نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: معرفی بانک در یک کلاس

  1. #1

    معرفی بانک در یک کلاس

    با سلام

    آیا امکان این است یک بانک SQL را در کلاسی تعریف کرد و در تمام فرم ها استفاده نمود؟

    لطفا به صورت مختصر توضیح دهید

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: معرفی بانک در یک کلاس

    بله....
    یه کلاس بنویسید مثلا class1و اینو داخلش بنویسید

    public static SqlConnection con;


    بعدش توی اولین فرمتون قبل از استفاده از بانک اینو بنویسید

    class1.con=new SqlConnection("ConnectionString");

    خواستید استفاده کنید کافیه از عبارت

    class1.con

    استفاده بشه

  3. #3

    نقل قول: معرفی بانک در یک کلاس

    من یک کلاس ایجاد کردم به نام class1.cs



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;


    namespace مدیریت
    {
    class Class1
    {
    string strcon;
    string strsql;
    public static SqlConnection con;
    strcon = " data source=localhost;initial catalog=nodroon-bank;integrated security=true";
    }
    }




  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    52

    نقل قول: معرفی بانک در یک کلاس

    یکی از بهترین تکنیک های برنامه نویسی همین روش هست و اصولاً به عنوان معماری چند لایه مطرح میشه و یکی از پیشرفته ترین معماری های چند لایه معماری 3 لایه هست.
    جستجو کنید مطالب خوبی پیدا میکنید

  5. #5

    نقل قول: معرفی بانک در یک کلاس

    سرچ زیادی کردم ولی بشترین ناقص هستند برای همین دارم از اینجا سوال میکنم . من همیشه VB کار کردم تازه وارد این بخش شدم .

    میخوام این قسمت بانک در کلاس خوب یاد بگیرم . اگر امکان داره یک مثال مانند لاگین برای من توضیح بدبد ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله ms-ninja : پنج شنبه 08 مرداد 1394 در 14:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. معرفی نرم افزاری برای کلاس بندی css های درونی سایت
    نوشته شده توسط hossein_va در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1394, 18:43 عصر
  2. تبدیل کدهای ارتباط با بانک اطلاعاتی به کلاس
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 18:10 عصر
  3. سوال: درج داده ها در بانک توسط یک کلاس
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 22:59 عصر
  4. سوال: معرفی بانک اکسس در سرور :-s
    نوشته شده توسط M-NINJA در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 08:14 صبح
  5. معرفی سرور Back Up و پشتیبان گیری از بانک SQL بر روی آن
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •