نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد ساب دومین به کمک php

  1. #1

    ایجاد ساب دومین به کمک php

    سلام و خسته نباشید
    من همیشه برای ایجاد ساب دومین میرم و از پنل هاست اقدام میکنم.
    حالا ی سوالی برام پیش اومده:
    به سرویس های وبلاگ دهی توجه کردید.
    مثلا دامین خود بلاگفا هستش blogfa.com
    ولی وقتی میری توی سایتش و عضو میشی همون لحظه برات ی سابدومین ایجاد میکنه.
    مثل gmail.blogfa.com
    همون طور که به نظر میرسه این کار ب کمک کد انجام میشه.
    حالا خواستم ببینم تو php چ طوری این کار رو انجام بدم.
    مرسی

    راستی اینو هم بگم که تو نت خیلی سرچ کردم ولی همشون دستورات مربوط به آپاچی بود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ایجاد ساب دومین به کمک php

    باید یک A رکورد به صورت Wildcard درست کنی اینطوری :
    *.example.com.   3600 IN  MX 10 host1.example.com.


    حالا باید با استفاده از htaccess بیای و url rewrite کنی. همین ، کار خاصی نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: ایجاد ساب دومین به کمک php

    dns wildcard رو فعال کنید.از regex هم میتونید استفاده کنید

    preg_match_all('/(www.)?([a-z0-9]+).x.com/i',$_SERVER['SERVER_NAME'],$reg);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک فوری برای ایجاد ساب دامین با Rewrite
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 09:37 صبح
  2. حرفه ای: ایجاد ساب دومین
    نوشته شده توسط mirhosseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 11:49 صبح
  3. ایجاد ساب دومین به صورت اتوماتیک برای هر کاربر
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 14:17 عصر
  4. ایجاد ساب دومین از طریق کد در ASP.Net v.2
    نوشته شده توسط Milad.a.p در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •