نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟

  1. #1

    جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟

    درود
    دارم به کمک بوت استرپ قالب سایتم رو طراحی میکنم!
    تو بخش navbar سمت راست منوی کشویی گذاشتم و سمت چپ هم جستجوی سایت(بگذریم به چه بدبختی ای تونستم باکس جستجو رو به لبه چپ بچسبونم!)
    حالا وقتی مروگر رو کوچیک میکنم آیکن ذره بین میره پایین تکست باکس جستو "پیکره نخست" درصورتی که میخوام مانند پیکره 2 کنار تکست باکس بمونه
    چجوری باید این کار رو بکنم
    کدهام هم اینه:

    <div class="col-md-4 box-search">
    <form class="navbar-form " role="search">
    <div class="form-group">
    <input type="text" class="form-control" placeholder="متن مورد نظر ...">
    </div>
    <button type="submit" class="btn-srch"><i class="remo-search"></i></button>
    </form>
    </div>


    کلاس های box-search و btn-srch واسه خودمه نه بوت استرپ و کدهاشم اینه:

    .box-search{


    text-align: left;
    }
    .box-search i{
    color: white;
    font-size: 20px;
    }
    .btn-srch{
    width:25px;
    height:25px;
    border:0px;
    padding:0px;
    background-color:transparent;
    cursor:pointer;
    }


    و یه پرسش دیگه!
    اینکه بعد از کلاس های بوت استرپ توی یه تگ یا کنترل کلاس های خودم رو می نویسم کار درستیه،مثلا هنگامی که میخوام تکست باکسم هنگام کوچیک کردن مرورگر خاصیت تغییر اندازه خودکار بوت استرپ رو داشته باشه اما ظاهر بوت استرپی نداشته باشه میام همزمان هم کلاس مربوطه بوت اسرپ رو بهش میدم هم برای نمای ظاهریش یه کلاس خودم تعریف میکنم که به میاد روی خصوصیات ظاهری کلاس بوت استرپ مربوط اورلود میشه؟ میدون مبجای اینکار شاید بشه خود فایل سی اس اس بوت اسرپ رو تنظیماتش رو به دلخاو هتغییر داد اما راستش هم من خیلی خوب اینکار رو بد نیستم و هم ببننظرم خیلی وقت گیره!

    پیکره 1:
    1.png

    پیکره 2:
    2.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟

    سلام

    واسه ساختن جستجو بهتره از کد زیر استفاده کنید

    کد HTML:
    <div class="input-group">
        <input type="text" placeholder="جستجو ..."  class="form-control">
        <span id="search" class="input-group-addon glyphicon glyphicon-search"></span>
    </div>
    در مورد سوال دوم , من هم مثل شما یک کلاس علاوه بر کلاس بوت استرپ تعریف می کنم و استایل مورد نظرم رو اعمال می کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سایتی برای آپلود و نمایش قسمتی از سایت بوت استرپ
    نوشته شده توسط yasharhi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1393, 18:06 عصر
  2. مبتدی: برای کمک تو ساخت قالب سایت با بوت استرپ چه سایتهایی رو پیشنهاد میدید؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1393, 14:50 عصر
  3. آموزش: سایت مرجع آموزشی بوت استرپ
    نوشته شده توسط mmdsharifi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1393, 08:34 صبح
  4. برای ریسپانسیو کردن سایت با بوت استرپ
    نوشته شده توسط ghazanfar2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 خرداد 1393, 09:03 صبح
  5. اتصال سایت به فریم ورک بوت استرپ
    نوشته شده توسط ashokri.nll در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 خرداد 1393, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •