نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: PHP و JQUERY

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    PHP و JQUERY

    سلام
    من یک اسلایدر بار می خوام داشته باشم که با jquery نوشته شده است. کد به شکل زیر:


    <!doctype html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>jQuery UI Slider - Range slider</title>
    <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/themes/smoothness/jquery-ui.css">
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script>
    <script src="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/jquery-ui.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css">
    <script>
    $(function() {
    $( "#slider-range" ).slider({
    range: true,
    min: 0,
    max: 500,
    values: [ 75, 300 ],
    slide: function( event, ui ) {
    $( "#amount" ).val( "$" + ui.values[ 0 ] + " - $" + ui.values[ 1 ] );
    }
    });
    $( "#amount" ).val( "$" + $( "#slider-range" ).slider( "values", 0 ) +
    " - $" + $( "#slider-range" ).slider( "values", 1 ) );
    });
    </script>
    </head>
    <body>

    <p>
    <label for="amount">Price range:</label>
    <input type="text" id="amount" readonly style="border:0; color:#f6931f; font-weight:bold;">
    </p>

    <div id="slider-range"></div>


    </body>
    </html>



    کد بالا کار می کند و مشکلی هم ندارد. الان من می خوان دو تا از این اسلاید ها در صفحه داشته باشم باید یکی اینکه div مربوطه رو تکرار کنم و دیگری اینکه باید کد jquery رو هم تکرار کنم. و id ها رو هم عوض کنم.
    الان سوال من اینه که اگر بخوام تعداد تکرار متغیر باشه یعنی بر اساس عددی که تو دیتابیس نوشته شده کد jquery رو چطور باید تکرا کنم؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: PHP و JQUERY

    سلام.
    از حلقه for استفاده کنید و در هر بار گذاشتن اسلایدر ، یک عدد به آی دی div و کد مربوطه اش توی JQUERY اضافه کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: PHP و JQUERY

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza-p مشاهده تاپیک
    سلام.
    از حلقه for استفاده کنید و در هر بار گذاشتن اسلایدر ، یک عدد به آی دی div و کد مربوطه اش توی JQUERY اضافه کنید.
    ممنون
    من برای حلقه های for مشکلی ندارم و چه در قسمت jquery و چه در قسمت div می تونم قرار بدم . منتها سوال من اینکه فرض کنید می خوام در قسمت jquery بگم حلقه for مثلا 10 بار اجرا بشه. این 10 رو که در متغیر php است چطوری به jquery پاس کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار phpdev
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    101

    نقل قول: PHP و JQUERY

    یه امنتی رو با php پر کن مثلا یه p یا span رو با php پر کن و بعد با jquery بخونش . اینکه کاری نداره

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    93

    نقل قول: PHP و JQUERY

    اصن میتونی کل div و jQuery رو توی یک for بزاری، مثل کد زیر:

    <!doctype html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8"> <title>jQuery UI Slider - Range slider</title> <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/themes/smoothness/jquery-ui.css"> <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script> <script src="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/jquery-ui.js"></script> <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css"> <script> <?php for($i = 1; $i < 11; $i++): ?> $(function() { $( "#slider-range-<?= $i ?>" ).slider({ range: true, min: 0, max: 500, values: [ 75, 300 ], slide: function( event, ui ) { $( "#amount" ).val( "$" + ui.values[ 0 ] + " - $" + ui.values[ 1 ] ); } }); $( "#amount" ).val( "$" + $( "#slider-range-<?=$i ?>" ).slider( "values", 0 ) + " - $" + $( "#slider-range" ).slider( "values", 1 ) );
    }); <?php endfor; ?>
    </script> </head>
    <body>
    <p>
    <label for="amount">Price range:</label>
    <input type="text" id="amount" readonly style="border:0; color:#f6931f; font-weight:bold;">
    </p>
    <?php for($i = 1; $i < 11; $i++): ?> echo "<div id='slider-range-$i></div> ?> ?>
    </body>
    </html>

  6. #6

    نقل قول: PHP و JQUERY

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi4467 مشاهده تاپیک
    ممنون
    من برای حلقه های for مشکلی ندارم و چه در قسمت jquery و چه در قسمت div می تونم قرار بدم . منتها سوال من اینکه فرض کنید می خوام در قسمت jquery بگم حلقه for مثلا 10 بار اجرا بشه. این 10 رو که در متغیر php است چطوری به jquery پاس کنم؟
    سلام.
    نیازی نیست که متغیر پی اچ پی رو به جی کوئری پاس بدید !
    شما با حلقه for قسمت مربوط به جی کوئری و div رو مثلاً ده بار چاپ کنید.
    اینجوری :


    <!doctype html><html lang="en"><head> <meta charset="utf-8">
    <title>jQuery UI Slider - Range slider</title> <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/themes/smoothness/jquery-ui.css"> <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script> <script src="http://code.jquery.com/ui/1.11.4/jquery-ui.js"></script> <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css">
    </head><body>
    <?
    for(i=0;i<10;i++) {
    ?>

    <script> $(function() { $( "#slider-range<? echo i; ?>" ).slider({
    range: true, min: 0, max: 500, values: [ 75, 300 ], slide: function( event, ui ) { $( "#amount<? echo i; ?>" ).val( "$" + ui.values[ 0 ] + " - $" + ui.values[ 1 ] );
    } }); $( "#amount<? echo i; ?>" ).val( "$" + $( "#slider-range<? echo i; ?>" ).slider( "values", 0 ) +
    " - $" + $( "#slider-range<? echo i; ?>" ).slider( "values", 1 ) );
    }); </script>
    <p>
    <label for="amount<? echo i; ?>">Price range:</label>
    <input type="text" id="amount<? echo i; ?>" readonly style="border:0; color:#f6931f; font-weight:bold;">
    </p>

    <div id="slider-range<? echo i; ?>"></div>


    <? } ?>
    </body></html>


تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپلود با php و jquery
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1391, 09:43 صبح
  2. جدا کردن رشته پست شده از صفحه PHP در Jquery
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 09:21 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 17:26 عصر
  4. سوال: ارسال متغیر از php به jquery
    نوشته شده توسط free bird در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 12:25 عصر
  5. سوال: نحوه ارسال متغیر از php به jquery
    نوشته شده توسط free bird در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •