نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

  1. #1

    بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    من به این صورت از سایت یا یک صفحه Html که مقدار میخونم ، حروفات فارسی به صورت بهم ریخته فراخوانی میشن ، برای حل این مشکل باید چی کار کنم ؟



    var regexHeading = new Regex(@"<h3>(.*?)</h3>");
    //Find matching
    var matchHeadings = regexHeading.Matches(data);
    textBox1.Text = matchHeadings[0].ToString();




    حروف فارسی به این شکل دیده میشه :



    <h3>جزئیات آگهی</h3>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    با سلام
     string value = textBox1.Text;
    textBox1.Text = "";
    string letter;
    char[] chp = value.ToCharArray();//new char[value.Length];
    for (int cont = 0; cont < chp.Length; cont++)
    {
    letter = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(new byte[] { Convert.ToByte(chp[cont]) });
    textBox1.Text += letter;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : پنج شنبه 08 مرداد 1394 در 09:59 صبح

  3. #3

    نقل قول: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    با سلام
     string value = textBox1.Text;
    textBox1.Text = "";
    string letter;
    char[] chp = value.ToCharArray();//new char[value.Length];
    for (int cont = 0; cont < chp.Length; cont++)
    {
    letter = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(new byte[] { Convert.ToByte(chp[cont]) });
    textBox1.Text += letter;
    }
    سلام ، ممنونم اما خطا داد

    Value was either too large or too small for an unsigned byte.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    برای من که به راحتی اجرا میشه.
    مقدار textBox1.Text را عوض کنید ببنید باز هم خطا میده؟

  5. #5

    نقل قول: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    برای من که به راحتی اجرا میشه.
    مقدار textBox1.Text را عوض کنید ببنید باز هم خطا میده؟
    ممنونم که برای بار دوم پاسخ دادین، راستشو بخواین این بار کد خطا نداد بلکه اون فونت ها از حالت بهم ریختی به کاراکترهایی مثل ������������ �������� تبدیل شدن
    و نتونستم از روش پیشنهادی شما استفاده کنم ،اگر وقت داشتین ممنون میشم یک Sample اپ کنین تا متوجه بشم کجا رو اشتباه انجام می دادم




  6. #6

    نقل قول: بهم ریختگی فونت فارسی در رشته

    برای اینکه با مشکل بهم ریختگی فونت ها روبرو نیشم می تونیم سورس Html رو به این صورت بدست بیاریم :



    WebClient client = new WebClient();
    var data = client.DownloadData(url);
    var html = Encoding.UTF8.GetString(data);


تاپیک های مشابه

  1. بهم ریختگی متن فارسی و انگلیسی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط resident در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 09:47 صبح
  2. به هم ریختگی فونت فارسی روی فرم
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 16:19 عصر
  3. بهم خوردن فونت فارسی در منو واقع شده درfrontpage
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1387, 13:02 عصر
  4. در هم ریختگی فونت فارسی
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 01:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •