نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه استفاده از Properties.Settings در app.config

  1. #1

    طریقه استفاده از Properties.Settings در app.config

    سلام دوستان میخوام تو app.config برای ادرس دهی اتصال به دیتابس از کادر متن استفاده کنم یعنی وقتی ادرس IP تو کادر متن وارد شد جایگزین ادرس قبلی بشه برای اتصال به دیتابیس مثل این.
    var ip = Properties.Settings.Default.IP;
    string sqlConnectionString = @"Data Source=" + ip + "\\sqlexpress;Initial Catalog=master;Integrated Security=True"; // کانکشن اس کیوال

    این دستور تو فرم هستش ولی تو app.config با میکشل بر خورد کردم.
    <connectionStrings><add name="DBFAPOSHEntities" connectionString="metadata=res://*/DataBase.csdl|res://*/DataBase.ssdl|res://*/DataBase.msl;provider=System.Data.SqlClient;provid  er connection string=&quot;data source=192.168.110.132\sqlexpress;initial catalog=DBFAPOSH;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En  tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" /></connectionStrings>

    میبنید من برای اتصال به دیتابیس مجبورم ادرس IP رو دستی بدم ولی چون ادرس IP امکان عوض شدنش هستش برای اتصال به دیتابیس به مشکل بر میخورم منظور این هستش.
    data source=192.168.110.132\sqlexpress;i
    در app.config ممنون میشم کمک کنید تا این رو هم مشکلش رو حل کنم برای اتصال به دیتابیس.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 11 مرداد 1394 در 14:05 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings.Default در app.config

    سلام دوست گرامی روش دستکاری app.config اشتباه میباشد .خود .Net با استفاده از کلاسهای پیشفرض امکان دسترسی به app.config هم خواندن هم نوشتن رو داره .به این پست سری یزنید تابع دستکاری app.config رو گذاشتم .اگر سوالی بود در خدمتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2241971

  3. #3

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings.Default در app.config

    دوست عزیز یک نمونه فایل بابت تغییر ارتباط کانکشن با دیتابیس رو داری برای من قرار بدی ممنون میشم.چون در هنگام کار با دیتابیس برای من مهم هستش ادرس جدید رو قرار بدم و دیگه اتوماتیک با ادرس جدید بیاد بالا.

  4. #4

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings.Default در app.config

    خواهشن یکی کمک کنه تو ادرس IP اتصال به دیتابیس ک هی راه به راه عوض میشه گیر هستم ممنون میشم کمک کنید. تو app.config اگه سورس کمکی دارید برای دستکاریش تز طریق فرم ممنون میشم کمک کنید.

  5. #5

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings.Default در app.config

    شما از طریف entity با دیتابیست ارتباط برقرار کردی ؟
    بعد میخوایی آدرس کانکشن استرینگ رو از برنامت بیاری بیرون که هر موقع خواستی بدون اکتفا به سورس عوض کنی ؟
    اگه درست حدس زدم بگو تا کمکت کنم

  6. #6

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings.Default در app.config

    نقل قول نوشته شده توسط @liReza11800 مشاهده تاپیک
    شما از طریف entity با دیتابیست ارتباط برقرار کردی ؟ بعد میخوایی آدرس کانکشن استرینگ رو از برنامت بیاری بیرون که هر موقع خواستی بدون اکتفا به سورس عوض کنی ؟ اگه درست حدس زدم بگو تا کمکت کنم
    بله 100% درصد درست حدس زدید

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings در app.config


    public static void ChangeConnectionString(string srv)
    {
    var connection = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DatabaseContext"].ConnectionString;
    SqlConnectionStringBuilder builder = new SqlConnectionStringBuilder(connection) { DataSource = srv };
    var config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    var connectionStringsSection = (ConnectionStringsSection)config.GetSection("conne ctionStrings");
    connectionStringsSection.ConnectionStrings["DatabaseContext"].ConnectionString = builder.ConnectionString;
    config.AppSettings.SectionInformation.ForceSave = true;
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified);
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");
    }


    نحوه فراخوانی کافی ست رشته IP به تابعارسال شود(DatabaseContext) نام ConnectionString در فایل app.config میباشد با نام کانکشن استرینگ خودت جایگزین کن.این تابع بصورت runtime ConnectionString رو تغییر میدهد.لازم به ذکر است ویژوال استودیو را در مد run as administrator ران شده باشه


    ChangeConnectionString("192.168.1.2");

  8. #8

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings در app.config

    دوستان من از این کد استفاده کردم و جواب داد ادرس کانکشن من رو ایجاد کرد. این رو هم بگم من از EF6 استفاده میکنم برای ارتباط با دیتابیس
    دستور در فرم.
     public void updateConfigFile(string con)
    {
    //updating config file
    XmlDocument XmlDoc = new XmlDocument();
    //Loading the Config file
    XmlDoc.Load(AppDomain.CurrentDomain.SetupInformati on.ConfigurationFile);
    foreach (XmlElement xElement in XmlDoc.DocumentElement)
    {
    if (xElement.Name == "connectionStrings")
    {
    //setting the coonection string
    xElement.FirstChild.Attributes[2].Value = con;
    }
    }
    //writing the connection string in config file
    XmlDoc.Save(AppDomain.CurrentDomain.SetupInformati on.ConfigurationFile);
    }

    void ChangeConnectionAppConfig()
    {
    try
    {
    StringBuilder Con = new StringBuilder("metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=");
    Con.Append(TxtIP.Text);
    Con.Append(";initial catalog=");
    Con.Append(txtMulti1.Text);
    Con.Append(";user id=MyLogin;MultipleActiveResultSets=True;App=Entit yFramework");
    string strCon = Con.ToString();
    updateConfigFile(strCon);
    //Create new sql connection
    SqlConnection Db = new SqlConnection();
    //to refresh connection string each time else it will use previous connection string
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");
    Db.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DBFAPOSHEntities"].ToString();

    }
    catch (Exception E)
    {
    MessageBox.Show(ConfigurationManager.ConnectionStr ings["DBFAPOSHEntities"].ToString() + ".This is invalid connection", "Incorrect server/Database");
    }
    }

    و این دستور ایجاد شده در App.config
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    <sectionGroup name="userSettings" type="System.Configuration.UserSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >
    <section name="Storage_program_canopy.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" allowExeDefinition="MachineToLocalUser" requirePermission="false" />
    </sectionGroup>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="DBFAPOSHEntities" providerName="System.Data.EntityClient" connectionString="" />
    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.SqlConnect ionFactory, EntityFramework" />
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>

    </entityFramework>
    <userSettings>
    <Storage_program_canopy.Properties.Settings>
    <setting name="IP" serializeAs="String">
    <value>192.168.110.132</value>
    </setting>
    </Storage_program_canopy.Properties.Settings>
    </userSettings>
    </configuration>

    از این جهت که دیتابیس رو درست میکنه مشکلی نیست. ولی وقتی دستور ارتباط این طوری باشه پیغام خطا این میشه.
      <add name="DBFAPOSHEntities" providerName="System.Data.EntityClient" connectionString="" />

    1.png
    ولی وقتی دستور در app.config این طوری بشه پیغام خطا این میشه.
        <add name="DBFAPOSHEntities"  connectionString="" providerName="System.Data.EntityClient"/>

    2.png
    دوستان من چیکار کنم تا app.config با من راه بیاد و بزاره از دیتابیسم استفاده کنم.

    وقتی ادرس در app.config اضافه میشه به این صورت هستش.
      <add name="DBFAPOSHEntities" providerName="System.Data.EntityClient" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&amp;quot;data source=192.168.110.132\sqlexpress;initial catalog=DBFAPOSH;user id=MyLogin;MultipleActiveResultSets=True;App=Entit  yFramework" />

    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : سه شنبه 13 مرداد 1394 در 12:13 عصر

  9. #9

    نقل قول: طریقه استفاده از Properties.Settings در app.config

    دوستان کسی کد تغییر ادرس اتصال به دیتابیس با EF رو داره که بشه رشته اتصال رو تغییر دارد خارج از سورس که عذت نکنه و امکان ارتباط به دیتابیس و کار با دیتابیس رو بده ممنون میشم بابت سوال بالا جواب داده تغییر میده و یک دفعه یک تغییر کوچک کل برنامه رو از کار میندازه ممنون میشم کمک کنید یه نمونه فایل درست که کار کنه و ارتباط به دیتابیس رو بده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ذخيره اطلاعات با استفاده از تعريف db در app.config
    نوشته شده توسط tara1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 11:13 صبح
  2. مبتدی: استفاده از app config
    نوشته شده توسط reza3reza3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 10:39 صبح
  3. سوال: استفاده از App Config
    نوشته شده توسط MahdiBajmaloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:35 صبح
  4. استفاده از app.config برای ست کردن connection string
    نوشته شده توسط hamide_kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 10:06 صبح
  5. ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 22:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •