نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور operation is not allowed when the object is closed

  1. #1

    ارور operation is not allowed when the object is closed

    سلام
    من چند تا دیتابیس دارم که با دیتا گرید ها متصل هستن
    من از طریق دیتا ریپورت می خوام پرینت بگیرم
    اولین صفحه پرینت رو درست کردم و همه چیز خوبه
    3 تا بعدی رو هم از طریق همون روش درست کردم ولی این ارور رو می ده
    operation is not allowed when the object is closed
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 23:35 عصر

  2. #2

    نقل قول: ارور operation is not allowed when the object is closed

    سلام
    خب برای پیدا کردن مشکل باید کد یا برنامتون رو بزارید ولی پیام داره میگه سعی دارید خاصیتی رو تغییر بدید در صورتیکه آبجکت شما فعال نیست و بسته شده.
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    ممنون
    ولی با همین کد بقیه گزارش ها درست کار می کنه

    این کد:

    Adoview.Close
    SqlTxt = "SELECT * FROM VARIZ"
    Set Adoview = New ADODB.Recordset
    Adoview.Open SqlTxt, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
    Set DataReport1.DataSource = Adoview
    DataReport1.Sections("Section4").Controls.Item("La bel11").Caption = To_Hejri(Date)
    DataReport1.Show vbModal
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 09 مرداد 1394 در 08:55 صبح

  4. #4

    نقل قول: ارور operation is not allowed when the object is closed

    سلام
    چیزی که به نظر میرسه اینه که DataReport1 شما باید بسته باشه ولی تا وقتی خود برنامه نباشه نمیشه نظر دقیقی داد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: ارور operation is not allowed when the object is closed

    ممنون
    حل شد
    نام تیبل به درستی وارد نشده بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری مشکل Operation is not allowed when the object is closed رو در ADODC حل کنم
    نوشته شده توسط Castel_XD در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:41 عصر
  2. سوال: این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open
    نوشته شده توسط davood59 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 10:50 صبح
  3. کمک در ارور The directory '/App_Code/' is not allowed because the application is precompiled
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 21:51 عصر
  4. The directory '/App_GlobalResources/' is not allowed because the application is preco
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 09:39 صبح
  5. خطای Operation in not allowed the object is closed
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1382, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •