نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: #C یا QT ؟(هدف: نوشتن برنامه برای ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

  1. #1

    Question #C یا QT ؟(هدف: نوشتن برنامه برای ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    سلام خدمت دوستان و اساتید و داشای گل
    یه سوال
    من C#‎‎ یه کمی کار کردم و میکنم، هدف نوشتن برنامه برا برقراری ارتباط بین میکرو با موبایل و کامپیوتر هستش...
    ولی یکی از دوستا گفت که QT أر این زمینه خیلی قوی هستش و زبونش هم C++‎‎ هستش و ...

    خواستم ببینم مثلا برنامه رو که تو QT نوشتیم میتونیم خروجیش رو برا اندروید، ویندوز و لینوکس بگیریم مستقیا, یا کمی کار داره یا خیلی خلی کار داره و کالا مباحث جدایی هستن (خروجی برا موبایل و کامپیوتر)

    اصلا تو سی شارپ همپین داستانی هستش؟



  2. #2

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان و اساتید و داشای گل
    یه سوال
    من C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یه کمی کار کردم و میکنم، هدف نوشتن برنامه برا برقراری ارتباط بین میکرو با موبایل و کامپیوتر هستش...
    ولی یکی از دوستا گفت که QT أر این زمینه خیلی قوی هستش و زبونش هم C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هستش و ...

    خواستم ببینم مثلا برنامه رو که تو QT نوشتیم میتونیم خروجیش رو برا اندروید، ویندوز و لینوکس بگیریم مستقیا, یا کمی کار داره یا خیلی خلی کار داره و کالا مباحث جدایی هستن (خروجی برا موبایل و کامپیوتر)

    اصلا تو سی شارپ همپین داستانی هستش؟

    سلام چنین پروژه ای رو برا چند دستگاه صنعتی انجام دادم (ارتباط usb , wifi)
    با سی شارپ

    برا موبایل هم نوشتم تحت اندروید استادیو (ارتباط wifi)

    مشکلی نداشتم
    مشتری هم راضی بود

    ولی اگه شما هنوز به سی شارپ هم مسلط نیستید و زمان محدودی هم ندارید
    C++‎‎‎‎‎‎‎ گزینه بهتری هست (ارتباط سخت افزار با نرم افزار و اجرا در لینوکس)

    اگه دوست داشتی بگو مشکلاتی که با سی شارپ داشتمو بهت بگم

    ولی به محتوای کاری هم که انجام میدی بستگی داره مثلا من پردازش تصویر هم تو پروژه داشتم یا کارای گرافیکی که مطمئنا سی ++ گزینه بهتری از سی شارپ برای این کار بود

    اول پروژه رو بررسی کن
    امکانات و نیازمندی های پروژه رو در نظر بگیر
    زمان رو در نظر بگیر
    فاز نگهداری و ارتقا پروژه رو در نظر بگیر زبان برنامه نویسی انتخاب کن
    اینکه کاربرای نرم افزارت جزو کدوم دسته کاربران هستند
    اینکه میخوای نرم افزارت تو همه این شرایط اجرا بشه باید یه نرم افزار public باشه اگه اشتباه نکنم

  3. #3

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    ممنون از راهنماییتون
    والا من میخوام با بهترین و قویترین چیز کار کنم
    چون ما با C++‎ کار کردیم؛ برنامه موبایل و کامپیوتر هم با C++‎ بنویسیم خیلی بهتره برامون(البته C#‎ بلدم تا حدودی)

    از نظر زمانی هم مشکلی ندارم.....

    یکی میگفت با Qt میشه کد C++‎ نوشتن و خروجی های مختلفی گرفت(ios-android-window-linux و...) ولی تو C#‎ مطمئن هستم که برنامه نوشتن برا هر کدوم از اینا بحثش با دیگری جدا هستش....
    اگه جمله بالا درست باه به نظرت QT بهتر نیست؟

  4. #4

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    بله منم در تحقیقی که درباره C++‎‎‎‎‎‎‎ داشتم برای انجام برنامه های مشابه نتیجه گرفته بودم که با QT کار کنم

    البته هنوز فرصتشو پیدا نکردم

    اگه فرصتتون محدود نیست که خودتم گفتی محدود نیست مطمئنا C++‎‎‎‎‎ گزینه برتر انتخاب زبان برنامه نویسی هست در ارتباط بین نرم افزار و سخت افزار

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    به نظر شما qt دارای محیط قدرتمندی مثل VS هست ؟؟؟؟ توی دات نت کد نویسی یعنی فقط زدن space و Debug بسیار قوی برنامه نویسی را تبدیل به شوخی کرده است . من خودم همچین به این محیط عادت کردم که در هیچ محیط دیگری نمی توانم برنامه بنویسم

  6. #6

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    به نظر شما qt دارای محیط قدرتمندی مثل VS هست ؟؟؟؟ توی دات نت کد نویسی یعنی فقط زدن space و Debug بسیار قوی برنامه نویسی را تبدیل به شوخی کرده است . من خودم همچین به این محیط عادت کردم که در هیچ محیط دیگری نمی توانم برنامه بنویسم
    با تشکر از شما دوست عزیز. به نظرم علاقه ما یا امکانات یک محیط نمیتونه دلیل این باشه که اون بهترین گزینه انتخابه

    من با دات نت پروژه مشابه این پروژه ک دوست ما میگن رو نوشتم و میدونم چه مشکلاتی داره
    من از همون اول هم میدونستم که این مشکلات رو خواهم داشت ولی به خاطر زمان محدود پروژه این کار را با دات نت انجام دادم
    البته مشتری از نتیجه کار راضیه
    ولی خوب می شد همه این کارها راحتر و شاید بهتر در یک محیط برنامه نویسی مناسب تر پیاده سازی شه
    که به نظرم برای ارتباط نرم افزار و سخت افزار C++‎ گزینه برتری هست

    ممنون

  7. #7

    نقل قول: #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    C++‎ بلد باشی میتونی ازش تو پردازش تصویر با OPENCV استفاده کنی
    تو نوشتن برنامه برای تموم سیستم عامل های موبایل و کامپیوتر تو QT استفاده کنی(چیزی که شنیدم)
    میتونی میکرو های AVR-ARM-XMEGA-ARDUINO و PIC(اینو مطمئن نیستم) رو براشون کد بنویسی و راشون بندازی
    کار دیگه ای میشه کرد با این C++‎؟

    با این حال بهتر نیست بریم سمت C++‎ ؟؟؟؟؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: #C یا QT ؟(هدف: نوشتن برنامه برای ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    به نظر من گزینه مناسب برای پروژه شما Qt میباشد.درسته Qt کراس پلتفرم هست.و برای اطلاعات بیشتر به بخش Qt انجمن مراجعه کن توضیحات لازم داده شده
    First,solve the problem then write the code

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: #C یا QT ؟(هدف: نوشتن برنامه برای ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

    سلام همانطور که دوستان گفتم ، کیوت و سی پلاس پلاس نه تنها برای پروژه شما بلکه برای همه پروژه ها ازش استفاده کنید اگه پشت کار داشته باشی و وقتی با مشکل مواجه شدی بجای بیخیال شدن بری تو داکیومنت های خود سایت کیوت و دنبال سر نخی برای رفع مشکل بگردی مطمئن باش پشیمون نمیشی برنامه نویسی با Qt C++‎ فوق العاده لذت بخشه

تاپیک های مشابه

  1. #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)
    نوشته شده توسط md3848 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1394, 18:13 عصر
  2. نوشتن برنامه برای قطع ارتباط یکی از کلاینت ها
    نوشته شده توسط Mahdi_Delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اسفند 1386, 19:13 عصر
  3. نوشتن برنامه برای کافی نت
    نوشته شده توسط dadvand در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 11:59 صبح
  4. نوشتن برنامه برای مبایل
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 00:53 صبح
  5. نوشتن برنامه برای ساختن AutoRun
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1384, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •