نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ازاد کردن CPU

  1. #1

    ازاد کردن CPU

    سلام
    یه مشکلی که تو هر برنامه نویسی و البته پایتون(که الان دارم کار میکنم) دارم، اینه که وقتی یه برنامه خیلی ساده، مثلا فرض کنید محاسبه فاکتوریل را داریم، و با اعداد خیلی بزرگ اجراش می کنیم، کل cpu اختصاص پیدا می کنه به پردازش برنامه و بعد سیستم گیر میکنه.
    می خواستم ببینم راهی وجود داره که این اتفاق پیش نیاد؟
    اصلا موضوعی که در این مورد بحث می کنه چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: ازاد کردن CPU

    حالا اصلا این اعداد بزرگ یه چه کار میاد ؟ وقتی کاربردی نداره ماژولی چیزی هم نداره ! شما اصلا نمیتونی CPU رو آزاد کنی مگر اینکه task بقیه برنامه هارو ببندی

    ولی میتونی بهینه سازی کنی برنامه ات رو معمولا برای استفاده کمتر از CPU در برنامه از یک delay خیلی کم استفاده میکنن مثلا یک حلقه بی نهایت با یک delay خیلی کم خیلی روان و خوب کار میکنه


    import time

    time.sleep(x)



    x = زمان delay

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ازاد کردن CPU

    نقل قول نوشته شده توسط Keyone_razi مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مشکلی که تو هر برنامه نویسی و البته پایتون(که الان دارم کار میکنم) دارم، اینه که وقتی یه برنامه خیلی ساده، مثلا فرض کنید محاسبه فاکتوریل را داریم، و با اعداد خیلی بزرگ اجراش می کنیم، کل cpu اختصاص پیدا می کنه به پردازش برنامه و بعد سیستم گیر میکنه.
    می خواستم ببینم راهی وجود داره که این اتفاق پیش نیاد؟
    اصلا موضوعی که در این مورد بحث می کنه چیه؟
    بله اگه سیستم عاملت یونیکس بیس هست میتونی از کتابخونه resource استفاده کنی. البته از کانتینرهای داکر هم میتونی استفاده کنی. یه کانتینر محدود میسازی و اپلیکیشنت رو روی اون ران میکنی
    آخرین ویرایش به وسیله n.nowroozi : شنبه 10 مرداد 1394 در 07:29 صبح

تاپیک های مشابه

  1. ازاد کردن اموزش کرک کردن
    نوشته شده توسط darknes666 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1392, 15:19 عصر
  2. حرفه ای: ازاد کردن فضای حافظه هنگام بستن فرم
    نوشته شده توسط ahmadi.edu در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 09:28 صبح
  3. پیدا کردن cpu usage یک dll
    نوشته شده توسط anubis_ir در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 00:25 صبح
  4. یک سوال مهم در مورد اشغال کردن cpu توسط Service Manager
    نوشته شده توسط kamyar_kimiyabeigi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 13:28 عصر
  5. یک api برای پیدا کردن cpu id و نحوه استفاده ان در دلفی ؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 02:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •