نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

  1. #1

    Question ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    با سلام و درود ...
    دوستان من میخوام از جدولی که در sql دارم یک فیلدی رو انتخاب کنم و اون رو منتقل کنم به excel .
    اگه میشه راهنمایی کنین
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    درود خب اکپورت تو اکسل کن
    Export To Excel
    کاری نداره
    از چه نسخه ی اس کیو ال استفاده میکنی؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    سلام.
    دستور OpenRowSet رو سرچ کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    تو محیط sql یا تو برنامه خودت؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    با سلام و درود ...
    دوستان من میخوام از جدولی که در sql دارم یک فیلدی رو انتخاب کنم و اون رو منتقل کنم به excel .
    اگه میشه راهنمایی کنین
    مرسی
    تو محیط sql یا تو برنامه خودت؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz مشاهده تاپیک
    درود خب اکپورت تو اکسل کن
    Export To Excel
    کاری نداره
    از چه نسخه ی اس کیو ال استفاده میکنی؟
    اون رو میدونم
    منظورم داخل برنامه بود

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    دستور OpenRowSet رو سرچ کنید.
    دوست عزیز اطلاعات زیادی پیدا نکردم
    فک کنم راه حل مشکل من همین دستور باشه...
    اگه میشه خودتون راهنمایی کنین
    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات از SQL به Excel

    نقل قول نوشته شده توسط jamal_ch مشاهده تاپیک
    تو محیط sql یا تو برنامه خودت؟
    داخل برنامه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 17:09 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات از sql به Excel
    نوشته شده توسط student89 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 13:59 عصر
  3. ارسال اطلاعات data grid به excel
    نوشته شده توسط reza ghorbani در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 18:27 عصر
  4. چگونگی انتقال اطلاعات از sql server2000به excel
    نوشته شده توسط aliqqq در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:53 صبح
  5. انتقال اطلاعات از sql به excel وبالعکس
    نوشته شده توسط pishro78 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 00:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •