نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    کرج - هشتگرد
    سن
    29
    پست
    47

    Question طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    باسلام .
    میخواستم طریقه ساخت Property های که ایتم دارن رو بدونم . این نوع Property ها با اسم Items در بیشتر کنترل ها تعریف میشن .

    Capture.JPG

    ممنون .

  2. #2

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    اگر نوع Property که تعریف میکنید از ICollection ارث بری داشته باشه اون رو به این صورت نشون میده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    کرج - هشتگرد
    سن
    29
    پست
    47

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    اگر نوع Property که تعریف میکنید از ICollection ارث بری داشته باشه اون رو به این صورت نشون میده.
    سلام من یک کلاس به این صورت تعریف کردم .

    Public Class Car 
    Inherits System.Windows.Forms.Control

    Public Property Items As List(Of Item)
    Get


    End Get
    Set(value As List(Of Item))


    End Set
    End Property


    Public Class Item
    Public Property Name As String
    Public Property Color As Color
    End Class

    End Class


    الان مشکلم با ذخیره و بازیابی ایتم هاست .

  4. #4

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    چه مشکلی داری؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    البته درستش اینه که اینطوری بنویسی :

    Public Class Car    Inherits System.Windows.Forms.Control

    Private _Items As List(Of Item) = New List(Of Item)
    Public Property Items As List(Of Item)
    Get
    Return _Items
    End Get
    Set(value As List(Of Item))
    _Items = value
    End Set
    End Property


    Public Class Item
    Public Property Name As String
    Public Property Color As Color
    End Class

    End Class
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    کرج - هشتگرد
    سن
    29
    پست
    47

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    البته درستش اینه که اینطوری بنویسی :

    Public Class Car    Inherits System.Windows.Forms.Control

    Private _Items As List(Of Item) = New List(Of Item)
    Public Property Items As List(Of Item)
    Get
    Return _Items
    End Get
    Set(value As List(Of Item))
    _Items = value
    End Set
    End Property


    Public Class Item
    Public Property Name As String
    Public Property Color As Color
    End Class

    End Class
    ممنون ولی وقع اضافه کردن به فرم Error میده ! داخل User Control هم امتهان کردم .

  7. #7

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    Error ی که میده چیه!؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    کرج - هشتگرد
    سن
    29
    پست
    47

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    Error ی که میده چیه!؟
    سلام . این Error ی هست که موقع اضافه کردن کنترل به فرم نشون میده .

    Capture.JPG

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    کرج - هشتگرد
    سن
    29
    پست
    47

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    کسی دلیل این خطا رو نمیدونه ؟

  10. #10

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    PublicClassItem رو به یک کلاس جداگانه انتقال بده ببین درست میشه. حدثی نمیشه گفت اگر سورست کوچیکه بزارش اینجا بررسی کنیم.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,664

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    نقل قول نوشته شده توسط Purya Fallah مشاهده تاپیک
    کسی دلیل این خطا رو نمیدونه ؟
    سلام به همه.
    کلاسی که بعنوان Type کالکشن تعیین شده باید بصورت ساده به کالکشن ارائه بشه تا در دیزانر قابل تجزیه و تبدیل باشه و همچنین باید از اتریبیوت <Serializable()> برای کلاس استفاده بشه.


    Serializable.jpg

    این هم خصوصیت که باید براش چند تا اتریبیوت استفاده کنید از جمله Editor البته اگه سفارشی باشه و DesignerSerializationVisibility(DesignerSerializat ionVisibility.Visible):

    Custom Collection.jpg

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,664

    نقل قول: طریقه ساخت Property های ایتم دار !

    سلام مجدد.

    برای زمانی که یک دیکشنری داریم که مقادیر باید به اون اضافه بشه مثل تصویر دوم از پست 11، در ویرایشگر سفارشی حتما باید از TypeDescryptor برای ذخیر مقادیر دیکشنری استفاده بشه.


    Protected RegistryDatasValue As New Dictionary(Of Integer, RegistryDataItem)
    <ProviderType(ProvideTypes.RegistryData)>
    <Browsable(True), RefreshProperties(RefreshProperties.All)>
    <Editor(GetType(StringTableCollectionEditor), GetType(Drawing.Design.UITypeEditor))>
    <DesignerSerializationVisibility(DesignerSerializa tionVisibility.Visible)>
    Public Property RegistryDatas() As Dictionary(Of Integer, RegistryDataItem)
    Get
    Return RegistryDatasValue
    End Get
    Set(ByVal value As Dictionary(Of Integer, RegistryDataItem))
    RegistryDatasValue = value
    End Set
    End Property


    متود ایجاد شده برای این کار که باید در ویرایشگر خصوصیت و بعد از Ok کردن پنجره یا بستن لیست کشویی خصوصیت اعمال بشه:

        Private Sub SetPropertyValue(Instance As Object, PropertyName As String, Value As Object)
    Dim StringsDescryptor As PropertyDescriptor = TypeDescriptor.
    GetProperties(Instance)(PropertyName)
    StringsDescryptor.SetValue(Instance, Value)
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. روش ساخت لینک های زمان دار
    نوشته شده توسط saman_kiker در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 00:25 صبح
  2. سوال: طریقه ساخت زبانه مانند زبانه های نود 32 ؟؟؟
    نوشته شده توسط tam2145 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1390, 13:31 عصر
  3. سوال: طریقه ساخت dll و استفاده از مقادیر آن در برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط payam880 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 15:29 عصر
  4. سوال:طریقه استفاده از کلید های جهت دار
    نوشته شده توسط moharramiasl در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 13:40 عصر
  5. طریقه نوشتن propertis پارامتر دار
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •