم و نتونستم اون رو با کامپایلر mingw برای کیوت آماده کنم . از دوستانی که اطلاعات در زمینه آموزش برنامه نویسی opencv بر روی کیوت دارن ممنون میشم راهنماییم کنید .
    من با استفاده از این آموزش http://opencv.ir/forum/viewtopic.php?f=66&t=268 پیش رفتم و زمان generate در cmake با خطا هایی زیر روبرو میشوم




    CMake Warning (dev) in apps/traincascade/CMakeLists.txt:
    Policy CMP0020 is not set: Automatically link Qt executables to qtmain
    target on Windows. Run "cmake --help-policy CMP0020" for policy details.
    Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this warning.
    This warning is for project developers. Use -Wno-dev to suppress it.


    CMake Warning (dev) in apps/createsamples/CMakeLists.txt:
    Policy CMP0020 is not set: Automatically link Qt executables to qtmain
    target on Windows. Run "cmake --help-policy CMP0020" for policy details.
    Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this warning.
    This warning is for project developers. Use -Wno-dev to suppress it.


    CMake Warning (dev) in apps/annotation/CMakeLists.txt:
    Policy CMP0020 is not set: Automatically link Qt executables to qtmain
    target on Windows. Run "cmake --help-policy CMP0020" for policy details.
    Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this warning.
    This warning is for project developers. Use -Wno-dev to suppress it.

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    آره میدونم اخطار هستند اما نمیدونم وقتی دستور زیر رو اجرا میکنم تا ۵۰ فقط میره .
    E:\Qt.5.2.0\opencv\build>mingw32-make –j16
    ممنون میشم اگه کمکم کنید اخه خیلی لازمش دارم .

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    کل متن خروجی رو ضمیمه کنید
    سلام پیوست شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    من که خطایی ندادم در این خروجی، آخر لاگ هم که پیغام موفقیت هست. ظاهرا همه چیز باید درست باشه.
    اره اما حالا باید cmd رو باز کنیم و به ادرس پوشه
    build بریم و کد زیر رو بزنیم
    mingw32-make –j16
    این دستور تا 50 بعضی وقتا تا 60 میره و بیشتر از این نمیره تصویر پیوست رو نگاه کنید

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

  9. #9

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    این خروجی کامپایل رو هم به صورت کامل بذارید اینجا تا ببینیم
    منظور این پوشه بود ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10

  11. #11

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    bj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/parallel.
    cpp.obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/parallel_
    pthreads.cpp.obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/pca.cpp.o
    bj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/persisten
    ce.cpp.obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/rand.cpp.
    obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/stat.cpp.
    obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/stl.cpp.o
    bj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/system.cp
    p.obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/tables.cp
    p.obj
    [ 51%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/types.cpp
    .obj
    [ 52%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/src/umatrix.c
    pp.obj
    [ 52%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/opencl_kernel
    s_core.cpp.obj
    C:\opencv\sources\modules\core\src\system.cpp: In function 'BOOL cv::DllMain(HIN
    STANCE, DWORD, LPVOID)':
    C:\opencv\sources\modules\core\src\system.cpp:1013 :13: warning: no previous decl
    aration for 'BOOL cv::DllMain(HINSTANCE, DWORD, LPVOID)' [-Wmissing-declarations
    ]
    BOOL WINAPI DllMain(HINSTANCE, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved)
    ^
    [ 52%] Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_core300d.dll
    C:/Qt/Qt5.5.0/Tools/mingw492_32/bin/../lib/gcc/i686-w64-mingw32/4.9.2/../../../.
    ./i686-w64-mingw32/bin/ld.exe: cannot find -lRunTmChk
    collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
    modules\core\CMakeFiles\opencv_core.dir\build.make :1286: recipe for target 'bin/
    libopencv_core300d.dll' failed
    mingw32-make[2]: *** [bin/libopencv_core300d.dll] Error 1
    CMakeFiles\Makefile2:1615: recipe for target 'modules/core/CMakeFiles/opencv_cor
    e.dir/all' failed
    mingw32-make[1]: *** [modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/all] Error 2
    makefile:148: recipe for target 'all' failed
    mingw32-make: *** [all] Error 2


    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>mingw32-make -j16
    [ 0%] Built target opencv_hal_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_perf_core_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_test_flann_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_imgcodecs_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_test_core_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_core_pch_dephelp
    [ 1%] Built target opencv_ts_pch_dephelp
    [ 2%] Built target opencv_flann_pch_dephelp
    [ 3%] Built target opencv_perf_imgproc_pch_dephelp
    [ 6%] Built target zlib
    [ 6%] Built target opencv_highgui_pch_dephelp
    [ 6%] Built target opencv_videoio_pch_dephelp
    [ 6%] Built target opencv_imgproc_pch_dephelp
    [ 6%] Built target opencv_test_imgproc_pch_dephelp
    [ 7%] Built target opencv_video_pch_dephelp
    [ 12%] Built target opencv_perf_video_pch_dephelp
    [ 12%] Built target libjasper
    [ 13%] [ 15%] Built target opencv_photo_pch_dephelp
    Built target opencv_perf_photo_pch_dephelp[ 18%] Built target libjpeg
    [ 18%] Built target opencv_test_shape_pch_dephelp


    [ 18%] Built target opencv_ml_pch_dephelp[ 18%] [ 18%] Built target opencv_perf_
    imgcodecs_pch_dephelp
    [ 18%]
    [ 18%] [ 18%] Built target opencv_test_ml_pch_dephelpBuilt target opencv_shape_p
    ch_dephelp


    Built target opencv_test_photo_pch_dephelp[ 20%]
    Built target opencv_test_video_pch_dephelpBuilt target opencv_test_imgcodecs_pch
    _dephelp


    [ 21%] Built target opencv_test_videoio_pch_dephelp
    [ 25%] Built target libwebp
    [ 25%] Built target opencv_test_superres_pch_dephelp
    [ 25%] Built target opencv_perf_videoio_pch_dephelp
    [ 25%] Built target opencv_test_highgui_pch_dephelp
    [ 25%] [ 25%] Built target opencv_calib3d_pch_dephelpBuilt target opencv_test_ca
    lib3d_pch_dephelp


    [ 25%] Built target opencv_test_objdetect_pch_dephelp
    [ 25%] Built target opencv_perf_calib3d_pch_dephelp
    [ 25%] Built target opencv_stitching_pch_dephelp
    [ 25%] Built target pch_Generate_opencv_hal
    [ 25%] Built target pch_Generate_opencv_core
    [ 26%] Built target opencv_perf_superres_pch_dephelp[ 27%] Built target opencv_f
    eatures2d_pch_dephelp
    [ 27%] Built target opencv_perf_features2d_pch_dephelp


    [ 28%] [ 28%] Built target opencv_perf_objdetect_pch_dephelp[ 28%] Built target
    opencv_objdetect_pch_dephelp
    [ 28%] [ 28%] Built target opencv_videostab_pch_dephelpBuilt target pch_Generate
    _opencv_imgcodecs


    Built target opencv_superres_pch_dephelp[ 28%]
    [ 28%] Built target opencv_test_stitching_pch_dephelp


    Built target pch_Generate_opencv_imgproc[ 28%] [ 30%]
    Built target opencv_perf_stitching_pch_dephelpBuilt target libpng
    [ 30%] Built target pch_Generate_opencv_highgui


    [ 30%] Built target opencv_test_features2d_pch_dephelp
    [ 30%] Built target pch_Generate_opencv_perf_core
    [ 33%] Built target libtiff
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_ts
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_videoio
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_test_flann
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_photo
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_test_ml
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_perf_imgproc
    [ 33%] [ 35%] Built target pch_Generate_opencv_perf_video
    [ 35%] Built target pch_Generate_opencv_test_imgproc
    [ 35%] [ 35%] [ 35%] Built target pch_Generate_opencv_test_photo
    Built target pch_Generate_opencv_ml[ 36%] Built target pch_Generate_opencv_flann


    Built target pch_Generate_opencv_perf_photoBuilt target pch_Generate_opencv_test
    _core


    [ 37%] Built target pch_Generate_opencv_test_video


    [ 36%] [ 37%] Built target pch_Generate_opencv_test_imgcodecs
    [ 37%] Built target pch_Generate_opencv_shape
    [ 38%] Built target pch_Generate_opencv_perf_videoio
    Built target pch_Generate_opencv_video
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_perf_imgcodecs
    [ 43%] [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_shape[ 43%]
    Built target IlmImf[ 43%] Built target pch_Generate_opencv_objdetect
    Built target pch_Generate_opencv_test_videoio
    [ 43%]
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_highgui
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_calib3d
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_perf_superres
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_perf_objdetect[ 43%] [ 45%] [ 45%] Built
    target pch_Generate_opencv_test_superres
    [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_features2d


    [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_test_calib3d
    [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_superresBuilt target pch_Generate_opencv
    _test_features2d


    [ 46%] Built target pch_Generate_opencv_perf_calib3d
    Built target pch_Generate_opencv_test_objdetectBuilt target pch_Generate_opencv_
    perf_features2d
    [ 47%] Built target pch_Generate_opencv_perf_stitching


    [ 47%] Built target pch_Generate_opencv_stitching
    [ 47%] Built target pch_Generate_opencv_test_stitching
    [ 47%] Built target opencv_hal
    [ 47%] Built target pch_Generate_opencv_videostab
    [ 47%] Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_core300d.dll
    C:/Qt/Qt5.5.0/Tools/mingw492_32/bin/../lib/gcc/i686-w64-mingw32/4.9.2/../../../.
    ./i686-w64-mingw32/bin/ld.exe: cannot find -lRunTmChk
    collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
    modules\core\CMakeFiles\opencv_core.dir\build.make :1286: recipe for target 'bin/
    libopencv_core300d.dll' failed
    mingw32-make[2]: *** [bin/libopencv_core300d.dll] Error 1
    CMakeFiles\Makefile2:1615: recipe for target 'modules/core/CMakeFiles/opencv_cor
    e.dir/all' failed
    mingw32-make[1]: *** [modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/all] Error 2
    makefile:148: recipe for target 'all' failed
    mingw32-make: *** [all] Error 2


    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>mingw32-make -j16
    [ 0%] [ 0%] Built target opencv_highgui_pch_dephelp
    Built target opencv_core_pch_dephelp[ 2%]
    [ 3%] [ 3%] Built target opencv_imgcodecs_pch_dephelp
    [ 3%] [ 3%] Built target opencv_ts_pch_dephelp
    Built target opencv_perf_core_pch_dephelpBuilt target zlib
    [ 10%] [ 10%] [ 10%] Built target opencv_videoio_pch_dephelp[ 11%] Built target
    opencv_perf_imgproc_pch_dephelp[ 13%] Built target libjpeg
    Built target libjasper
    [ 13%] Built target opencv_test_core_pch_dephelp
    [ 18%] [ 10%]


    Built target opencv_hal_pch_dephelp[ 18%] Built target opencv_test_imgproc_pch_d
    ephelp




    [ 12%] Built target opencv_imgproc_pch_dephelpBuilt target libwebpBuilt target o
    pencv_flann_pch_dephelp
    [ 18%] Built target opencv_test_ml_pch_dephelp




    Built target opencv_test_flann_pch_dephelp[ 20%] Built target opencv_photo_pch_d
    ephelp
    [ 18%]
    [ 21%] [ 22%] [ 22%] [ 23%] Built target opencv_perf_photo_pch_dephelpBuilt targ
    et opencv_video_pch_dephelpBuilt target opencv_test_photo_pch_dephelp
    [ 23%] Built target opencv_perf_video_pch_dephelp




    [ 23%] [ 25%] Built target opencv_test_videoio_pch_dephelp
    [ 23%] [ 25%] Built target opencv_shape_pch_dephelp[ 25%] Built target opencv_ml
    _pch_dephelp
    [ 25%] Built target opencv_perf_objdetect_pch_dephelp
    [ 26%] [ 26%]
    [ 26%] Built target opencv_test_objdetect_pch_dephelp
    Built target opencv_test_highgui_pch_dephelp
    Built target opencv_test_video_pch_dephelpBuilt target opencv_test_imgcodecs_pch
    _dephelp


    Built target opencv_perf_imgcodecs_pch_dephelp[ 27%] Built target opencv_superre
    s_pch_dephelp
    Built target opencv_objdetect_pch_dephelp


    [ 23%] Built target opencv_test_shape_pch_dephelpBuilt target opencv_perf_videoi
    o_pch_dephelp[ 28%]


    Built target opencv_perf_superres_pch_dephelp[ 28%] Built target opencv_test_sup
    erres_pch_dephelp


    [ 28%] Built target opencv_test_features2d_pch_dephelp
    [ 28%] Built target opencv_features2d_pch_dephelp[ 28%] Built target opencv_perf
    _features2d_pch_dephelp
    [ 28%] Built target opencv_calib3d_pch_dephelp


    [ 28%] [ 28%] Built target opencv_perf_stitching_pch_dephelp
    Built target opencv_perf_calib3d_pch_dephelp[ 28%] Built target opencv_test_cali
    b3d_pch_dephelp
    [ 28%] Built target opencv_stitching_pch_dephelp


    [ 28%] Built target opencv_test_stitching_pch_dephelp
    [ 28%] Built target pch_Generate_opencv_hal
    [ 32%] Built target libtiff
    [ 32%] Built target opencv_videostab_pch_dephelp
    [ 32%] [ 32%] Built target pch_Generate_opencv_imgcodecs
    Built target pch_Generate_opencv_test_core[ 33%] Built target pch_Generate_openc
    v_ts[ 33%]
    Built target pch_Generate_opencv_videoio
    [ 33%]
    [ 33%] Built target libpng[ 33%]
    [ 33%] Built target pch_Generate_opencv_perf_imgproc
    [ 35%] Built target pch_Generate_opencv_perf_core
    [ 35%] Built target pch_Generate_opencv_highgui[ 35%] Built target pch_Generate_
    opencv_test_flann
    [ 33%] [ 35%]
    Built target pch_Generate_opencv_flannBuilt target pch_Generate_opencv_imgproc
    [ 36%] Built target pch_Generate_opencv_perf_photo


    Built target pch_Generate_opencv_ml[ 36%]
    [ 36%] [ 36%] Built target pch_Generate_opencv_photo
    Built target pch_Generate_opencv_perf_video
    Built target pch_Generate_opencv_core[ 36%] [ 42%] Built target IlmImf


    [ 42%] [ 43%] [ 43%] [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_imgcodecs
    Built target pch_Generate_opencv_test_ml[ 43%]
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_shapeBuilt target pch_Generate_open
    cv_test_imgprocBuilt target pch_Generate_opencv_test_video
    Built target pch_Generate_opencv_test_photo




    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_objdetect
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_videoBuilt target pch_Generate_opencv_pe
    rf_imgcodecs[ 43%]
    [ 43%] [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_perf_videoioBuilt target pch_Gene
    rate_opencv_objdetect
    [ 43%] Built target pch_Generate_opencv_test_highgui




    [ 43%] [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_superres
    [ 45%] [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_perf_objdetectBuilt target pch_Ge
    nerate_opencv_shape


    Built target pch_Generate_opencv_test_superresBuilt target pch_Generate_opencv_p
    erf_superres[ 45%] Built target pch_Generate_opencv_calib3d




    [ 45%] [ 45%] Built target pch_Generate_opencv_stitching
    Built target pch_Generate_opencv_test_videoio[ 45%]
    [ 46%] Built target pch_Generate_opencv_test_calib3d
    [ 46%] Built target pch_Generate_opencv_perf_features2d[ 45%] Built target pch_G
    enerate_opencv_test_features2dBuilt target pch_Generate_opencv_perf_calib3d
    [ 46%] Built target pch_Generate_opencv_test_stitching




    [ 47%] Built target pch_Generate_opencv_features2dBuilt target pch_Generate_open
    cv_videostab
    [ 47%]
    Built target pch_Generate_opencv_perf_stitching
    [ 47%] Built target opencv_hal
    [ 47%] Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_core300d.dll
    C:/Qt/Qt5.5.0/Tools/mingw492_32/bin/../lib/gcc/i686-w64-mingw32/4.9.2/../../../.
    ./i686-w64-mingw32/bin/ld.exe: cannot find -lRunTmChk
    collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
    modules\core\CMakeFiles\opencv_core.dir\build.make :1286: recipe for target 'bin/
    libopencv_core300d.dll' failed
    mingw32-make[2]: *** [bin/libopencv_core300d.dll] Error 1
    CMakeFiles\Makefile2:1615: recipe for target 'modules/core/CMakeFiles/opencv_cor
    e.dir/all' failed
    mingw32-make[1]: *** [modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/all] Error 2
    makefile:148: recipe for target 'all' failed
    mingw32-make: *** [all] Error 2


    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>mingw32-make -j16

  12. #12

  13. #13

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    اعلان زیر را به فرمان cmake اضافه کن و نتیجه رو تست کن

    WITH_IPP=OFF
    متاسفانه جواب نداد . خطایی که داد

    subscript is below array bounds [-Warray-bounds]
    sz[dims-1] *= esz;
    ^
    [ 30%] Building CXX object modules/core/CMakeFiles/opencv_core.dir/opencl_kernel
    s_core.cpp.obj
    Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_core300.dll
    [ 30%] Built target opencv_core
    Scanning dependencies of target opencv_highgui_pch_dephelp_automoc
    [ 30%] Automoc for target opencv_highgui_pch_dephelp
    [ 30%] Built target opencv_highgui_pch_dephelp_automoc
    [ 31%] Generating opencv_highgui_pch_dephelp.cxx
    Scanning dependencies of target opencv_highgui_pch_dephelp
    [ 31%] Building CXX object modules/highgui/CMakeFiles/opencv_highgui_pch_dephelp
    .dir/opencv_highgui_pch_dephelp.cxx.obj
    [ 31%] Building CXX object modules/highgui/CMakeFiles/opencv_highgui_pch_dephelp
    .dir/opencv_highgui_pch_dephelp_automoc.cpp.obj
    Linking CXX static library ..\..\lib\libopencv_highgui_pch_dephelp.a
    [ 31%] Built target opencv_highgui_pch_dephelp
    Scanning dependencies of target pch_Generate_opencv_highgui
    [ 31%] Generating precomp.hpp
    [ 31%] Generating precomp.hpp.gch/opencv_highgui_Release.gch
    [ 31%] Built target pch_Generate_opencv_highgui
    [ 31%] Generating opencv_imgproc_pch_dephelp.cxx
    Scanning dependencies of target opencv_imgproc_pch_dephelp
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc_pch_dephelp
    .dir/opencv_imgproc_pch_dephelp.cxx.obj
    Linking CXX static library ..\..\lib\libopencv_imgproc_pch_dephelp.a
    [ 31%] Built target opencv_imgproc_pch_dephelp
    Scanning dependencies of target pch_Generate_opencv_imgproc
    [ 31%] Generating precomp.hpp
    [ 31%] Generating precomp.hpp.gch/opencv_imgproc_Release.gch
    [ 31%] Built target pch_Generate_opencv_imgproc
    [ 31%] Generating opencl_kernels_imgproc.cpp, opencl_kernels_imgproc.hpp
    Scanning dependencies of target opencv_imgproc
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/acc
    um.cpp.obj
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/app
    rox.cpp.obj
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/ble
    nd.cpp.obj
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/can
    ny.cpp.obj
    [ 31%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/cla
    he.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/col
    or.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/col
    ormap.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/con
    nectedcomponents.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/con
    tours.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/con
    vhull.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/cor
    ner.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/cor
    nersubpix.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/dem
    osaicing.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/der
    iv.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/dis
    transform.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/dra
    wing.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/emd
    .cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/fea
    tureselect.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/fil
    ter.cpp.obj
    [ 32%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/flo
    odfill.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/gab
    or.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/gen
    eralized_hough.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/geo
    metry.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/gra
    bcut.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/her
    shey_fonts.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/his
    togram.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/hou
    gh.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/img
    warp.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/int
    ersection.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/lin
    efit.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/lsd
    .cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/mat
    chcontours.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/min
    _enclosing_triangle.cpp.obj
    [ 33%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/mom
    ents.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/mor
    ph.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/pha
    secorr.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/pyr
    amids.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/rot
    calipers.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/sam
    plers.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/seg
    mentation.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/sha
    pedescr.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/smo
    oth.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/sub
    division2d.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/sum
    pixels.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/tab
    les.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/tem
    plmatch.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/thr
    esh.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/und
    istort.cpp.obj
    [ 34%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/src/uti
    ls.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgproc/CMakeFiles/opencv_imgproc.dir/opencl_
    kernels_imgproc.cpp.obj
    Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_imgproc300.dll
    [ 36%] Built target opencv_imgproc
    [ 36%] Generating opencv_imgcodecs_pch_dephelp.cxx
    Scanning dependencies of target opencv_imgcodecs_pch_dephelp
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs_pch_dep
    help.dir/opencv_imgcodecs_pch_dephelp.cxx.obj
    Linking CXX static library ..\..\lib\libopencv_imgcodecs_pch_dephelp.a
    [ 36%] Built target opencv_imgcodecs_pch_dephelp
    Scanning dependencies of target pch_Generate_opencv_imgcodecs
    [ 36%] Generating precomp.hpp
    [ 36%] Generating precomp.hpp.gch/opencv_imgcodecs_Release.gch
    [ 36%] Built target pch_Generate_opencv_imgcodecs
    Scanning dependencies of target opencv_imgcodecs
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /loadsave.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /utils.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_base.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_bmp.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_exr.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_gdal.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_hdr.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_jpeg.cpp.obj
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp: In member fun
    ction 'virtual bool cv::JpegEncoder::write(const cv::Mat&, const std::vector<int
    >&)':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp:556:10: warnin
    g: variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp: In member fun
    ction 'virtual bool cv::JpegDecoder::readHeader()':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp:216:10: warnin
    g: variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp: In member fun
    ction 'virtual bool cv::JpegDecoder::readData(cv::Mat&)':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_jpeg.cpp:394:10: warnin
    g: variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_jpeg2000.cpp.obj
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_png.cpp.obj
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp: In member func
    tion 'virtual bool cv::PngDecoder::readHeader()':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp:143:10: warning
    : variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp: In member func
    tion 'virtual bool cv::PngDecoder::readData(cv::Mat&)':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp:227:10: warning
    : variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp: In member func
    tion 'virtual bool cv::PngEncoder::write(const cv::Mat&, const std::vector<int>&
    )':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp:345:11: warning
    : variable 'f' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    FILE* f = 0;
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\imgcodecs\src \grfmt_png.cpp:348:10: warning
    : variable 'result' might be clobbered by 'longjmp' or 'vfork' [-Wclobbered]
    bool result = false;
    ^
    [ 36%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_pxm.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_sunras.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_tiff.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /grfmt_webp.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /bitstrm.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/imgcodecs/CMakeFiles/opencv_imgcodecs.dir/src
    /rgbe.cpp.obj
    Linking CXX shared library ..\..\bin\libopencv_imgcodecs300.dll
    [ 37%] Built target opencv_imgcodecs
    Scanning dependencies of target opencv_highgui_automoc
    [ 37%] Automoc for target opencv_highgui
    Generating moc_window_QT.cpp
    [ 37%] Built target opencv_highgui_automoc
    [ 37%] Generating opencv_videoio_pch_dephelp.cxx
    Scanning dependencies of target opencv_videoio_pch_dephelp
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio_pch_dephelp
    .dir/opencv_videoio_pch_dephelp.cxx.obj
    Linking CXX static library ..\..\lib\libopencv_videoio_pch_dephelp.a
    [ 37%] Built target opencv_videoio_pch_dephelp
    Scanning dependencies of target pch_Generate_opencv_videoio
    [ 37%] Generating precomp.hpp
    [ 37%] Generating precomp.hpp.gch/opencv_videoio_Release.gch
    [ 37%] Built target pch_Generate_opencv_videoio
    Scanning dependencies of target opencv_videoio
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    .cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    _images.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    _mjpeg_encoder.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    _mjpeg_decoder.cpp.obj
    [ 37%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    _cmu.cpp.obj
    [ 38%] Building CXX object modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap
    _dshow.cpp.obj
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:122:11: error: ba
    se class 'struct IUnknown' has accessible non-virtual destructor [-Werror=non-vi
    rtual-dtor]
    interface IEnumPIDMap : public IUnknown
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:122:11: error: 's
    truct IEnumPIDMap' has virtual functions and accessible non-virtual destructor [
    -Werror=non-virtual-dtor]
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:139:11: error: ba
    se class 'struct IUnknown' has accessible non-virtual destructor [-Werror=non-vi
    rtual-dtor]
    interface IMPEG2PIDMap : public IUnknown
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:139:11: error: 's
    truct IMPEG2PIDMap' has virtual functions and accessible non-virtual destructor
    [-Werror=non-virtual-dtor]
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:227:11: error: ba
    se class 'struct IUnknown' has accessible non-virtual destructor [-Werror=non-vi
    rtual-dtor]
    interface ISampleGrabberCB : public IUnknown
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:227:11: error: 's
    truct ISampleGrabberCB' has virtual functions and accessible non-virtual destruc
    tor [-Werror=non-virtual-dtor]
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:239:11: error: ba
    se class 'struct IUnknown' has accessible non-virtual destructor [-Werror=non-vi
    rtual-dtor]
    interface ISampleGrabber : public IUnknown
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:239:11: error: 's
    truct ISampleGrabber' has virtual functions and accessible non-virtual destructo
    r [-Werror=non-virtual-dtor]
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:646:7: error: bas
    e class 'struct ISampleGrabberCB' has accessible non-virtual destructor [-Werror
    =non-virtual-dtor]
    class SampleGrabberCallback : public ISampleGrabberCB{
    ^
    cc1plus.exe: some warnings being treated as errors
    modules\videoio\CMakeFiles\opencv_videoio.dir\buil d.make:177: recipe for target
    'modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap_dshow.cpp.obj' failed
    mingw32-make[2]: *** [modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap_dsho
    w.cpp.obj] Error 1
    CMakeFiles\Makefile2:4354: recipe for target 'modules/videoio/CMakeFiles/opencv_
    videoio.dir/all' failed
    mingw32-make[1]: *** [modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/all] Error 2


    makefile:135: recipe for target 'all' failed
    mingw32-make: *** [all] Error 2


    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>mingw32-make

  14. #14

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    ظاهرا مشکل قبلی حل شده و مشکل جدیدی نمایان شده، اینجا در مورد مشکل جدید توضیح داده، ظاهرا کاربران زیادی این هشدار رو دریافت کردند.
    طبق راهنمایی‌های همین لینک در فایل OpenCVCompilerOptions.cmake به دنبال خطی مانند زیر بگردید و پس از یافتن به ابتدای آن یک # اضافه کنید.


    add_extra_compiler_option(-Werror=non-virtual-dtor)


  15. #15

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    جواب نداد . نمیشه یه کیوت دیگه بگیرم که نیاز به کامپایلر مینگ نباشه . من میخوام سی پلاس کد بزنم و نیاز به یه فرم خوشکل واسه برنامه پردازش تصویرم دارم . واسه همین میخوام از کیوت استفاده کنم . نمیشه فایلهای opencv که برای ویژال استدیو گرفتم رو استفاده کنم . حتما باید این opencv زو با مینگ کامپایل کنم . در ضمن سرعت پردازش تصویر برام مهمه . میشه تو این زمینه راهنماییم کنید .

    خطایی مجدد

  16. #16

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    خطای مجدد


    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if(type == MEDIASUBTYPE_I420) sprintf(tmpStr, "I420");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2202:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else sprintf(tmpStr, "OTHER");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2202:10: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else sprintf(tmpStr, "OTHER");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2202:26: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else sprintf(tmpStr, "OTHER");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp: In member functi
    on 'void videoInput::getVideoPropertyAsString(int, char*)':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2228:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    if ( prop==VideoProcAmp_Brightness) sprintf(tmpStr, "Brightness");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2228:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    if ( prop==VideoProcAmp_Brightness) sprintf(tmpStr, "Brightness");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2229:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Contrast) sprintf(tmpStr, "Contrast");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2229:44: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Contrast) sprintf(tmpStr, "Contrast");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2229:60: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Contrast) sprintf(tmpStr, "Contrast");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2230:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Saturation) sprintf(tmpStr, "Saturation");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2230:46: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Saturation) sprintf(tmpStr, "Saturation");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2230:62: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Saturation) sprintf(tmpStr, "Saturation");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2231:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Hue) sprintf(tmpStr, "Hue");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2231:39: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Hue) sprintf(tmpStr, "Hue");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2231:55: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Hue) sprintf(tmpStr, "Hue");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2232:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gain) sprintf(tmpStr, "Gain");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2232:40: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gain) sprintf(tmpStr, "Gain");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2232:56: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gain) sprintf(tmpStr, "Gain");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2233:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gamma) sprintf(tmpStr, "Gamma");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2233:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gamma) sprintf(tmpStr, "Gamma");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2233:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Gamma) sprintf(tmpStr, "Gamma");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2234:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_ColorEnable) sprintf(tmpStr, "ColorEnable");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2234:47: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_ColorEnable) sprintf(tmpStr, "ColorEnable");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2234:63: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_ColorEnable) sprintf(tmpStr, "ColorEnable");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2235:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==VideoProcAmp_Sharpness) sprintf(tmpStr, "Sharpness");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2235:45: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==VideoProcAmp_Sharpness) sprintf(tmpStr, "Sharpness");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2235:61: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==VideoProcAmp_Sharpness) sprintf(tmpStr, "Sharpness");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2236:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2236:10: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2236:26: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2236:31: warning:
    right operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp: In member functi
    on 'void videoInput::getCameraPropertyAsString(int, char*)':
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2311:35: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    if ( prop==CameraControl_Pan) sprintf(tmpStr, "Pan");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2311:51: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    if ( prop==CameraControl_Pan) sprintf(tmpStr, "Pan");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2312:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Tilt) sprintf(tmpStr, "Tilt");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2312:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Tilt) sprintf(tmpStr, "Tilt");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2312:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Tilt) sprintf(tmpStr, "Tilt");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2313:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Roll) sprintf(tmpStr, "Roll");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2313:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Roll) sprintf(tmpStr, "Roll");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2313:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Roll) sprintf(tmpStr, "Roll");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2314:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Zoom) sprintf(tmpStr, "Zoom");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2314:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Zoom) sprintf(tmpStr, "Zoom");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2314:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Zoom) sprintf(tmpStr, "Zoom");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2315:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Exposure) sprintf(tmpStr, "Exposure");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2315:45: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Exposure) sprintf(tmpStr, "Exposure");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2315:61: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Exposure) sprintf(tmpStr, "Exposure");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2316:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Iris) sprintf(tmpStr, "Iris");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2316:41: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Iris) sprintf(tmpStr, "Iris");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2316:57: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Iris) sprintf(tmpStr, "Iris");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2317:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else if ( prop==CameraControl_Focus) sprintf(tmpStr, "Focus");
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2317:42: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else if ( prop==CameraControl_Focus) sprintf(tmpStr, "Focus");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2317:58: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else if ( prop==CameraControl_Focus) sprintf(tmpStr, "Focus");
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2318:5: error: 'e
    lse' without a previous 'if'
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2318:10: error: '
    sprintf_instead_use_StringCbPrintfA_or_StringCchPr intfA' was not declared in thi
    s scope
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2318:26: warning:
    left operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow.cpp:2318:31: warning:
    right operand of comma operator has no effect [-Wunused-value]
    else sprintf(tmpStr, "%u",prop);
    ^
    In file included from C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\sources\modules\videoio\src\c ap_dshow
    .cpp:332:0:
    C:/Qt/Qt5.5.0/Tools/mingw492_32/i686-w64-mingw32/include/strsafe.h: At global sc
    ope:
    C:/Qt/Qt5.5.0/Tools/mingw492_32/i686-w64-mingw32/include/strsafe.h:503:12: warni
    ng: inline function 'HRESULT StringCbVPrintfA(STRSAFE_LPSTR, size_t, STRSAFE_LPC
    STR, va_list)' used but never defined
    STRSAFEAPI StringCbVPrintfA(STRSAFE_LPSTR pszDest,size_t cbDest,STRSAFE_LPCSTR
    pszFormat,va_list argList);
    ^
    modules\videoio\CMakeFiles\opencv_videoio.dir\buil d.make:177: recipe for target
    'modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap_dshow.cpp.obj' failed
    mingw32-make[2]: *** [modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/src/cap_dsho
    w.cpp.obj] Error 1
    mingw32-make[2]: *** Waiting for unfinished jobs....
    CMakeFiles\Makefile2:4321: recipe for target 'modules/videoio/CMakeFiles/opencv_
    videoio.dir/all' failed
    mingw32-make[1]: *** [modules/videoio/CMakeFiles/opencv_videoio.dir/all] Error 2


    makefile:135: recipe for target 'all' failed
    mingw32-make: *** [all] Error 2


    C:\Qt\Qt5.5.0\opencv\Build>

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    دوست عزیز چرا از Ceemple استفاده نمیکنی.
    توی خودش Qt و OpenCV رو هم داره.

  18. #18

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_faal مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا از Ceemple استفاده نمیکنی.
    توی خودش Qt و OpenCV رو هم داره.
    سلام ممنون واقعا ؟ یعنی کارم رو را میندازه . بزارید ببینم

  19. #19

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_faal مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا از Ceemple استفاده نمیکنی.
    توی خودش Qt و OpenCV رو هم داره.
    من الان دارم از opencv رو ویژوال 2012 استفاده میکنم و این ceemple در مورد کیوت چیزی نداشت یا من ندیدم .

  20. #20
    کاربر جدید آواتار khavary
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    30
    پست
    25

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    سلام
    شما اول این فایل دانلود کنید
    http://sourceforge.net/projects/open...0.exe/download
    به عنوان مثال شما در درایو E نصب کردین
    بعد کیوت را باز کنید و یک پروژه ایجاد کنید
    واین دستورات را در فایل .pro اضافه کنید


    INCLUDEPATH+=E:/opencv/opencv/build/include

    LIBS+=-LE:/opencv/opencv/build/x86/vc11/lib -lopencv_ts300 -lopencv_world300


    بعد dll های پوشه E:\opencv\opencv\build\x86\vc11\bin در کنار برنامه خودتون کپی کنید.

    در ضمن این چیزی که گفتم برای کامپایلر Microsoft Visual Studio 2012 برای Qt هست.

  21. #21

    نقل قول: مشکل در کامپایل opencv برای استفاده در کیوت

    نقل قول نوشته شده توسط khavary مشاهده تاپیک
    سلام
    شما اول این فایل دانلود کنید
    http://sourceforge.net/projects/open...0.exe/download
    به عنوان مثال شما در درایو E نصب کردین
    بعد کیوت را باز کنید و یک پروژه ایجاد کنید
    واین دستورات را در فایل .pro اضافه کنید


    INCLUDEPATH+=E:/opencv/opencv/build/include

    LIBS+=-LE:/opencv/opencv/build/x86/vc11/lib -lopencv_ts300 -lopencv_world300


    بعد dll های پوشه E:\opencv\opencv\build\x86\vc11\bin در کنار برنامه خودتون کپی کنید.

    در ضمن این چیزی که گفتم برای کامپایلر Microsoft Visual Studio 2012 برای Qt هست.
    سلام ببخشید یعنی نمیشه از این برای qt Crator استفاده کرد ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در کامپایل کردن برنامه استفاده شده از Lib Boost
    نوشته شده توسط farzadfree در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 01:23 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 10:19 صبح
  3. مشکل برای استفاده از بک اسلش ("/") در connection strin ؟(بک اسلش رو قبول نمی کنه!)
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 18:58 عصر
  4. سوال: مشکل در vb6 برای استفاده از crystal report9در بانک sql
    نوشته شده توسط mrt_Azm در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1388, 16:29 عصر
  5. سوال: مشکل برای استفاده از Query
    نوشته شده توسط shivana64 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 23:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •