نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF

  1. #1

    نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF

    سلام من دوتا جدول دارم میخوام tbl_cat و Tbl_product الان داخل formProduct میخوام با یه treeview اطلاعات جدول Cat رو واکشی کنم

    آمدم یه ارایه تعریف کردم
    int[] catgoryId;


    آمدم سطرهای جدول رو شمردم

    catgoryId =new int [(from c in database.tbl_cat select c).Count()];


    بعد آمدم با استفاده حلقه فور اطلاعات رو نمایش دادم داخلش

      for(int i=0 ; i<(from c in database.tbl_cat select c).Count();i++)            {                treeView1.Nodes.Add((from name in database.tbl_cat select "name").ToString());                //catgoryId[i] = Convert.ToInt32((from id in database.tbl_cat select id).ToString());
    }


    الان اینطوری واسه من نمایش میده
    11111111111111111.png

    میخوام نام رو واسه ام نشون بده نمیدونم چرا اینطوری نمایش میده

    بعد میخوام بر روی هرکدوم از ایتم ها در treeview کلید کردم دیتابیس براساس اییدی اون فیلتر بشه

    از Ef 6 استفاده کردم

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF

    کوئری که نوشتید و جایی که استفاده کردید کاملا اشتباست. توصیه میکنم یک آموزش LINQ مطالعه کنید.

    اول لیست مورد نظرت رو انتخاب کن و بعد اضافه کن. ID (کلیداصلی) رو به عنوان key و Name (نام هر دسته) رو به عنوان متن نود اضافه کن.

    var categories =
    from c in _db.tbl_cat
    select c;

    foreach (var cat in categories)
    {
    treeView1.Nodes.Add(cat.id.ToString(), cat.name);
    }


    برای بدست آوردن آیدی نودی که کلیک میشه:

    private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    var nodeId = e.Node.Name;
    MessageBox.Show(nodeId);
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF

    خیلی ممنون مهندس

    میگم من میخوام انتیتی فریم ورک رو یاد بگیرم باید برم linq رو اول یاد بگیرم یا نه Ado.net کار کردم قبلا گفتم برم یه راست سراغ انتیتی فریم ورک

    الان برم سراغ linq ??
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 08 مرداد 1394 در 20:42 عصر

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF

    در LinqToSql و EF برای واکشی داده ها از linq استفاده میشه. پس نباید linq رو به معنی linqtosql بدونید. همین EF رو ادامه بده.

    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb397926.aspx
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb308959.aspx

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات دیتابیس در Treeview
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 17:18 عصر
  2. استفاده از تایمر جهت زمانبندی در نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط mmehdi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 08:24 صبح
  3. عدم نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 19:03 عصر
  4. نمایش اطلاعات DataBase با TreeView
    نوشته شده توسط golpoo در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 15:30 عصر
  5. نمایش اطلاعات دیتابیس بصورت جدول در PHP
    نوشته شده توسط hoom در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •