نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با execute none query

  1. #1

    Lightbulb مشکل با execute none query

    سلام
    من یه برنامه ساده با C#‎ و اکسس نوشتم و می خوام فرد اطلاعات رو در textbox پر کنه و داخل دیتابیس ذخیره بشه
    ولی ارور رو می ده که ضمیمه کردم
    اینم کدمه
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;

    namespace WindowsFormsApplication10
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public void GetList()
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\\users\\Muhammad\\Desktop\\DR.mdb");
    OleDbDataAdapter DataA = new OleDbDataAdapter("select * from TBL_LIST",con);
    DataTable DTable = new System.Data.DataTable();
    DataA.Fill(DTable);
    dataGridView1.DataSource = DTable;
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    GetList();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\\users\\Muhammad\\Desktop\\DR.mdb");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "inset into TBL_LIST values(" + textBox1.Text + ",'" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "')";
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    }
    }

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل با execute none query

    سلام
    همیشه script-ای که به sqlcommand می‌دی رو یک بار تو New Query خود Visual Studio یا Management Studio
    تست کن.
    تو این کد بجای INSERT نوشته بودی INSET یعنی یک R رو جا انداختی.
    مشکل همین بود.

    ضمن این که روشت تولید متنش خیلی اشکال داره. اگه کاربر تو ورودی یک کاراکتر «'» استفاده کنه، این Script خطا می‌ده. حتماً از SqlParameters استفاده کن که جلوی حملات SqlInjection رو هم بگیری.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با query
    نوشته شده توسط Roozbeh در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 18:59 عصر
  2. مشکل در گرفتن یک Query
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 12:51 عصر
  3. مشکل در تهیه یک Query
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1384, 20:12 عصر
  4. مشکل در اجرای این query در vb و نمایش ان در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reham در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 07:03 صبح
  5. مشکل این کد کجاست؟استفاده Query String در یک صفحه واحد
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •