نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

  1. #1

    مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    سلام
    من داده را در جدول بصورت bigintذخیره کرده ام
    ومی خواهم آنرا به combox نمایش دهم اما با آنکه تبدیل می کنم باز داده را بصورت null نمایش می دهد
    radDropDownList1.ValueMember = Convert.ToInt32(x);

    در کد بالا مثلا برای x مقدار 5400از جدول خوانده می شود ولی برای ValueMemberمقدار nullبجای 5400نمایش داده می شود
    کد را چگونه باید اصلاح کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    با سلام
    radDropDownList1.ValueMember = Convert.ToInt32(x);

    مطمئنید از این کد استفاده میکنین؟! این باید خطا بده. ValueMember در کمبوباکس یک مقدار srtring مییگره نه مقدار int.
    در ضمن اگه بازه اعداد سه رقم و یا چهار رقم هستش از int استفاده کن.مقدار ماکزیمم int:
    int maxint = int.MaxValue;

    یعنی :2147483647
    هستش.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    ببخشید
    منظورم
    این کد است
    comboBox.SelectedValue = employee.OrgChartID.ToString();

    سمت OrgChartID داده نمایش داده می شود مانند عدد2147483647 ولی SelectedValue مقدار Null پر می شود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    comboBox.SelectedValue
    یعنی مقداری را که کاربر در کمبوباکس انتخاب کرده است بررسی میکند.
    شما کمبوبکس رو باز میکنین و مقداری را انتخاب میکنین . اگر برای این مقدار، شرط گذاشته باشین که شرط شما اجرا میشه. والا چیزی اجرا نمیشه.
    میخواهید به comboBox.SelectedValue مقدار بدید و comboBox.ValueMember مقدار بگیره؟!!
    منظورتون را واضح تر بیان کنید میخواهید چکار کنید ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    باسلام
    من کموباکس را باکدزیر پرکرده ام
     public void SetComboBoxValue()
    {
    Dictionary<string, int> TypeMembership = new Dictionary<string, int>
    {
    {"موظف",1},
    {"غیرموظف", 2}
    };
    cboTypeMembership.DataSource = TypeMembership;
    cboTypeMembership.DisplayMember = "Key";
    cboTypeMembership.ValueMember = "Value";
    }

    و متد زیر را نوشته ام
     public int TypeMembershipBoardOfDirecotors
    {
    get { return Convert.ToInt32(cboTypeMembership.SelectedValue); }
    set
    {
    cboTypeMembership.SelectedValue = value;
    }
    }

    حال با کد زیر کموباکس را از دیتاگرید پر می کنم
    frm.TypeMembershipBoardOfDirecotors = Convert.ToInt32(dgViewDirectorate.CurrentRow.Cells["TypeMembership_Fk"].Value); 

    که در این حالت Value=1 اما مقدار TypeMembershipBoardOfDirecotors برابر صفر نمایش داده می شود
    کد من کجاش مورد دارد که مقدار TypeMembershipBoardOfDirecotors برابر Value ست نمی شود
    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    مطمئن شو سلول دیتاگرید مقدار داشته باشه (null نباشه)
    به پراپرتی TypeMembershipBoardOfDirecotors مقدار عددی بده ببین عمل میکنه یا نه.
    دیکشنری رو هم باید اصلاح کنی. value همون چیزی هست که باید نمایش داده بشه و key برای شناسایی و دسترسی هست.

    public void SetComboBoxValue()
    {
    Dictionary<int, string> TypeMembership = new Dictionary<int, string>
    {
    {1, "موظف"},
    {2, "غیرموظف"}
    };
    cboTypeMembership.DataSource = TypeMembership.ToList();
    cboTypeMembership.DisplayMember = "value";
    cboTypeMembership.ValueMember = "key";
    }

  7. #7

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    باسلام
    به پراپرتی TypeMembershipBoardOfDirecotors مقدار عددی بده ببین عمل میکنه یا نه.
    مقدار دستی 2 دادم اما بازهم جواب 0 بود
    در ضمن نوع داده در بانک هم int است
    دیکشنری رو هم باید اصلاح کنی
    چگونه باید اصلاح کنم
    باتشکر

  8. #8

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    توی پست قبلیم گذاشتم دیگه.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    بازهم همان مقدار صفر را بر می گرداند

  10. #10

    نقل قول: مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember

    سلام
    مشکل حل شد
    با قراردادن کدSetComboBoxValue()
    در

    public frmCompany()
    {
    SetComboBoxValue();
    InitializeComponent();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Iran58 : شنبه 17 مرداد 1394 در 16:34 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پاس دادن پارامتر به دستورات خط فرمان
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 23:17 عصر
  2. پاس دادن مقدار به وسیله کنترل منو
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 17:18 عصر
  3. مشکل : پاس دادن مقدار در ایجاد ترد
    نوشته شده توسط me_kabiri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 07:52 صبح
  4. پاس دادن مقدار به memo با زدن كليد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 23:24 عصر
  5. مشکل در پاس دادن آرایه به تابع
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •